Rolf Benz eetkamermeubelen

Eetkamermeubelen van Rolf Benz zijn moderne eettafels en eetkamerstoelen van uitstekende kwaliteit. De eetkamertafels en -stoelen zijn er in vele uitvoeringen en formaten zodat er altijd wel iets past bij uw moderne interieur.

Onderstaande afbeeldingen geven u een impressie van de diverse modellen Rolf Benz tafels en stoelen voor uw eetkamer die staan opgesteld in onze showroom.

Rolf Benz 900 eetkamertafels

Rolf Benz eetkamertafels 900 noten Rolf Benz Studio Lineo regio Eindhoven

900 eetkamertafels Rolf Benz

Design: Beck Design

Het veelzijdige eettafelprogramma Rolf Benz 900 combineert elegantie met de beste ambachtelijke houtbewerking. Het feit dat zijn goede stijl perfect bij u past, is mede te danken aan de vele keuzemogelijkheden. De vormgeving kan rechthoekig in drie afmetingen, maar ook rond of – voor een bijzonder zachte en organische indruk – amorf zijn. Het tafelblad is verkrijgbaar in eiken naturel, eiken zwart gebeitst of Amerikaans noten. Voor het frame kunt u kiezen uit: eiken naturel, eiken zwart gebeitst, Amerikaans noten, verkeerszwart en ombergrijs. Het frame en het tafelblad kunnen ook worden gecombineerd in een mix van materialen.

Eettafel met tafelbladafmetingen: 180, 200, 220 x 105 cm, 190 x 127 cm, Ø 120 cm of Ø 140 cm; Hoogte: 75 cm

Rolf Benz 964 eetkamertafels

Rolf Benz eetkamertafels zwevende poot 964

964 eetkamertafels Rolf Benz

Rolf Benz 964 showroomSALE aanbieding: van € 2.921,- voor € 1.499,-.


Met de eettafel Rolf Benz 964 van massief hout dineert u, met vrienden of het gezin, in de zevende hemel. Dit is te danken aan het speciale tafelblad, dat als het ware boven het onderstel zweeft. Het luchtige design is gebaseerd op een optische illusie. In werkelijkheid is het tafelblad via een zichtbare metalen structuur met de poten verbonden. De eettafel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een rond tafelblad of in een rechthoekige vorm met ronde hoeken en randen. Het tafelblad en de poten zijn verkrijgbaar in eiken- en notenhout. De metalen structuur kan naar gelang de wensen van de klant in ombergrijs en verkeerszwart worden vormgegeven. De tafel Rolf Benz 964 past, ongeacht welke variant u kiest, perfect bij de stoel Rolf Benz 616. En bij een urban lifestyle.

Eettafel met tafelbladafmetingen: 200, 220 of 240 x 98 cm, Ø 110 of Ø 130 cm

Rolf Benz 600 eetkamerstoelen

Rolf Benz eetkamertafels 600 zwevende poot Rolf Benz Studio Lineo regio Eindhoven

600 eetkamerstoelen Rolf Benz

Design: Birgit Hoffmann, Christoph Kahleyss

De Rolf Benz 600 is de hergeboorte van de klassieke kuipstoel in een nieuwe, frisse look. De vele vormgevingsopties en optionele draaifunctie laten ruimte voor uw eigen smaak en zorgen ervoor dat het stoelconcept van de Rolf Benz 600 in de meest uiteenlopende woonomgevingen thuis is. De elegant gebogen kunststof zitkuip is leverbaar in de kleuren ombergrijs of antraciet. De zitkuip kan daarnaast door intensief handwerk met kernleder in de kleuren ombergrijs, antraciet, crème of cognac worden bekleed en valt daarna op door de zeer fijne naaddetails. De keuze van het pootframe bepaalt het uiteindelijke karakter van de stoel: een boeiende en moderne interpretatie met een slanke staalconstructie (ombergrijs of verkeerszwart) of klassiek-elegant met vier naar het midden toelopende massief houten poten in eiken naturel, eiken zwart of Amerikaans noten.

En het belangrijkste voor lange, ontspannen diners waarbij men de tijd kan vergeten: natuurlijk is de Rolf Benz 600 niet alleen visueel een genot. De comfortabele zit- en rugkussens, die met drukknopen met de kuip zijn verbonden, bieden eersteklas ergonomisch comfort. Of het kleur op kleur met de kuip wordt of een spannende combinatie, beslist u zelf. De Rolf Benz 929 is een eettafel van uitzonderlijk formaat en het perfecte middelpunt voor een indrukwekkende dining groep.

Een Rolf Benz eetkamer, eetkamertafel of eetkamerstoel met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw interieur; zij zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en de diverse functies van Rolf Benz eetkamermeubelen. Als Rolf Benz Studio hebben we een extra grote collectie Rolf Benz meubelen in onze showroom inclusief stof-, leder- en materiaalstalen. Zo kunt u alle opties zelf zien en voelen.

Heeft u vragen over Rolf Benz eetkamers? Bezoek ons in de winkel of neem contact met ons op.

Bekijk hieronder de overige collecties van Rolf Benz, alles van Rolf Benz bij Lineo, of bekijk de gehele collectie van Lineo.

Meer eetkamers, eetkamer tafels, eetkamerbanken, eetkamerstoelen in de collectie van onze buurman Profita Wonen.