Willisau eetkamertafels hout / fineer / keramiek tafelblad

Willisau dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Willisau handgemaakte exclusieve precisie eetkamertafels die u in onze showroom kunt bekijken. Bijzonder is een tafelblad van keramiek. Grote keuze in houten tafelbladen, glazen tafelbladen, HPL tafelbladen en tafels voorzien van het unieke Willisau softmotion systeem in het uitschuifbare tafelblad om de tafel te verlengen.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Laat u inspireren op deze pagina Willisau meubelen, of ga direct naar: Willisau eetkamermeubelen / Willisau salontafels / bijzettafels / Willisau Softmotion techniek / Willisau SALE / Nieuw in onze showroom


Willisau eetkamermeubelen


Willisau Imperia eetkamertafel

Willisau Imperia eetkamertafels woonwinkels regio Eindhoven

De nieuwe Imperia eetkamertafel van Willisau uit Zwitserland is een prachtige tafel die kan worden verlengd en verkrijgbaar is met de Softmotion technologie. Een moderne handgemaakte tafel met zacht afgeronde hoeken met een licht retro-look. Er is ruime keus m.b.t. de afwerking van de tafel; hout, fineer, HPL, glas, keramiek enz. enz. Ook in vele kleuren. Onze verkoopmedewerkers kunnen u dit laten zien en adviseren u graag. In onze showroom staat de tafel in HPL in het formaat 200 x 95 met verlengblad 70 x 95.

In onze showroom: HPL NATURAL FIBER 911 notengelakt
Het HPL - laminaat is het resultaat van zowel architectuur als design. HPL Natural fiber is een laminaat welke uit verschillende lagen is opgebouwd met een gewolkt, onregelmatig design. Dit beeld kan afhankelijk van plaat tot plaat verschillend zijn.Dit ruwe HPL weerpspiegelt het karakter van dit materiaal en kan goed gecombineerd worden met andere ( pure ) materialen zoals massief hout, keramiek, glas, etc. Dit ruwe en unieke HPL is een zwitserse productie en heeft een puristisch en uniek karakter. Dit materiaal voldoet aan de SN EN 438 norm.

Willisau Pendola exclusieve eetkamerstoelen

Pendola Willisau eetkamer stoelen

Ontspannen met Willisau Switzerland: Pendola garandeert dit met de nieuwste generatie van de gepatenteerde Dondola® ³-technologie. Onzichtbaar geïntegreerd onder het zitvlak ontkoppelt ze de vaste verbinding met het onderstel. Driedimensionale beweeglijkheid bij het zitten is het voordeel. Met andere woorden: Urenlang roerloos zitten behoort tot het verleden. Dagelijks tot veertien uur zitten – rugpijn, vaak chronisch, is het gevolg. Dondola® ³ gaat dit tegen. De permanente microbeweging van de wervelkolom verbetert het prestatievermogen en verhoogt het welzijn.

Willisau Perla eetkamertafel

Willisau Perla showroomsale Lineo

Traditioneel heeft een ronde tafel vele voordelen. De gesprekken zijn alleszins aangenamer aan een ronde tafel. Nochtans is model Perla niet alleen verlengbaar, we bieden dit model ook aan als vierkante of ovale tafel, telkens met het attractieve onderstel in massief hout of edelstaal ( poederlack of edelstaal ), zoals u wenst. Dankzij een vernuftig systeem, kan de tafel snel vergroot worden, als u onverwachts bezoek krijgt.

Willisau Prato eetkamertafel

Willisau Prato ronde eetkamertafels woonwinkels regio Eindhoven

Het nieuwe basismodel in Willisau eetkamer tafels is het model Prato. Een stabiel metalen frame in naturel of zwart geborsteld met roestvrij staal look. Een moderne tafel die snel in de smaak valt. In onze showroom kunt u kennismaken met de Prato met een HPL bovenblad.


Willisau salontafels


Willisau Levo salontafels / bijzettafels

Willisau Levo salontafels en bijzettafels woonwinkels regio Eindhoven

Het variabele design van Levo zorgt voor individuele accenten. Er zijn nauwelijks grenzen op het vlak van vorm en materiaal. Levo is er als salontafel, evenals bijzettafels of hoektafels voor uw bankstel.


Softmotion techniek in Willisau tafelbladen.


Het tafelblad verlengsysteem bestaat uit opvouwbare inzetbladen die onzichtbaar onder het tafelblad zijn verborgen. En verrassend kinderlijk eenvoudig in gebruik. Het softmotion Willisau tafel systeem is praktisch geluidloos. Kom het gewoon eens proberen in onze showroom.

willisau-softmotion-uittrekbare-tafelbladen-uitschuifbladen-tafels-regio-eindhoven-dealers-nederland-willisau-moderne-woninginrichting

De unieke eetkamer tafels van Willisau kunt u eenvoudig completeren met onze design collectie eetkamerstoelen. Ook is het mogelijk een bijpassend karpet te kiezen op onze uitgebreide afdeling vloerbekleding. U bent van harte welkom in onze showroom om uw nieuwe eetkamer uit te zoeken.