Rolf Benz fauteuils en stoelen voor uw zithoek

Rolf Benz heeft fauteuils in de collectie die bij een compleet woonprogramma horen. Zo kunt u nu ook kiezen voor een extra losse fauteuil als aanvulling op uw moderne Rolf Benz loungebank. Er zijn ook losse fauteuils die niet direct behoren tot een programma, maar prachtig staan bij uw gezellige zithoek.

Onderstaande afbeeldingen geven u een impressie van de diverse modellen Rolf Benz fauteuils en stoelen die staan opgesteld in onze showroom.

Rolf Benz 383 fauteuils

Rolf Benz fauteuils 383 met hocker

383 fauteuils Rolf Benz

Design: Joachim Nees

De fauteuil Rolf Benz 383 maakt met gemak een spagaat tussen kussenachtig comfort en modern minimalisme. De organische en soepel gestoffeerde zitting wordt door een verfijnd ogende kruisvoet gedragen en geeft de fauteuil een slanke en tegelijkertijd gemoedelijke uitstraling - de ideale plek voor zorgeloze uren.

Het uit een ronde buis gevormde frame is verkrijgbaar met een oppervlak van verkeerszwart, ombergrijs of glanzend chroom en harmonieert met vele interieurs. Dat geldt ook voor de iets lagere, bijpassende voetenbank die eveneens op een kruisvoet staat.

Zitdiepte: 56 cm - Zithoogte: 43 cm

Rolf Benz 562 fauteuils

Rolf Benz fauteuils 562

562 fauteuils Rolf Benz

Design: This Weber

Er is geen ruimte waar de clubfauteuil Rolf Benz 562 niet past. Het perfecte aanpassingsvermogen is te danken aan de mooie ronde zitting en de organische uitstraling. Dankzij het sierlijke uiterlijk staat deze clubfauteuil overal mooi. Hij komt zowel in grote woonruimtes als kleine leeshoekjes uitstekend tot zijn recht. Een breed palet aan bekledingen laat uw individuele wensen in vervulling gaan. Ook bij de poten zijn er verschillende varianten mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de gelakte metalen versie in verkeerszwart of ombergrijs. De poten kunnen tevens worden uitgevoerd in eiken- of notenhout. Beide zijn optioneel met draaifunctie verkrijgbaar. Welke variant u ook kiest, een vleugje sentimentaliteit doet oude tijden herleven.

Zithoogte 44 cm - Zitdiepte 51 cm

Rolf Benz 594 fauteuils

Rolf Benz design fauteuils 594

594 fauteuils Rolf Benz

Design: Sebastian Herkner

De fauteuil met hoge rugleuning Rolf Benz 594 is een blikvanger en een bijzonder mooie comfortzone in één. De zachte ronde lijnen van het ontwerp zijn het visuele voorproefje op een zeer zachte, nonchalante zitting. Door de fijn uitgebalanceerde rugwelving wordt u helemaal omgeven door comfort – een echte lievelingsplek.

Voor een ‘mix en match'-look kunnen de kleuren van de rugkuip en van de bekledingsstof van elkaar verschillen. De keuze van de poten beïnvloedt het karakter. De fraai gefreesde uitvoering in massief hout – eiken naturel, eiken zwart gebeitst of Amerikaans noten – getuigt van expressief vakmanschap. Het frame in staal, verkeerszwart, ombergrijs of Marrone metallic, oogt eerder filigraan en vrouwelijk. Optioneel zijn een bijpassende voetenbank en lendenkussens verkrijgbaar.

Zithoogte 47 cm - Zitdiepte 56 cm

Rolf Benz Meg fauteuils

Rolf Benz fauteuils Meg met hocker

Meg fauteuils Rolf Benz

Design: Labsdesign

Nog nooit was achteroverleunen zo aantrekkelijk. De comfortfauteuil Rolf Benz Meg combineert het beste uit twee werelden: Deze loungechair kent een ongeëvenaarde ergonomie en is tegelijkertijd stijlvormend. Hij biedt niet alleen uw rug een weldadige ondersteuning, maar creëert door zijn tijdloze uitstraling ook een statement in elke omgeving.
Met deze relaxfauteuil geniet u van een stijlvolle ontspanning om nieuwe ideeën op te doen. Zijn unieke kantelmechanisme inclusief geïntegreerde hoogteverstelling past zich aan elke gewenste situatie aan – en met de bijpassende voetenbank kunt u ook nog eens compleet ontspannen. Ontdek de Rolf Benz MEG: een fauteuil met zoveel comfort, dat zelfs het ontwerp de tijd doet vergeten.

Draaibare loungefauteuil met een combinatie van innovatieve functies: kantelmechanisme en hoogteverstelling
Optioneel: combinatie van verschillende bekledingen, binnen en buiten
Stervormige voet: staal in RAL 9017 verkeerszwart of glanzend verchroomd
Kruisvormige voet: aluminium in RAL 9017 verkeerszwart.

Rolf Benz Phil fauteuils

Phil fauteuil Rolf Benz Studio Lineo regio Eindhoven

Phil fauteuils Rolf Benz

Design: This Weber

De mooiste dingen in het leven zijn eenvoudig. Ze zijn echter nog beter als ze over een ongekende complexiteit beschikken die pas bij nadere beschouwing duidelijk wordt. Dit is precies waar Rolf Benz PHIL voor staat. Op het eerste gezicht maakt de clubfauteuil indruk met zijn rechtlijnige elegantie: de zachte stoffering contrasteert met het omlopende stalen frame. Bij nader inzien wordt een gedetailleerd schouwspel van meesterlijk vakmanschap zichtbaar. De filigrane naadvoering langs de leuningen voegt diepte toe aan het ontwerp. De afgestikte binnenzijde van de zij- en de rugleuning doet denken aan een modern Chesterfield-intermezzo. Zonder twijfel schittert Rolf Benz PHIL als een ster wat betreft understatement en laat zich tegelijkertijd zien als de absolute allrounder. In leer of stof, met een stalen frame of als vierpoot in telkens twee kleuren, privé of in het openbaar, in een ensemble of als autonoom meubel – de Rolf Benz PHIL kan alles en vooral mag hij alles.

Een Rolf Benz fauteuil met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw interieur; zij zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en de diverse functies van Rolf Benz fauteuils. Als Rolf Benz Studio hebben we een extra grote collectie Rolf Benz meubelen in onze showroom inclusief stof-, leder- en materiaalstalen. Zo kunt u alle opties zelf zien en voelen.

Heeft u vragen over Rolf Benz fauteuils? Bezoek ons in de winkel of neem contact met ons op.

Bekijk hieronder de overige collecties van Rolf Benz, alles van Rolf Benz bij Lineo, of bekijk de gehele collectie van Lineo.

Meer fauteuils in de collectie van onze buurman Profita Wonen.