Luxaflex zonwering en eigentijdse luxe raambekleding

Luxaflex dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Luxaflex is hèt merk dat iedereen kent van de horizontale jaloezieën. Naast de bekende jaloezie heeft Luxaflex echter een zeer complete collectie in raambekleding en -decoratie. Steeds gebaseerd op binnenzonwering biedt Luxaflex oplossingen om het zonlicht te filteren in vele stijlen en kleuren zodat er altijd een product is dat past bij uw interieur. Als officieel erkend Inspiration Dealer van Luxaflex biedt Lineo u altijd de meest actuele collectie in de showroom. We nodigen u van harte uit om hiermee kennis te maken.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Luxaflex Duette Shades; perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Luxaflex Duette shades duettes raamdecoratie binnenzonwering

Een duurzame en energiebesparende raamdecoratie die zacht aanvoelt en uw ramen gewoon mooier maakt. Door de isolerende eigenschappen blijft de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen en bespaart u op uw energiekosten. Duette Shades zijn verkrijgbaar in honderden kleuren in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Stoffen in huis reduceren en absorberen geluid. Doordat deze shades worden gemaakt van zachte stoffen kunnen ze dan ook prima toegepast worden in ruimtes waar u geen gordijnen of tapijt wilt. Ook voor dakramen en met TruFit profielen voor deuren en draai-/kiepramen.

Luxaflex Dakraamproducten; volledige lichtregulering, slimme warmtecontrole

Luxaflex heeft een universeel systeem ontwikkeld dat geschikt is voor dakramen van elk type of merk. De installatie is eenvoudig en zelfs een moeilijk bereikbaar hoog dakraam kan probleemloos elektrisch worden geopend en gesloten, of handmatig dankzij een verlengde stang voor de bediening. Het frame is leverbaar in drie neutrale kleuren. Geschikte dakraamproducten zijn rolgordijnen, plissé en duette shades en horizontale jaloezieën.

Luxaflex dakraam zonwering kopen bij Lineo Moderne Interieurs erkend dealer regio Eindhoven

Luxaflex Duo Blinds

Een Duo Blind is gebaseerd op het rolgordijnen systeem. Twee soorten zonwering in één cassette. Zo kunt u zelf kiezen in hoeverre u wilt verduisteren of welk uiterlijk u mooi vindt in uw woning. De volledige collectie Luxaflex Rolgordijnen kan gebruikt worden in combinatie met Luxaflex Plissé Shades 20 mm of de Luxaflex Duette Shades 25 & 32 mm. De cassette voor de raambekleding is leverbaar in wit en aluminium. Alle bijbehorende onderdelen zijn in kleur afgestemd op de cassette.

Luxaflex Duo Blinds rolgordijnen dubbel kopen in showroom gordijnafdeling Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Luxaflex Facette Shades; Unieke lichtregeling met zachte, stijlvolle stoffen

Luxaflex facettes facette blinds zonwering regio Eindhoven

Een stijlvolle warme sfeer in huis wordt mogelijk met de Facette Shade van Luxaflex. Eenvoudig omhoog of omlaag brengen zoals een gewone jaloezie, en gemaakt van stoffen met structuur. De stoffen lamellen zijn onderling met elkaar verbonden in een open geweven stof. Door de ondoorschijnende en doorschijnende delen ten opzichte van elkaar te verschuiven kunt u de lichtinval en uw privacy eenvoudig regelen naar wens. De exclusieve geweven stoffen geven uw ramen iets heel speciaals.

Luxaflex verticale jaloezieën; elegante eenvoud voor grote ramen

Verticale jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen, met alle voordelen van prachtige lichtregulering en privacy wanneer u daar behoefte aan heeft. Maak uw keus uit een grote variatie aan transparanties, lamelbreedten en materialen; kleuren, afwerkingen en textuur in stof, vinyl en metallic look. De PVC jaloezie is duurzaam en eenvoudig te onderhouden met speciale antibacteriële DustBlock coating.

Luxaflex verticale jaloezieën kopen raamdecoratie Eindhoven

Luxaflex Horizontale jaloezieën; een designklassieker die licht en privacy regelt

De overbekende horizontale jaloezie is niet meer weg te denken uit de woninginrichting en werd in de jaren 50 van de vorige eeuw wereldwijd geïntroduceerd. Eenvoudig toe te passen bij ieder raamtype en met een simpele beweging de inval van het licht regelen. Inmiddels is de collectie standaard jaloezieën uitgebreid met motieven in de lamellen, die zorgen voor een bijzonder effect, en een uitgebreide kleurenkeuze.

Luxaflex horizontale jaloezie kopen en zien bij showroom Lineo Moderne Interieurs te Eindhoven

Luxaflex Horren; ongestoord genieten van frisse lucht

Insectenwering voor iedere deur of raam met een hor dat bestaat uit een duurzame constructie van aluminium en gaas van fiber glas met een ultra dunne PVC mantel. Dit gaas geeft perfect doorzicht. Kiest u samen met onze verkoopadviseurs voor de perfecte oplossing voor uw interieur. Luxaflex insecten wering wordt gemaakt in de typen rolhor, inzethor, oprolbare hordeur, schuivende hordeur en plissé hordeur.

Luxaflex hor horren kopen bij Lineo Moderne Interieurs showroom in regio Eindhoven

Luxaflex Houten jaloezieën; natuurlijke warme sfeer in uw huis

Deze raambekleding is beschikbaar in een unieke serie houtsoorten, met een natuurlijke uitstraling in een reeks tinten, die zorgen voor een rijke en weelderige look. Door de keuze in nerf, vlam van het hout en decoratief stoffen ladderband, in combinatie met het Evolution en Fusion design, zijn Houten Jaloezieën helemaal aan eigen smaak en inrichting aan te passen. Ladderband is verkrijgbaar in vele kleuren en motieven. Naast houttinten kunt u ook kiezen uit een spannend kleurenpalet dat varieert van trendy wit en grijs tot chic zwart. Luxaflex hout is verantwoord ingekocht en duurzaam gegroeid in beheerde bossen.

Luxaflex_Houten_Jaloezieen_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Luxaflex Plissé Shades

Plissé Shades bestaan uit mooie plooistoffen in een omvangrijke reeks kleuren en stijlen, waaronder prachtige weefsels, elegante patronen en rijke aansprekende texturen. Warmtewerende Topar® coating is een uitstekende oplossing voor serres en andere ramen waar intens, direct zonlicht op valt. Plissé Shades zijn veelzijdig, uiterst decoratief en verfrissend om te zien, een perfecte oplossing voor ramen in alle maten en vormen.

Luxaflex Plissé shades plissées zonwering kopen

Luxaflex Rolgordijnen

Luxaflex rolgordijnen bij Lineo luxaflex dealer Eindhoven

Luxaflex heeft het klassieke, uiterst functionele rolgordijn nieuw leven ingeblazen. Topkwaliteit geschikt voor elke kamer. Voor ieders stijl en smaak is een passend rolgordijn te vinden. Ruime keus in hoogwaardige stoffen, vele kleuren en texturen en de mogelijkheid om het rolgordijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Decoratieve randen, (recht, kantelen of schulp) diverse roedes, meerdere transparanties (bijvoorbeeld black-out) en prints.

Luxaflex Rolgordijnen Nano oprolbaar in twee cassettes

Nano rolgordijnen worden op maat gemaakt waarbij de cassette en de zijprofielen rechtstreeks op het glas geplakt worden met een speciale tape. Ideaal voor situaties waarbij schroeven en boren niet mogelijk is. De Top Down / Bottom Up versie is geschikt voor hogere ramen tot 2,50 m. De stof rolt op in twee cassettes en maakt het mogelijk te kiezen voor lichtinval in combinatie met privacy. Met een lichte beweging loopt het rolgordijn soepel via de zijprofielen omhoog en omlaag. De cassette is zo compact dat hindernissen als raam- of deurhendels moeiteloos worden genomen. Het Nano Rolgordijn kan op elke gewenste hoogte blijven staan. Bijkomend voordeel is dat het rolgordijn ook weer verwijderd kan worden zonder sporen achter te laten.

Luxaflex Nano rolgordijnen kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Luxaflex Roman Shades

Roman Shades zijn er in acht verschillende modellen en verkrijgbaar in een zeer uitgebreide collectie exclusieve stoffen. Door de diverse opties in afwerking kunt u een persoonlijk accent geven aan uw Roman Shade. Alle modellen hebben standaard een volant die bescherming biedt tegen de inwerking van UV-straling op de stof. Voor een stoere uitstraling kan het vouwgordijn worden afgewerkt met zeilringen. Deze optie is mogelijk voor alle ongevoerde modellen met baleinen. Er is keuze uit diverse uitvoeringen in metaal en houtkleur. Voor een speciaal effect kan er een sierband door de ringen worden gevlochten.

Luxaflex roman shades vouwgordijnen zonwering

Luxaflex Silhouette Shades

Licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie; zo laten de Silhouette Shades zich het best beschrijven. Met deze unieke, buitengewoon mooie decoratieve gordijnen is het mogelijk precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen te laten. De lamellen van zacht textiel draaien tussen tussen twee transparante stoflagen. Eindeloos variëren met stemmingen en sferen met zacht diffuus licht. Zowel binnenshuis als vanaf buiten gezien geeft deze zonwering sfeer aan uw woning. Bijzonder stijlvol, eigentijds en exclusief worden de Shades met aluminium boven- en onderlatten in combinatie met een 75 mm zilvermetalen stof die optioneel verkrijgbaar is.

Luxaflex silhouette shades silhouettes raamdecoratie regio Eindhoven

Luxaflex Twist Shades

Met Luxaflex Twist Shades kan je eenvoudig twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, halopen of volledig gesloten positie. Zo creëer je de perfecte uitstraling voor je raam, passend bij je stemming en sfeer en kan je spelen met lichtinval en privacy.

Luxaflex twist shades raamdecoratie regio Eindhoven

Zoals u kunt zien zijn er mogelijkheden te over om uw ramen en/of deuren te voorzien van zonwering binnenshuis. Naast het zonwerende effect biedt Luxaflex verschillende decoratieve oplossingen om zowel de lichtval te regulieren als uw privacy te waarborgen. Onze verkoopadviseurs zijn op de hoogte van de actuele collectie van Luxaflex en kunnen al uw vragen deskundig beantwoorden. Luxaflex wordt altijd vakkundig door onze medewerkers bij u thuis opgemeten en perfect bevestigd. Komt u gerust eens bij ons kijken naar de collectie, de vele stoffen, structuren en afwerkmogelijkheden.

En ontdek de moderne mogelijkheden van bediening met telefoon of pad via de PowerView App of met de Pebble Afstandsbediening.

Luxaflex PowerView App Pebble afstandsbediening voor zonwering Luxaflex