Bert Plantagie bij meubelzaak Lineo

Bert Plantagie designmeubelen moderne interieurs Lineo meubelzaak Noord-Brabant

Bert Plantagie designmeubelen voor een modern interieur

De bert plantagie collectie bestaat uit tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen. Het Dutch Design meubelmerk behoort tot de top van Nederlandse meubelproducenten. In samenwerking met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder is een brede collectie neergezet met maatwerk als speerpunt. De collectie van bert plantagie staat bekend om de vele mogelijkheden: de meubels worden op bestelling in eigen beheer met de hand vervaardigd en bieden een ongekend scala aan persoonlijke finesses als duo-stoffering, onderstellen op maat en in kleur, evenals vele optionele maatvoeringen.

Bert Plantagie eetkamermeubelen / eetkamers

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van Bert Plantagie eetkamermeubelen; eetkamerstoelen, -banken en -tafels. Onderstaande afbeeldingen geven u een impressie van de diverse modellen Bert Plantagie stoelen, eetbanken en tafels die staan opgesteld in onze showroom.

Bert Plantagie eetkamerstoel Blake

Bert Plantagie eetkamer stoelen Blake

Blake eetkamerstoel Bert Plantagie

De Blake eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen; maak uw keuze uit 6 modellen.

 • Blake Donna - De Blake Donna met optionele kiepfunctie. De bekende kuipen uit de Blake/Joni/Tara-familie zijn te combineren met een Donna onderstel, dat standaard draaibaar is. Dit onderstel is optioneel uit te rusten met een kiepfunctie, waardoor je met een druk op de knop kunt genieten van een licht verend effect. Heerlijk tijdens lange vergadersessies (of als je iets te zwaar getafeld hebt)!
 • Blake Four - De Blake Four is voorzien van een subtiele 4-poot onder de ranke kuip, welke in diverse kleuren leverbaar is. De Blake Four is eveneens verkrijgbaar met een gestoffeerde arm. Ook mooi in een duo-stoffering!
 • Blake Freischwinger - De Blake Freischwinger biedt extra zitcomfort door het flexibele onderstel. Chique in RVS (optioneel), maar ook mooi in een lakkleur naar keuze. Dit model is met of zonder arm verkrijgbaar en het onderstel kan rond of vierkant gekozen worden.
 • Blake Slede - De stoel Blake slede is een populaire stoel in de bert plantagie collectie. Dit model met haar ragfijne frame heeft een welgevormd kuipje en een frisse en jeugdige uitstraling. Het frame is in diverse lakkleuren en (tegen meerprijs) in RVS leverbaar. De Blake is verkrijgbaar met een open of gesloten arm.
 • Blake Spin - De Blake Spin heeft een uiterst geraffineerd geometrisch onderstel, eventueel verkrijgbaar in glanzend of mat chroom zodat hij nog meer kan stralen. Er zijn tal van uitvoeringen mogelijk: met of zonder arm, in duo-stoffering met stof en leder.
 • Blake Wood - De houten poten van de Blake Wood stralen vakmanschap uit. Deze vormen samen met het licht sportieve kuipje een stoere stoel met warme uitstraling. Een unieke combinatie! Het houten onderstel kan van eenzelfde finish worden voorzien als onze tafelbladen, ideaal als u een harmonieuze eethoek wilt creëren.

Bert Plantagie eetkamertafel Carve

Bert Plantagie eetkamer tafel Carve

Carve eetkamertafel Bert Plantagie

Design: Hans Daalder

Deze ronde, rechthoekige of ovalen Carve tafel is sterk door zijn eenvoud en aantrekkelijk door zijn veelzijdigheid. De vier tenen maken dit model, ontworpen door Hans Daalder, letterlijk lichtvoetig, terwijl het hoogwaardige design de stabiliteit waarborgt. De kolompoot biedt u de vrijheid om de Carve te combineren met zowel stoelen als een eetkamerbank.

Bert Plantagie eetkamertafel Cervo

Bert Plantagie uitschuif tafel Cervo
Cervo uitschuifbare eetkamertafel Bert Plantagie

De Cervo uitschuiftafel kent een bijzonder rank uitschuifsysteem en is verkrijgbaar in de meest populaire uitvoeringen, namelijk de lengtematen 160, 180 of 200 cm (verlengbaar met 70 cm HPL, kleur metaalzwart) en eiken, noten, keramiek of Dekton (div. kleuren olie/lak en decors mogelijk).

Bert Plantagie eetkamerstoel Daisy

Bert Plantagie eetkamerstoelen Daisy

Daisy eetkamerstoel Bert Plantagie

Maak uw keuze uit Daisy en Daisy Four; de Four is voorzien van 4 poten.

Daisy is een eigentijdse stoel, met een charmante knipoog naar de Louis-stijl in de vorm van een ronde rug. Die kan voorzien worden van een ronde knoop in het midden, waardoor het model wat weg krijgt van een madeliefje.

Bert Plantagie eetkamertafel Eris

Bert Plantagie eetkamertafel Eris

Eris eetkamertafel Bert Plantagie

De tafel Eris is strak en gestileerd en kan (afhankelijk van de afmeting) symmetrisch of juist asymmetrisch uitgevoerd worden. Voor wat betreft het blad heeft u de keuze uit drie vormen (rechthoekig, ovaal of superellips) en eiken of noten. Ook het bijzondere premium kopshout behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor worden honderden houteinden met zichtbare groeiringen handmatig geselecteerd en gerangschikt. Samen vormen ze een uniek pronkstuk, waar het vakmanschap vanaf straalt.

Bert Plantagie eetkamerstoel Flip

Bert Plantagie eetkamerstoelen Flip

Flip eetkamerstoel Bert Plantagie

Design: Jan Dijkstra

Maak uw keuze uit de Flip en Flip Statief.

 • Flip - Jan Dijkstra ontwierp deze uitnodigende, speelse en uiterst comfortabele eetkamerstoel, die je lijkt te willen omarmen.
  De Flip is verkrijgbaar zonder arm of met een open arm (evt. met een armleggerhoes van leer/stof, een baggy armlegger van leer/stof of een houten armlegger) en in tal van stof-, leer- en lakcombinaties.
 • Flip Statief - Deze door Jan Dijkstra ontworpen statief stoel lijkt u te willen omhelzen met zijn vriendelijke vormen en open armen (verkrijgbaar in verschillende varianten, ook als fauteuil). Onder meer de instelbare zitdiepte maakt van de Flip een echte allemansvriend.

Bert Plantagie eetkamerstoel Joni

Bert Plantagie eetkamerstoelen Joni

Joni eetkamerstoel Bert Plantagie

De Joni eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen; maak uw keuze uit 6 modellen.

 • Joni Donna - De Joni Donna met optionele kiepfunctie. De bekende kuipen uit de Blake/Joni/Tara-familie zijn te combineren met een Donna onderstel, dat standaard draaibaar is. Dit onderstel is optioneel uit te rusten met een kiepfunctie, waardoor je met een druk op de knop kunt genieten van een licht verend effect. Heerlijk tijdens lange vergadersessies (of als je iets te zwaar getafeld hebt)!
 • Joni Four - Het elegante kuipje van de Joni is licht flexibel en daardoor erg comfortabel. Het vierbenige onderstel is verkrijgbaar in tal van lakkleuren of RVS. Door dit te combineren met de overige opties van de Joni Four kunt u deze stoel volledig personaliseren.
 • Joni Freischwinger - De Joni Freischwinger biedt naast een moderne look veel zitcomfort dankzij het licht verende onderstel en de goed gevormde flexibele kuip. Ga voor ronde of vierkante buis, een lakkleur of RVS, stof of leer of een combinatie daarvan.
 • Joni Slede - De Joni slede is een fijne, flexibele stoel met een elegant kuipje en een sledeframe. Verkrijgbaar met of zonder arm, in eindeloos veel kleuren en combinaties. Te verrijken met tal van opties.
 • Joni Spin - De Joni Spin heeft een verfijnd silhouet en een uiterst geraffineerd geometrisch onderstel, eventueel verkrijgbaar in glanzend of mat chroom zodat ze nog meer kan stralen. Er zijn tal van uitvoeringen mogelijk: met of zonder arm, in duo-stoffering met stof en leder.
 • Joni Wood - De houten poten van de Joni Wood stralen vakmanschap. Deze stralen stralen samen met het elegante kuipje een sterke stoel met warme uit. Het houten onderstel kan van eenzelfde finish worden voorzien als onze tafelbladen, ideaal als u een harmonieuze eethoek wilt creëren.

Bert Plantagie eetkamerstoel Kiko Plus

Bert Plantagie eetkamerstoelen Kiko Plus

Bert Plantagie eetbank Kiko Plus

Bert Plantagie eetbank Kiko Plus

Kiko Plus eetkamerstoel en eetkamerbank Bert Plantagie

Stel zelf uw ideale eetkamer samen met een combinatie van eetkamerstoelen en een eetbank van Kiko Plus.

 • stoel - De Kiko Plus stoel heeft wat extra body dankzij de luxe, volle stoffering, die bovendien zorgt voor ultiem comfort. Altijd luchtig en speels, soms chique of juist casual, extra zacht of ultra-strak: de Kiko kent vele gedaanten en is met tal van opties te personaliseren, zoals knopen of een sierstiksel. Alle varianten zijn onderling goed te combineren, waardoor de sfeer er snel inzit aan tafel.
 • bank - De Kiko Plus eetkamerbank heeft een sledeframe en een extra dikke rug en zitting, voor ultiem comfort. De modellen uit de Kiko serie kenmerken zich door het luchtige design, waarmee naar hartenlust gevarieerd kan worden. Het fijne draadframe is van staal en daardoor stevig en modern; de gestoffeerde delen kunnen in iedere gewenste combinatie stof en/of leder bekleed worden. Voeg een persoonlijke noot toe door te kiezen voor een speels detail zoals de ingetrokken naad of sierknopen.

Bert Plantagie eetkamerstoel Maple

Bert Plantagie eetkamerstoelen Maple

Maple eetkamerstoel Bert Plantagie

Design: Frans Schrofer

Maak uw keuze uit de Maple, en Maple Four en Maple Wood.

 • Maple - De natuur en meer specifiek een esdoornblad was de inspiratiebron voor de Maple stoel, herkenbaar aan zijn organische vorm met spitse accenten. De karakteristieke kuip zorgt voor een moderne uitstraling, ongekend comfort en een coconeffect. De stoel is ontworpen door Frans Schrofer. Zowel los (légère) als strak (slim) gestoffeerd verkrijgbaar. Met diverse onderstellen – van hout tot metaal, vast of draaibaar, eventueel met een licht flexibele kiepfunctie.
 • Maple Four - De karakteristieke kuip zorgt voor een moderne uitstraling, ongekend comfort en een coconeffect. De natuur en meer specifiek een esdoornblad was de inspiratiebron voor Frans Schrofer voor de Maple, herkenbaar aan zijn organische vorm met spitse accenten. Zowel los (légère) als strak (slim) gestoffeerd verkrijgbaar, met diverse onderstellen waaronder deze vierpoot.
 • Maple Wood - De organisch ogende, strak vormgegeven stoel Maple wood lijkt haast geboetseerd en is ondanks zijn eenvoud een echte eyecatcher, ontworpen door Frans Schrofer. Hij liet zich inspireren door de natuur in het algemeen en een esdoornblad in het bijzonder. Dit model is met of zonder arm verkrijgbaar, légère of slim gestoffeerd en optioneel draaibaar.

Bert Plantagie eetkamertafel Oval

Bert Plantagie eetkamertafels Oval

Oval eetkamertafel Bert Plantagie

De ovale vorm van de Oval tafel oogt vriendelijk, modern en biedt extra aanschuifruimte. Leverbaar in vier ovale én vier ronde maten. Uitgevoerd met een strakke kolompoot inclusief bodemplaat die correspondeert met de vorm van het blad. Verkrijgbaar in verschillende materialen, tientallen kleuren en talloze combinaties.

Bert Plantagie eetkamerstoel Tara

Bert Plantagie eetkamerstoelen Tara

Tara eetkamerstoel Bert Plantagie

De Tara eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen; maak uw keuze uit 6 modellen.

 • Tara Donna - De Tara Donna met optionele kiepfunctie. De bekende kuipen uit de Blake/Joni/Tara-familie zijn te combineren met een Donna onderstel, dat standaard draaibaar is. Dit onderstel is optioneel uit te rusten met een kiepfunctie, waardoor je met een druk op de knop kunt genieten van een licht verend effect. Heerlijk tijdens lange vergadersessies (of als je iets te zwaar getafeld hebt)!
 • Tara Four - De Tara Four heeft een fraaie, licht flexibele kuip met rechte rug. Voorzien van een subtiele 4-poot, leverbaar in diverse kleuren. De Tara Four is ook verkrijgbaar met een gestoffeerde arm. Ook mooi in een duo-stoffering!
 • Tara Freischwinger - De Tara Freischwinger biedt extra zitcomfort door het flexibele onderstel. Chique in RVS (optioneel), maar ook mooi in een lakkleur naar keuze. Dit model is met of zonder open arm verkrijgbaar en het onderstel kan rond of vierkant gekozen worden.
 • Tara Slede - De Tara slede is een flexibele stoel met een strak kuipje en een sledeframe. Verkrijgbaar met of zonder open arm, in eindeloos veel kleuren en combinaties. Diverse afwerkingen en een breed scala aan extra opties maken de Tara dé stoel om mee te mixen en matchen. Kom stap voor stap tot de stoel van uw keuze, make it yours!
 • Tara Spin - De Tara Spin heeft een strak silhouet en een uiterst geraffineerd geometrisch onderstel, eventueel verkrijgbaar in glanzend of mat chroom zodat ze nog meer kan stralen. Er zijn tal van uitvoeringen mogelijk: met of zonder arm, in duo-stoffering met stof en leder.
 • Tara Wood - De houten poten van de Tara Wood stralen vakmanschap uit. Deze vormen samen met het strakke kuipje een sterke stoel met warme uitstraling. Het houten onderstel kan van eenzelfde finish worden voorzien als onze tafelbladen, ideaal als u een harmonieuze eethoek wilt creëren. Optioneel leverbaar met een comfortabele matstoffering.

Bert Plantagie fauteuils

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van Bert Plantagie fauteuils. Onderstaande afbeeldingen geven u een impressie van de diverse modellen Bert Plantagie draai- en relaxfauteuils die staan opgesteld in onze showroom.

Bert Plantagie fauteuil Avia High

Bert Plantagie fauteuils en draaistoelen Avia High

Avia High fauteuil Bert Plantagie

Design: Frans Schrofer

Een moderne oorfauteuil Avia ontworpen door Frans Schrofer. Geïnspireerd door de bijzondere wereld van de luxe luchtvaart, de “cloud” waarnaar we uploaden en onze onderlinge connectiviteit. Hiermee zit u altijd First Class! Gebruik de hendel onder de zitting om relaxed achterover te hellen. Het karakteristieke onderstel met vier uitlopende, afgeronde tenen vertoont enige gelijkenis met een propeller en doet op die manier recht aan het designconcept.

Bert Plantagie fauteuil Zyba

Bert Plantagie fauteuils Zyba

Zyba fauteuil Bert Plantagie

Design: Frans Schrofer

Strak, stijlvol en volledig te personaliseren top design door Frans Schrofer, zo kennen we de Zyba fauteuil. Dankzij de diverse onderstellen, verschillende rugtypen en andere opties maakt u van deze fauteuil een persoonlijke cocon om u in terug te trekken. Kies een klassieke variant of ga voor een meer gestroomlijnd uiterlijk. Benadruk uw keuze met verfijnde details, zoals een sierstiksel met kruissteek.

Bert Plantagie banken en hoekbanken

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van Bert Plantagie banken en hoekbanken. Onderstaande afbeeldingen geven u een impressie van de diverse modellen Bert Plantagie banken die staan opgesteld in onze showroom.

Bert Plantagie bank Odin

Bert Plantagie hoekbank Odin

Odin hoekbank Bert Plantagie

De Odin is een kubiste bank met strakke lijnen, super comfortabele zit en stevige rug. Dit is een van onze favoriete banken. Het basismodel heeft een ranke hoge arm; voor extra comfort kiest u de lage brede arm. De Odin is vast gestoffeerd, waarbij de optie bestaat om sierknopen in de voorzijde of achterzijde van de rug aan te brengen. Door hier een contrasterende kleur voor te nemen, krijgt deze allemansvriend een leuke persoonlijke touch.

Bert Plantagie bijzettafels

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van Bert Plantagie bijzettafeltjes. Onderstaande afbeeldingen geven u een impressie van de diverse modellen Bert Plantagie bijzettafels die staan opgesteld in onze showroom.

Bert Plantagie bijzettafel Hyde

Bert Plantagie bijzettafel Hyde

Hyde bijzettafeltje Bert Plantagie

Design: Thijs Smeets

De geometrische gevormde bijzettafel Hyde draait om aantrekken, verbinden en het vinden van balans. Zet je eigen stempel op dit designstuk ontworpen door Thijs Smeets en bepaal zelf hoe de verschillende helften zich tot elkaar verhouden: ga bijvoorbeeld voor een hoogteverschil of geef ze ieder een eigen kleur.

Bert Plantagie bijzettafels Layers

Bert Plantagie bijzettafeltjes Layers

Layers bijzettafels Bert Plantagie

De Layers salontafel en bijzettafel uit de serie zijn onderling goed te combineren en worden gekenmerkt door een eigentijdse, licht industriële uitstraling. Een aantal uitvoeringen beschikt over zowel een boven- als onderblad. Zo creëert u makkelijk een stijlvolle look en heeft u toch alles bij de hand. Deze tafels zijn door hun ronde buizenframe bijzonder vriendelijk voor kwetsbare knieën en kruipende kinderen.

Bert Plantagie bijzettafeltjes Taj Mahal

Bert Plantagie bijzet tafel Taj Mahal

Taj Mahal bijzettafeltjes Bert Plantagie

Net als het gelijknamige, wereldberoemde monument in India is deze serie salontafel – bijzettafel gecreëerd uit liefde, voor delen en diversiteit. De organische vorm en symmetrie zorgen ervoor dat je de tafels eindeloos kunt combineren. Zo maken ze je zithoek flexibel en geschikt voor allerlei vormen van samenzijn. Het blad kan uitgevoerd worden in hout (eiken of noten) of Dekton en in vier maten (waarvan één in twee hoogten).

Alle aandacht van Bert Plantagie dealer Lineo voor u

Bert Plantagie meubelen staan voor een verfrissend, eigentijds en modern interieur. En laat u de keuze in uitvoering, materiaal en kleur. Een design meubel helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen? Ga uw gang, make it yours! In onze showroom dichtbij Eindhoven kunt u kennismaken met onze collectie Bert Plantagie meubelen. U bent van harte welkom in onze winkel. Loop eens binnen of maak een afspraak.