Ronald Schmitt moderne glazen salontafels en bijzettafels met glas, hout of keramiek

Ronald Schmitt dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Ronald Schmitt is fabrikant van salontafels in glas, keramiek, hout en mdf en specialist in glazen tafels; eettafels, bijzettafels en salontafels. Ook beweegbare tafels; van hoog naar laag, van smal naar breed, in- en uitschuifbaar. Telkens is het mechanisme ingenieus onzichtbaar weggewerkt. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van het iSup systeem; een weldoordacht ergonomisch systeem voor hoogteverstelling van de tafels.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Laat u inspireren op deze pagina Ronald Schmitt tafels, of ga direct naar: salontafels / Ronald Schmitt SALE


Ronald Schmitt salontafels


Ronald Schmitt K433 salontafel met iSup

K433 salontafel Ronald Schmitt

Salontafel K433 is traploos in hoogte verstelbaar via het iSup systeem tussen 40 en 61 cm hoogte. Daarnaast kan de koffietafel ook worden voorzien van wielen. De basis heeft meerdere mogelijkheden; MDF in gelakte uitvoering, glanzend of mat en zelfs in beton optiek.

Ronald Schmitt K473 Isus salontafel met iSup

K473 Isus salontafel Ronald Schmitt

Een prachtige salontafel op wielen met een rotererd bovenblad van glas maakt het mogelijk deze tafel aan uw behoefte aan te passen. De voet van de tafel heeft een ruime keuze in uitvoering; MDF gelakt, in betonoptiek of in massief hout. Maak uw eigen combinatie.

Ronald Schmitt K482 Pluto salontafel met intU opbergruimte

K482 Pluto salontafel Ronald Schmitt

De Pluto tafel van Ronald Schmitt opent door het blad naar boven te bewegen; in geopende stand kan het glazen tafelblad nog steeds ca. 40 kg aan. Leegruimen om de benodigde spullen te pakken uit de tafel is dus niet nodig.

Ronald Schmitt K491 Ixor salontafel met iSup

K491 Ixor salontafel Ronald Schmitt

De Ixor is een rolbare tafel en traploos in hoogte verstelbaar. De voet wordt uitgevoerd in MDF gelakt, betonlook of massief hout.

Ronald Schmitt H509 Evita salontafel

H509 Evita salontafel Ronald Schmitt

Salontafel Evita van Ronald Schmitt heeft een modern uiterlijk en biedt u zoveel ruimte als u wenst; de tafelbladen zijn van gelakt MDF, in keramiek of massief wild eiken en zijn onafhankelijk van elkaar draaibaar.

Nu in ShowroomSALE: Ronald Schmitt H512 Orbit salontafel

H512 Orbit salontafel Ronald Schmitt

Geïnspireerd op de orbit (zoals de aarde rond de zon draait) is de Ronald Schmitt Orbit H12 gemaakt; het bovenste tafelblad draait om het lagere tafelblad. Beide tafelbladen kunnen worden gemaakt in verschillende materialen en de stervoet in RVS look of zwart gelakt.

Nu in ShowroomSALE: Ronald Schmitt K580 salontafel

K580 salontafel Ronald Schmitt

Het tafelframe van de K580 salontafel is gemaakt uit geanodiseerd aluminium in een RVS kleur. Het tafelblad van glas is 19 mm dik. De hoogte is altijd 40 cm en de tafel is leverbaar in een vierkant en rechthoekig model in meerdere maten. Hierdoor kunt u eenvoudig eenheid in uw interieur creëren door de toepassing van meerdere tafels in dezelfde uitvoering op verschillende plaatsen.

Ronald Schmitt H630 Luna salontafels

H630 Luna salontafel Ronald Schmitt

Flexibele mogelijkheden met de Luna H630 salontafel. De tafelbladen zijn gemaakt uit MDF en zijn gelakt of voorzien van een houten fineer.

Ronald Schmitt K830 salontafels

K830 salontafel Ronald Schmitt

De K830 tafel is een designklassieker en bestaat al meer dan 40 jaar. Een glazen top en poten in gepolijst hoogglans chroom.


Ronald Schmitt combineert kwaliteit en design, dit ziet u terug in de hoogwaardige materialen als glas, leder en hout, de strakke lijnen en de moderne vormgeving. In onze showroom kunt u een deel van de Ronald Schmitt collectie komen bewonderen, onze deskundige medewerkers geven u graag advies en helpen u met het maken van de voor u geschikte keuze. Wij kunnen natuurlijk altijd alle producten voor u bestellen!