Lapalma Italiaanse zitmeubelen en specialist in barkrukken

Lapalma is een Italiaans bedrijf dat zich heeft toegelegd op het vervaardigen van modern design in zitmeubelen met als specialiteit barkrukken en bartafels. Al meer dan 30 jaar maakt lapalma meubelen voor het moderne interieur, waarbij de ontwerpen gebaseerd zijn op een luchtige vormgeving. Lapalma heeft zich ten doel gesteld universele meubelen te maken die levenslang meegaan. Hiertoe staan zowel meubelen als grondstoffen onder voortdurende controle en zijn de meubelen dus vanaf de basis verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Lapalma is ISO 9001 gecertificeerd.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Lapalma barmeubelen: moderne design barkrukken chroom / RVS / hout / leer

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van Lapalma barmeubelen. Hieronder kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

Lapalma Kai barstoelen

Lapalma barkrukken Kai

Kai barkruk Lapalma

In hoogte verstelbare barkruk Kai van Lapalma heeft een onconventionele belijning in de rugleuning. Designer Shin Azumi laat deze terugkomen in de voetensteun. Deze strakke barkruk staat prachtig aan een kookeiland en is zelfs leverbaar met een zitkussen.

Lapalma Lem moderne barkrukken

Lapalma barkrukken Lem

Lem moderne barkruk Lapalma

Een barkruk van Lapalma is in veel uitvoeringen, materialen en kleuren verkrijgbaar. De krukken / bar stools hebben een perfecte kwaliteit en de vormgeving is zonder meer modern. De ranke, sierlijke modellen van staal, chroom en RVS hebben een speelse luchtigheid wat ervoor zorgt dat er geen hinderlijke schaduwval is, terwijl ze toch sterk zijn. Het model LEM heeft een heerlijke zit. Naast het moderne design zijn de barkrukken eenvoudig te reinigen; bij de meeste modellen volstaat een vochtig doekje.

Lapalma Mak moderne barkrukken

Lapalma barkrukken Mak

Mak moderne barkruk Lapalma

In wit of zwart gepoedercoat metaal is de Mak barkruk van Lapalma een kleurrijke aanvulling op uw interieur. De zitting is leverbaar in vrolijke kleuren in stof of leder. Het design is van Patrick Norguet.

Lapalma Miunn barkrukken barstool

Lapalma barkrukken Miunn

Miunn barkruk Lapalma

Barkruk Miunn van LaPalma heeft een heerlijke zitting met ondersteuning voor uw rug. Gevormd als eierschaal is deze barkruk leverbaar in meerdere kleuren hout, waarbij u een keuze kunt maken uit meerdere onderstellen. In onze showroom kunt u kennismaken met de variant in zwart eikenhout.

Lapalma Thin barkrukken

Lapalma barkrukken Thin

Thin barkruk Lapalma

Barstoel Thin van Lapalma is leverbaar in diverse houtsoorten of is bekleed met tuigleer. Het design is van Karri Monni die door middel van de opstaande rugleuning en de strakke vormgeving een aanwinst voor het moderne interieur heeft gecreëerd.

Lapalma bijpassende stoelen, banken en tafeltjes of lounge modellen

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u ook bijpassende stoelen, banken, tafeltjes en lounge modellen van Lapalma. Hieronder kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

Lapalma Brunch bartafels / bureautafels / kookeiland tafels

Lapalma bartafels bureautafels en kookeilandtafels Brunch

Brunch bartafels, bureautafels en kookeiland tafels Lapalma

Lapalma Brunch tafels zijn meer dan de naam doet vermoeden; uitstekend geschikt om een los keukeneiland te creëren als ontbijtbar. Door verschillende hoogtes ook zeer geschikt als werkplek in huis of op kantoor.

Lapalma Panco bartafels / hoge tafels voor barkrukken

Lapalma bar tafels hoge tafels Panco

Lapalma Panco bartafels zijn verkrijgbaar in zwart, wit en eiken. Daarnaast is de Panco bartafel gebogen of recht van vorm. U kunt zelf diverse elementen bij elkaar combineren, waardoor er een speels samenhangend geheel ontstaat.

De ontwerpen van lapalma zijn goed doordacht, waarbij materialen worden gebruikt als leer, metaal, glas en hout van gecertificeerde plantages. Het bedrijf kenmerkt zich door de goede research naar materialen en technische mechanieken. Kom zelf bij ons in de winkel de 'look' en kwaliteit van de Lapalma barkrukken ervaren. Wij bieden u een grote collectie Lapalma barkrukken in onze showroom.

De inrichting van uw moderne interieur afstemmen op elkaar zorgt voor eenheid in huis en brengt rust. De Lapalma loungemeubelen zijn stuk voor stuk bijzondere eye-catchers. Lapalma heeft ook een aantal bijpassende stoelen voor uw eetkamer, keuken of bar. Natuurlijk zijn de stoelen ook zonder meer geschikt voor een restaurant, bar, wachtkamer, receptie of cursusruimte.

Alle aandacht van Lapalma dealer Lineo voor u

Lapalma staat bekend om barkrukken en bartafels die voorzien zijn van een modern design. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over deze moderne meubelen. In onze showroom dichtbij Eindhoven kunt u kennismaken met onze collectie Lapalma meubelen. U bent van harte welkom in onze winkel. Loop eens binnen of maak een afspraak.