Ronald Schmitt moderne glazen salontafels en bijzettafels met glas, hout of keramiek

Ronald Schmitt is fabrikant van salontafels in glas, keramiek, hout en mdf. Daarnaast is het merk ook specialist in glazen tafels; eettafels, bijzettafels en salontafels. Ook beweegbare tafels; van hoog naar laag, van smal naar breed, in- en uitschuifbaar. Telkens is het mechanisme ingenieus onzichtbaar weggewerkt. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van het iSup systeem; een weldoordacht ergonomisch systeem voor hoogteverstelling van de tafels.

Neem contact met ons op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is of bekijk de showroom sale modellen van Ronald Schmitt.

Ronald Schmitt salontafels

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van Ronald Schmitt tafels. Hieronder kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

Ronald Schmitt H509 Evita salontafel

Ronald Schmitt salontafels H509 Evita

Salontafel Evita van Ronald Schmitt heeft een modern uiterlijk en biedt u zoveel ruimte als u wenst; de tafelbladen zijn van gelakt MDF, in keramiek of massief wild eiken en zijn onafhankelijk van elkaar draaibaar.

Ronald Schmitt H630 Luna salontafels

Ronald Schmitt salontafels H630

Flexibele mogelijkheden met de Luna H630 salontafel. De tafelbladen zijn gemaakt uit MDF en zijn gelakt of voorzien van een houten fineer.

Ronald Schmitt combineert kwaliteit en design. Dit ziet u terug in de hoogwaardige materialen zoals glas, leder en hout, de strakke lijnen en de moderne vormgeving. In onze showroom kunt u een deel van de Ronald Schmitt collectie komen bewonderen, onze deskundige medewerkers geven u graag advies en helpen u met het maken van de voor u geschikte keuze. Wij kunnen natuurlijk altijd alle producten voor u bestellen!

Alle aandacht van Ronald Schmitt dealer Lineo voor u

Ronald Schmitt biedt u salontafels in diverse materialen. Bovendien staan ze bekend om het ergonomische in hoogte verstelbare systeem. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over deze moderne tafels. In onze showroom dichtbij Eindhoven kunt u kennismaken met onze collectie Ronald Schmitt meubelen. U bent van harte welkom in onze winkel. Loop eens binnen of maak een afspraak.