Karpetten en vloerkleden kopen in woonwinkels in de regio Eindhoven

Karpetten vloerbekleding kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Vloerkleden zijn de finishing touch van uw interieur. U maakt het plaatje compleet door uw karpet af te stemmen op de kleuren van uw muur, uw gordijnen en uw meubels. Een karpet is heerlijk warm en comfortabel. Maak een keuze uit hoogpolige of laagpolige karpetten. Kies voor een glad kleed of een dik vloerkleed met voelbare structuur. Er is altijd een karpet dat past in uw interieur. Onderstaande topmerken fabrikanten & designers hebben karpetten in de collectie en liggen voor u klaar in onze showroom.

Bonaparte collectie comfortabele vloerkleden en vintage karpetten

Bonaparte karpetten vloerkleden

Met Vintage krijgt het interieur een uniek en doorleefd karakter. Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintage look die past in de hedendaagse woontrends. Maak je eigen kleed op maat of ga voor kamerbreed tapijt.

CSrugs collectie luxe design karpetten en vloerkleden

CarpetSign vloerkleden karpetten

CSrugs maakt moderne design karpetten en vloerkleden voor u op maat. De kleurrijke maatwerk collectie wordt gemaakt in diverse poolhoogtes of met lussenpool. Het merk is van 100% Nederlandse bodem en de tapijten hebben een trendy uitstraling. De karpetten van CSrugs zijn zowel geschikt voor moderne als klassieke interieurs.

Desso & Ex collectie maatwerk design karpetten en vloerkleden

Desso & Ex vloerkleden karpetten

Wil je iets anders met je interieur? Iets waarmee de sfeer in één keer verbetert? Desso&Ex is een uniek vloerconcept waarmee je zelf je persoonlijke woonstijl maakt. Mix & Match binnen de vier kleurgroepen Botanical Green, Denim Blue, Industrial Grey of Bohemian Red en combineer met geweven dessins, beton look en hippe patchwork patronen. De karpetten van Desso zijn op maat gemaakt, speciaal voor U!

JAB collectie exclusieve vloerkleden en luxe karpet

JAB karpet vloerkleed

JAB is een zeer exclusief merk dat moderne design karpetten maakt. Het merk heeft hoog- en laagpolige karpetten gemaakt van prachtige materialen van een hoogstaande kwaliteit. De vloerkleden van JAB zijn stijlvol, geven een ruimte extra aanzien en zijn een absolute finishing touch van uw interieur.

Parade collectie vloerkleden en tapijten

Parade vloerkleed karpet

Met een tapijt geef je je woonkamer comfort en een ruimtelijk design. De ruimte wordt er letterlijk en figuurlijk zachter van. Kies een mooi kleed in je favoriete kleur en de zithoek wordt een 'wooneiland' waar je met z'n allen gezellig kunt vertoeven, zo vaak mogelijk. Met een beetje hulp van Parade kunt je je eigen kleed samenstellen.

Perletta Carpets collectie moderne karpetten

Perletta Carpets karpetten vloer kleden

Perletta Carpets produceert moderne, tijdloze en zeer duurzame tapijten die gemakkelijk te onderhouden zijn. Handgeweven, handgetuft en hoogpolig tapijt in zeer veel kleurmogelijkheden. De karpetten van Perletta Carpets kunnen op maat worden gemaakt. Ook is het mogelijk een eigen ontwerp te maken!

Van Besouw collectie klassieke vloerkleden en moderne karpetten

Van Besouw vloer kleden en karpetten

Van Besouw is een vernieuwend merk dat constant inspeelt op actuele ontwikkelingen en trends waardoor hun producten altijd bij de tijd zijn. De laagpolige karpetten van Van Besouw variëren van katoenen, wollen en linnen tapijten tot tapijten met een gemengde samenstelling. De design karpetten van Besouw zijn van een hoge kwaliteit.

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer karpetten in de collectie van onze buurman Profita Wonen.