TV / Audio meubelen en luxe TV dressoirs hangend / zwevend bij meubelzaak Lineo

Gemakkelijk om uw kabels te verbergen, uw audio apparatuur in op te bergen en natuurlijk om uw TV op te plaatsen. Bij ons vindt u tv audio meubels in een strak en modern design. Altijd passend dankzij de vele maten en uitvoeringen. Staande, hangende en zwevende tv kastjes, wandsystemen en dressoirs in hoogglans, lak, glazen, houten en metalen uitvoeringen. Met lades, kleppen of open vakken, de keus is geheel aan u. Dankzij de vele mogelijkheden kunt u kiezen voor een TV-meubel aangepast aan uw wensen. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne TV/Audio meubelen in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Interstar TV & Audio kasten en dressoirs

Wilt u de mooiste audio en hifi-apparatuur een nog prominentere plek in huis geven en zorgen voor een mooi aanzien? Kies dan voor een audio meubel van Interstar. Collectie Interstar bij Lineo.

Een nieuw TV/Audio meubel met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Een TV of Audio kast is een functioneel meubel. Er zijn heel veel mogelijkheden; wilt u uw mooie apparatuur goed uit laten komen en laten zien of juist verbergen achter deuren zonder verlies van geluidskwaliteit? Naast 'gewone' kastdeuren zijn er ook deuren die gemaakt zijn van speakerdoek om het u gemakkelijker te maken. Bedrading kan netjes weggewerkt worden in de kast met verschillende systemen. En ziet u liever geen TV staan in uw interieur dan kiest u bijvoorbeeld voor een TV-lift. In de showroom van Lineo staan diverse TV-dressoirs en TV-kasten voor u opgesteld. Kom kijken en vraag onze deskundige verkoopadviseurs naar alle mogelijkheden; er is veel meer mogelijk dan u in de showroom kunt zien. Er zijn altijd kleur- en materiaalstalen aanwezig zodat u goed kunt kiezen. Of maak een afspraak voor het beste interieuradvies; bespreek met één van onze interieurstylisten uw wensen.

Meer TV/Audio meubelen in de collectie van onze buurman Profita Wonen.