Marmoleum vloeren voor elk modern interieur, gemeten en gelegd

Marmoleum-Click-Forbo-vloerbekleding-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Wilt u een moderne en natuurlijke sfeer in uw interieur? Marmoleum vloeren bij Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven zijn daar ideaal voor. U kiest bij onze Marmoleum vloeren voor duurzaamheid en kwaliteit. Marmoleum is een natuurproduct, gemaakt van natuurlijke ingrediënten als lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen, pigment en jute. Dit maakt een Marmoleum vloer zeer comfortabel en makkelijk in onderhoud. Daarnaast zijn de vloeren zeer hygiënisch en anti-bacterieel. Bij Lineo Moderne Interieurs hebben wij een ruime collectie Marmoleum vloeren. U bent van harte welkom om het zelf te komen ervaren.


Marmoleum van Forbo is verkrijgbaar bij Lineo in vele kleuren. Zowel uni kleuren Marmoleum als met een motief vindt u in ons aanbod. Marmoleum is op deze manier passend te kiezen bij ieder interieur. U kunt kiezen voor de click variant of traditionele Marmoleum op 200 cm breed. Lineo komt uw nieuwe Marmoleum meten en leggen, zo nemen wij u het werk uit handen.

Marmoleum Click vloerbedekking Forbo kopen bij erkend dealer Lineo regio Eindhoven

Met de Marmoleum vloeren van Forbo creëert u gemakkelijk een strakke effen vloer of met een motief erin. Of u kiest voor een border in uw marmoleum vloer. Forbo biedt de mogelijkheid om uw marmoleum vloer aan elkaar te bevestigen met een lasnaad in de kleur van uw vloer, waardoor u een nagenoeg egale Marmoleum vloer krijgt geheel naar uw wens.

Marmoleum vloeren forbo kopen bij dealer Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven
marmoleum lineoleum kopen regio Eindhoven
Forbo marmoleum vloeren
marmoleum kopen
linoleum Forbo marmoleum
marmoleum vloeren kinderkamers

Onze Marmoleum specialist kan u alle informatie geven over Marmoleum vloeren, het onderhoud en de benodigde staat van de ondervloer. U bent van harte welkom in onze showroom bij Lineo Moderne Interieurs in Waalre, regio Eindhoven. Wilt u meer informatie over Marmoleum vloeren? Neem dan contact op met Lineo.

Kijk hier voor de gehele collectie vloerbekleding van Lineo of ga naar het overzicht van al onze topmerken.

Meer marmoleum vloeren in de collectie van onze buurman Profita Wonen.