CSrugs handgemaakte luxe karpetten en vloerkleden

CSrugs dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

CSrugs dealer Lineo regio Eindhoven laat u in de showroom kennismaken met de handgemaakte vloerkleden en karpetten van het top Nederlandse bedrijf CSrugs. Hoogwaardige kleden van de beste kwaliteit worden naar uw wens samengesteld. Een bijzondere collectie in structuur, kleur en maat.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.


CSrugs Connect karpetten in twee structuren met zijden lijn

Carpet Sign Connect vloerkleden met zijden lijn

Connect is een combinatie van een gesneden- en een lussenpool die wordt verbonden door een prachtige zijden lijn. De kleurreceptuur van beide structuren is exact dezelfde maar de twee delen ogen verrassend anders. Het lussenpool gedeelte heeft een enigszins sleets, mooi schrijvend en haast gebreid karakter. De gesneden pool is onweerstaanbaar zacht en kent een prachtige vleug. De grootte van de structuur kunt u, evenals de vlakverdelingen, zelf kiezen zodat het karpet altijd aan uw persoonlijke smaak voldoet.

CSrugs Forêt vloerkleden

Carpet Sign Foret vloerkleden

De CSrugs collectie Forêt is figuurlijk gezien vergelijkbaar met een mix van bomen [40mm] en struiken [20mm], die het karpet een speciale gelaagdheid geven. Door verschillende kleuren te gebruiken schemert de 20 mm onderlaag subtiel door het 40 mm dek heen. Het dikke viltgaren ‘danst’ in verschillende richtingen als bomen die door de wind heen en weer worden geblazen. De 40 mm poolhoogte van robuust maar zacht vilt geeft het karpet haar warme en zeer uitnodigende character.

CSrugs Mistral linnen kleden

Carpet Sign Mistral kleden

Mistral is een eersteklas linnenkwaliteit die naar keuze kan worden voorzien van een ’vleugje kleur’. In zijn ‘pure’ vorm bestaat Mistral uit twee soorten linnen die samen zorgen voor een geraffineerde uitstraling van "joie de vivre" en luxe die je alleen bij linnen tegenkomt. Natuurlijk en luchtig met kleuren verwijzend naar schelpen, zand, keien, olijven… prachtig ton sur ton. Door het toevoegen van één contrasterend wollen kamgarendraadje krijgt de naturelle basis een lichte zweem van de gekozen wolkleur die er doorheen schemert, subtiel en verrassend! Kiest u dan voor een kleur die in uw interieur terugkomt om deze te benadrukken of kiest u voor wat meer contrast. De karpetten Mistral worden door CSrugs op maat voor u gemaakt.

CSrugs Parnasse wollen vloerkleden

CarpetSign Parnasse vloerkleden

Parnasse is een 100% wollen kwaliteit, vol van karakter. Met haar 45 mm poolhoogte een robuust en warm karpet. Parnasse karpetten zijn leverbaar in 4 kleuren en 4 vaste maten: 170 x 240, 200 x 300, 200 x 200 en Ø 220 cm. Het gewicht van dit vloerkleed is 4100 g/m².

CSrugs Sauvage wollen karpetten

Carpet Sign Sauvage karpetten

CSrugs’s absolute bestseller! Een uiterst comfortabel, levendig wollen karpet. Door de ruime keuze in poolhoogtes is Sauvage een collectie die vele mogelijkheden biedt in verschillende woonsituaties. Van een luxe, warm langpolig karpet tot een super strak project tapijt; alles is mogelijk! Van een luxe warm langpolig karpet voor uw slaapkamer tot een super strak tapijt voor uw eetkamer of keuken. Zo brengt u eenvoudig eenheid aan in uw interieur en haalt u wat luxe in huis. Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst bij de keuze in poolhoogtes van dit levendig wollen karpet en laten u graag het Sauvage kleed zien in onze showroom. Hoogpolige vloerkleden geven extra comfort in uw zithoek.

CSrugs Sauvage Dégradé gemêleerde kleden met kleurenverloop

Carpet Sign Sauvage dégradé karpetten met kleurverloop

De natuur trakteert ons op de meest adembenemende plaatjes. Felle kleuren gaan over in vale kleuren, wat prachtige combinaties oplevert. Precies die kleurwisselingen hebben CSrugs geïnspireerd voor de Sauvage Dégradé collectie. Sauvage Dégradé loopt van de ene kleur naar de andere kleur in 4 stappen en is o.a. verkrijgbaar in een zogenaamd Pebbles model; ongelijkmatige ronde vormen met de look van een kiezelsteen. Een echte blikvanger voor uw interieur.


CSrugs is een top Nederlands bedrijf en maakt hoogwaardige karpetten en tapijten in slechts één kwaliteit: De beste. Ieder karpet wordt afgestemd naar individuele wens en is daardoor uniek van structuur, maat en kleur. Door het mêleren van diverse garentypen en kleuren is het een bijzondere collectie. Een karpet of tapijt van CSrugs kleurt uw interieur en is sfeerverhogend. De moderne design karpetten zijn geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Kijk ook eens bij onze andere merken karpetten voor de inrichting van uw woning of kom naar onze showroom om de karpetten van CSrugs te bekijken en aan te raken.