Van Besouw vloerbedekking tapijt en moderne karpetten

Van Besouw dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Van Besouw is een merk tapijtproducent waar kunstzinnig natuurlijk design voorop staat. Volgens Van Besouw moet een huis of werkplek inspireren en verrassen en streeft ernaar verschillende materialen op een nieuwe manier toe te passen. Van Besouw vloerbekleding: in katoen, polyamide en wol.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Van Besouw tapijt vloerbekleding kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Van Besouw vloerbekleding van katoen / katoenen tapijt.

Katoenen tapijt van Van Besouw is van onverwoestbare kwaliteit en heeft een levendig karakter. Gebreid, gemêleerd met een zwarte draad, uni gekleurd, een levendige uitstraling, strak of robuust. Voor ieder interieur is er wel een vloerkleed of tapijt van Van Besouw dat geschikt is.

Van Besouw vloerbekleding tapijt katoen kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Van Besouw vloerbedekking katoen tapijt zien in showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Van Besouw polyamide vloerbedekking en karpetten.

Polyamide (econyl) tapijt en vloerbedekking voldoet aan de hoogste projectclassificaties; geweven, getuft of gebreid tapijt met antistatische eigenschappen en leverbaar in vele kleuren. Zowel in effen als in ribbeltapijt te verkrijgen.

Van Besouw vloerbekleding polyamide tapijt kopen bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Van Besouw wollen vloerkleden, karpetten en vloerbedekking van wol.

Tapijten van 100% pure wol hebben door de unieke twijning van de poolgarens een robuuste en rijkelijke uitstraling. Tapijten in uni kleuren of met een meegeweven contrasterende draad. Er is ook vloerbekleding dat voor 50% uit wol bestaat en 50% geitenhaar of 80% wol en 20% cashmerehaar.

Van Besouw vloerkleden karpetten wol kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

De collectie van Van Besouw wisselt regelmatig en kent avant-gardistische en meer klassieke ontwerpen. Van Besouw heeft een team van interne en externe specialisten die samen het brein vormen van creatie, techniek, kleur en uitvoering. Als erkend dealer van Van Besouw kunnen wij u alles van de collectie leveren. In onze showroom kunt u op de afdeling vloerbedekking inspiratie opdoen. U bent van harte welkom.