TV / Audio meubelen en luxe TV dressoirs hangend / zwevend bij meubelzaak Lineo

Gemakkelijk om uw kabels te verbergen, uw audio apparatuur in op te bergen en natuurlijk om uw TV op te plaatsen. Bij ons vindt u tv audio meubels in een strak en modern design. Altijd passend dankzij de vele maten en uitvoeringen. Staande, hangende en zwevende tv kastjes, wandsystemen en dressoirs in hoogglans, lak, glazen, houten en metalen uitvoeringen. Met lades, kleppen of open vakken, de keus is geheel aan u. Dankzij de vele mogelijkheden kunt u kiezen voor een TV-meubel aangepast aan uw wensen. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne TV/Audio meubelen in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Een nieuw TV/Audio meubel met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

tekst

Meer TV/Audio meubelen in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen

TV / Audio meubelen

TV audio meubelen wandmeubelen kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Gemakkelijk om uw kabels te verbergen, uw audio apparatuur in op te bergen en natuurlijk om uw TV op te plaatsen. Bij ons vindt u tv audio meubels in een strak en modern design. Altijd passend dankzij de vele maten en uitvoeringen. Staande, hangende en zwevende tv kastjes, wandsystemen en dressoirs in hoogglans, lak, glazen, houten en metalen uitvoeringen. Met lades, kleppen of open vakken, de keus is geheel aan u. Dankzij de vele mogelijkheden kunt u kiezen voor een TV-meubel aangepast aan uw wensen.

Interstar TV & Audio dressoirs

Interstar wandmeubel kast tv meubel design kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Bij Lineo bieden wij u verschillende design wandmeubelen en kasten van het gerenommeerde merk Interstar. Deze zeer stijlvolle en moderne tv/audio meubelen zijn een genot voor uw interieur en hebben vele functies. U kunt uw kast bij Lineo volledig naar uw wens samenstellen met een van onze deskundige verkoopadviseurs. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en houtsoorten en ook een luxe waterdamp-openhaard behoort tot de mogelijkheden. In onze showroom nabij Eindhoven staan meerdere Interstar wandkasten voor u opgesteld.

Poliform TV & Audio dressoirs

Polifom Code TV dressoirs lowboards luxe audio meubelen Lineo dealer Poliform

De collectie van Poliform biedt vele mogelijkheden in moderne audio / tv meubelen van hoge kwaliteit. Er zijn staande en hangende tv meubels en u kunt kiezen voor open vakken, lades, deuren of kleppen in vele uitvoeringen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden in kleur en kan de maatvoering naar wens worden aangepast. Meer Poliform bij Lineo.


Modellen zonder fotos

In onze winkel zijn diverse modellen hangende en staande tv/audio meubelen aanwezig waar geen fotos van zijn. Deze kunt u bij ons in de winkel bekijken.

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.