Willisau eetkamertafels hout / fineer / keramiek tafelblad

Willisau handgemaakte exclusieve precisie eetkamertafels die u in onze showroom kunt bekijken. Bijzonder is het tafelblad van keramiek. Grote keuze in houten tafelbladen, glazen tafelbladen, HPL tafelbladen en tafels voorzien van het unieke Willisau softmotion systeem in het uitschuifbare tafelblad om de tafel te verlengen.

Neem contact met ons op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is, bekijk alle artikelen van Willisau die nieuw zijn binnen gekomen in onze showroom of bekijk de showroom sale modellen van Willisau.

Willisau eetkamermeubelen

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van Willisau eetkamermeubelen, salontafels en bijzettafels. Hieronder kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

Willisau Imperia eetkamertafel

Willisau eetkamertafels Imperial

De nieuwe Imperia eetkamertafel van Willisau uit Zwitserland is een prachtige tafel die kan worden verlengd en verkrijgbaar is met de Softmotion technologie. Een moderne handgemaakte tafel met zacht afgeronde hoeken met een lichte retro-look. Er is een ruime keus m.b.t. de afwerking van de tafel; hout, fineer, HPL, glas en keramiek. Daarnaast is deze tafel ook in vele kleuren beschikbaar. Onze verkoopmedewerkers kunnen u dit laten zien en adviseren u graag. In onze showroom staat de tafel in HPL in het formaat 200 x 95 met verlengblad 70 x 95.

In onze showroom: HPL NATURAL FIBER 911 notengelakt
Het HPL - laminaat is het resultaat van zowel architectuur als design. HPL Natural fiber is een laminaat welke uit verschillende lagen is opgebouwd met een gewolkt, onregelmatig design. Dit beeld kan afhankelijk van plaat tot plaat verschillend zijn. Dit ruwe HPL weerspiegelt het karakter van dit materiaal en kan goed gecombineerd worden met andere ( pure ) materialen zoals massief hout, keramiek of glas. Dit ruwe en unieke HPL is een Zwitserse productie en heeft een puristisch en uniek karakter. Dit materiaal voldoet aan de SN EN 438 norm.

Willisau Prato eetkamertafel

Willisau eetkamertafels Prato

Het nieuwe basismodel in de collectie van Willisau eetkamertafels is het model Prato. Een stabiel metalen frame in naturel of zwart geborsteld met een roestvrij staal look. Een moderne tafel die snel in de smaak valt. In onze showroom kunt u kennismaken met de Prato met een HPL bovenblad.

Willisau salontafels

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van Willisau salontafels. Hieronder kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

Willisau Levo salontafels / bijzettafels

Willisau salontafels Levo

Het variabele design van Levo zorgt voor individuele accenten. Er zijn nauwelijks grenzen op het vlak van vorm en materiaal. Levo is er als salontafel, maar ook als bijzettafels of hoektafels voor uw bankstel.

Softmotion techniek in Willisau tafelbladen

Willisau softmotion techniek tafelbladen

Het tafelblad verlengsysteem bestaat uit opvouwbare inzetbladen die onzichtbaar onder het tafelblad zijn verborgen. Het systeem is verrassend eenvoudig in gebruik. Het softmotion Willisau tafel systeem is praktisch geluidloos. Kom het gewoon eens proberen in onze showroom.

Willisau eettafels Soft motion techniek

De unieke eetkamertafels van Willisau kunt u eenvoudig combineren met onze design collectie eetkamerstoelen. Ook is het mogelijk een bijpassend karpet te kiezen op onze uitgebreide afdeling vloerbekleding. U bent van harte welkom in onze showroom om uw nieuwe eetkamer uit te zoeken.

Alle aandacht van Willisau dealer Lineo voor u

Willisau staat bekend om haar unieke tafels, die handgemaakt zijn en te verkrijgen zijn met een uitschuifbaar tafelblad. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de eetkamertafels en salontafels. In onze showroom dichtbij Eindhoven kunt u kennismaken met onze collectie Willisau meubelen. U bent van harte welkom in onze winkel. Loop eens binnen of maak een afspraak.