De Ploeg gordijnstoffen en meubelstoffen regio Eindhoven

De Ploeg dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

De Ploeg maakt op elkaar afgestemde ambachtelijke gordijnstoffen en meubelstoffen. De Ploeg heeft een duidelijke visie op ontwerp en hoe we omgaan met de wereld. De Ploeg maakt tijdloze ontwerpen en gaat bewust om met grondstoffen en productieprocessen.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

De-Ploeg-raamdecoratie-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Regio-Eindhoven.jpg

De Ploeg vitrages / glasgordijnen / inbetweens.

Doorzicht gordijnen, ook wel vitrages of glasgordijnen genoemd, zorgen voor net dat beetje meer privacy in huis. De Ploeg heeft een grote collectie glasgordijnen. Waar vitrages vroeger altijd in stralend wit of gebroken wit werden gebruikt, is er nu veel meer keuze. Effen tinten, lichte pastels, subtiel gestreept of voorzien van mooie motieven kunt u uw ramen precies zo aankleden als u wilt. Vitrages van De Ploeg kunt u uiteraard heel mooi combineren met bijpassende overgordijnen van De Ploeg. Natuurlijk kunt u ook perfect combineren met zonwering voor binnen van Luxaflex en Verosol of shutters van Jasno.

De_Ploeg_Combinatie_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

De Ploeg gordijnen en gordijnstoffen.

Overgordijnen geven u veel privacy en houden de warmte binnen. Door de vele mogelijkheden in kleuren en motieven kunt u uw interieur de uitstraling meegeven die u wenst. U kunt er ook voor kiezen om uw gordijnen met de seizoenen te wisselen. Zo raakt u niet snel uitgekeken op uw ramen en geeft u eenvoudig wat variatie aan uw interieur. Laat bijvoorbeeld de kleur van uw bank terugkomen in uw gordijnen voor een subtiel effect.

De-Ploeg-gordijnen-overgordijnen-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-regio-Eindhoven

De Ploeg meubelstoffen / meubelen bekleden.

Meubelen bekleden of stofferen van meubels is een vak op zich en de vakman maakt gebruik van mooie sterke stoffen zoals de meubelstoffencollectie van De Ploeg. Onderstaande meubelstof Strand van De Ploeg wordt o.a. gebruikt als meubelbekleding van Rolf Benz bank Grata. De Strand stoffen zijn er in maar liefst 28 kleuren en hebben een slijtvastheid van 50.000 (Martindale).

De-Ploeg-gordijnen-overgordijnen-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-regio-Eindhoven

De gordijnen en meubelstoffen van De Ploeg staan bekend om de hoge kwaliteit, in samenstelling en stofeigenschappen. Dat garandeert dat producten een lange levensduur hebben. Ook werkt De Ploeg aan schone productieprocessen en hergebruik.

Bij Lineo Moderne Interieurs bent u van harte welkom in de showroom. Onze deskundige verkoopmedewerkers kunnen u goed adviseren bij de aankoop van moderne meubelen en onze stylisten kunnen u helpen bij het verder aankleden van uw woning. Er is een grote afdeling stoffering zodat u gemakkelijk een combinatie kunt maken tussen meubelen , raamdecoratie en vloerbekleding . Wij helpen u graag.