Moderne Inbetweens gemeten, gemaakt en geplaatst voor Geldrop, Nuenen, Heeze, Eindhoven en ruime omgeving.

Inbetweens-collectie-raamdecoratie-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Inbetweens zijn raamdecoraties die tussen gordijnen en vitrages in zitten. Mooie inbetweens passen perfect bij een modern interieur. Het geeft een luchtig effect en brengt kleur. Er wordt vaak voor inbetween gordijnen gekozen vanwege de eigenschap dat er overdag niet van buiten naar binnen kan worden gekeken. U kunt wel van binnen naar buiten kijken. Inbetweens zijn gemaakt van effen of bewerkte stoffen. Wilt u graag goed binnenhuisadvies voor uw inbetween gordijnen en keuze hebben uit een mooie collectie? Dan bent u van harte welkom in onze winkel. Een aantal van onze topmerken inbetween gordijnen stellen wij op deze pagina aan u voor. Alle inbetweens worden door ons gemeten, gemaakt en geplaatst.

De Ploeg inbetweens gordijnstoffen

De Ploeg inbetweens collectie Lineo

De Ploeg heeft een uitzonderlijk grote collectie geweven en bedrukte stoffen. De Inbetweens van De Ploeg zijn vernieuwend en modern ontworpen. Inbetween gordijnen van de Ploeg worden duurzaam ontwikkeld en geproduceerd. In onze showroom kunt u de prachtige collectie van De Ploeg aanschouwen. Daarbij komt nog dat combineren heel makkelijk bij ons gaat. Wij luisteren aandachtig naar uw interieurwensen en vanwege de vele mogelijkheden bij De Ploeg kan bij elk interieur de perfecte Inbetween gevonden worden.

JAB transparante gordijnen collectie Lineo

JAB inbetweens gordijnen kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven erkend dealer

Uw moderne interieur wordt helemaal compleet met de JAB design Inbetweens. JAB staat hoog aangeschreven als het gaat om design en exclusiviteit. Dat ziet u terug in onze JAB collectie. De speciaal ontworpen inbetweens zorgen voor veel sfeer in huis en maken uw interieur intiem. De designs van de Inbetweens zijn zorgvuldig ontworpen en reiken van lichte structuren tot Inbetweens met een patroon. De Inbetweens zorgen al voor privacy, maar als u nog meer privacy wilt kunt u de Inbetweens bijvoorbeeld combineren met een rolgordijn of zonwering. Wij bieden u volledige service als het gaat om meten, maken en plaatsen. Wij helpen u graag met deskundig advies.

Kendix inbetweens luxe stoffencollectie Lineo

Kendix inbetweens gordijnen bij Lineo Moderne Interieurs erkend dealer regio Eindhoven

De Inbetweens van Kendix zijn vol van design en kwaliteit. De stoffen zijn luchtig en in lichte tinten verkrijgbaar. De inbetweens van Kendix zijn perfect geschikt voor een exclusief interieur en voor design liefhebbers. De Kendix inbetweens en gordijnen zijn veelal door ontwerpers van de Design Academie te Eindhoven gecreëerd. Voor ieder interieur is een prachtige Kendix Inbetween. Bezoek onze winkel te Aalst-Waalre, regio Eindhoven. Daar kunt u de Kendix collectie zien en ervaren.

Kobe inbetween kamerhoge glasgordijnen Lineo

Kobe inbetweens gordijnen design kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Kobe streeft naar sfeer in uw huis. De innovatieve ontwerpers van Kobe houden altijd de meest huidige woontrends in de gaten en passen dat toe op het ontwerp van de Inbetweens en gordijnen. Kobe is heel divers in haar stoffen. In onze showroom zijn stalen aanwezig zodat u de Kobe stoffen kunt zien en voelen. Een juiste keuze is belangrijk. Onze professionele verkoopmedewerkers hebben veel passie en staan voor u klaar.

Kijk hier voor de gehele collectie raambekleding van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer inbetweens in de collectie van onze buurman Profita Wonen.