PVC vloeren kopen in Eindhoven en omstreken

Vloerbekleding PVC vloeren kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst Waalre regio Eindhoven

Bij Lineo Moderne Interieurs bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit PVC vloeren met de daarbij behorende service van ons. U kunt bij ons terecht voor sterke en onderhoudsvriendelijke PVC vloeren die uw interieur kunnen verrijken. U kiest voor een PVC vloer, als u de look wilt van een houten vloer en wilt genieten van een ijzersterke onderhoudsvriendelijke vloer. Wij komen bij u meten en leggen de pvc vloeren voor u. Onze verkoopadviseurs staan altijd voor u klaar en luisteren graag naar uw woningwensen. Onderstaande topmerken fabrikanten & designers hebben PVC vloeren in de colletie en liggen voor u klaar in onze showroom.

Op het oog zijn PVC vloeren niet te onderscheiden met een echte houten vloer. PVC vloeren zijn ideaal vanwege het waterafstotend, onderhoudsvriendelijke en slijtvaste karakter en kunnen perfect op een vloer met vloerverwarming worden gelegd. PVC vloeren gaan lang mee en doordat ze makkelijk schoon te houden zijn, zijn ze ideaal voor uw keuken of bar ruimte.

Forbo

Forbo garandeert voor u sterke en vormvaste PVC vloeren. De PVC vloeren zijn beschikbaar in verschillende dessins; denk hierbij aan hout motief, strak beton look, stroken en vierkante motieven. De slijtvaste en onderhoudsarme PVC vloeren zijn ideaal voor een groot gezin, kleine kruimelaars en huisdier liefhebbers.

Forbo PVC vloeren op maat kopen bij dealer Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven
Forbo vinyl pvc kopen regio Eindhoven
Forbo pvc vloerbekleding

NL Label

NL Label is het huismerk van de binnenhuisadviseurs. De heerlijk zachte vloeren van pvc van NL Label zijn verkrijgbaar in veel verschillende houtkleuren en motieven en is geschikt voor ieder interieur. Kom in onze winkel de collectie bekijken en vraag om het deskundige advies aan onze verkoopmedewerkers.

NL Label pvc vloeren kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven
pvc nl label vloeren Lineo
vloerbekleding pvc nl label

Therdex

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan? Met een Therdex PVC vloer kiest u voor een topproduct in alle opzichten. Kwaliteit is voor Therdex een vanzelfsprekende factor. Het milieu is van ons allemaal. Waar ook ter wereld. Therdex hecht waarde aan het testen en keuren van de producten op alle niveaus. De vloer is een van de meest beeldbepalende factoren in het interieur. Er zijn meerdere factoren van belang voor het maken van de juiste keuze. Belangrijk: Therdex PVC vloeren zijn voorzien van bio-weekmakers, dus ftalaatvrij. Dat is een belangrijke punt; voor Therdex, voor ons, voor u en vooral voor het milieu.

Therdex pvc vloeren vloerbedekking kopen bij erkend dealer Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven
Therdex pvc vloeren kopen
pvc vloeren regio Eindhoven Therdex

Klik hier voor een overzicht van de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer PVC vloeren in de collectie van onze buurman Profita Wonen.