Leolux moderne salontafels en bijzettafels in hout, keramiek, glas en andere materialen

Oogstrelende salontafels in verschillende maten en uitvoeringen of handige bijzettafeltjes; Leolux maakt prachtige salontafels en bijzettafels om uw zithoek te complementeren. Of kies voor 2 dezelfde salontafels in verschillende hoogten voor een persoonlijke touch.

Onderstaande afbeeldingen geven u een impressie van de diverse modellen Leolux salontafels en bijzettafels die staan opgesteld in onze showroom. Met de Leolux Creator (de online tool van Leolux) kunt u zelf kiezen voor het uiterlijk van uw bijzettafel of salontafel.

Leolux salontafels Iduna

Iduna salontafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Iduna salontafels Leolux

Design: Beck Design

Natuurlijke vormen en materialen zorgen voor rust in je woonkamer, omdat ze zachtheid en kwaliteit uitstralen. Dat is wat je direct herkent in de salontafels Iduna. De taps toelopende houten pootjes dragen hun blad van marmer of massief eikenhout. Groot of klein, in een hoge of een lage uitvoering voor de mooiste combinaties.

Materialen
Het blad wordt uitgevoerd in massief eiken (in alle eiken olie- of beitskleuren) of in marmer: ‘Bianco Carrara’ of ‘Marron Emperador’. Let op: Marmer is een natuurlijk materiaal. De kleur en structuur verschillen per product en het vraagt extra aandacht bij het onderhoud.
Productoverzicht
Iduna is leverbaar als salontafel in 2 maten: 113x73cm, 90x58 cm. Beide formaten zijn leverbaar in 2 hoogtes: 32 of 37 cm

Leolux Creator voor Iduna bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).


Leolux salon- en bijzettafels Liliom

Liliom salontafels en bijzettafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Liliom salontafels en bijzettafels Leolux

Design: Beck Design

Met Liliom ontwierp designstudio Beck Design een serie organisch gevormde tafeltjes in meerdere vormen en hoogtes. Net zo mooi als praktisch; je schuift ze over elkaar heen voor een opgeruimde aanblik. Een natuurlijk accent zet je met een keramisch of massief houten blad, terwijl een afwerking in lak juist een kleurrijke uitstraling geeft.

Bladen
Voor het blad van Liliom kun je kiezen uit massief noten of eiken of een gelakt blad. Daarnaast zijn er keramische bladen in meerdere kleuren.
Productoverzicht
Liliom is leverbaar in verschillende vormen en maten. Ga je voor een driezijdige of vierzijdige vorm? Bij die laatste vorm kun je bovendien de XL-versie kiezen. De bijzettafel maakt de serie compleet.

Leolux Creator voor Liliom bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).


Leolux Ninfea salontafels

Ninfea salontafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Ninfea salontafels Leolux

Design: Stephan Veit

Ninfea biedt talloze kleurrijke keuzes en is bovendien zeer flexibel. De drie tafelblaadjes draaien om een punt dat de ontwerper net even uit het midden plaatste. Zo draai je elk blaadje net zo lang rond tot je de perfecte bladruimte voor het moment vindt. Dicht bij elkaar voor een opgeruimde kamer, of met een maximale grootte voor de gezellige momenten.

Blaadjes in hout en lak
De blaadjes van Ninfea zijn beschikbaar in eiken (olie of beits), maar ook in lak. Deze twee afwerkingen kun je ook op één tafel combineren.
Keramieken blad
Naast de houten varianten, is Ninfea leverbaar met keramische bladen (Ceramic of Ceramic Gloss). Deze kun je niet combineren met de gelakte of houten bladen.
Productoverzicht
Ninfea is leverbaar in twee uitvoeringen: ‘Rondo’ met ronde blaadjes en ‘Clover’ met organische bladvormige blaadjes.

Leolux Creator voor Ninfea bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).


Leolux Portello bijzettafels

Portello bijzettafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Portello bijzettafels Leolux

Design: Patrick Belli
Licht, verfijnd en praktisch. Portello heeft een handgreep onder het bovenste blaadje. Zo zet je deze bijzetter op de gewenste plek. Misschien wel met het blad boven de zitting van je bank. Dat kan, omdat de hoogte van het blad is afgestemd op de Leolux meubelen.

Kans voor kleur
Portello is even kleurrijk als praktisch. Je kunt namelijk de blaadjes en het frame apart van elkaar laten uitvoeren in een kleur naar keuze.
Productoverzicht
Ontdek alle mogelijkheden van Portello en bepaal de ideale uitvoering voor jouw interieur.

Leolux Creator voor Portello bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Portello perfect

De kleine, maar handige tafelblaadjes van Portello worden met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en afgewerkt. Voordat ze worden gelakt of gebeitst, worden ze meerdere keren geschuurd voor een perfect eindresultaat.


Leolux Creator voor Portello bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux Prismo salontafels

Prismo salontafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Prismo salontafels Leolux

Design: Edward van Vliet

Door rechte hoeken en cirkels te combineren ontstaan soms optische illusies. Het maakt de Prismo-tafels visueel interessant. Daarnaast is er de balans, de verfijnde synthese tussen het ranke frame en het keramische of glazen blad. Tijdloos design voor interieurs die met zorg en liefde zijn ingericht.

Materialen
Voor het blad kun je kiezen uit drie materialen: glas, keramiek of eiken. Binnen al deze materialen heb je bovendien verschillende kleuren tot je beschikking.
Productoverzicht
De tafels Prismo zijn leverbaar als salontafel met een vierkant blad (op een rond frame) of met een rond blad (op vierkant frame). Afmetingen: 100x100, 80x80 of 60x60 cm. De hogere bijzetter heeft een blad 40x40 cm en de ronde bladen hebben doorsnedes van 100, 80, 60 en 40 cm.

Leolux Creator voor Prismo bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Bijschuiven

Een bijzonder handige variant is de Prismo van 48x28 cm met een hoogte van 54 cm. Die is zodanig ontworpen dat hij ideaal bij te schuiven is over de zitting van de bank.


Leolux Creator voor Prismo bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux Rolan salontafels

Rolan salontafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Rolan salontafels Leolux

Design: Gino Carollo
De tafelserie Rolan is een ontwerp van de Italiaanse ontwerper Gino Carollo. De tafels kenmerken zich door een strakke belijning die je van Italiaans design mag verwachten. Er zijn vijf verschillende uitvoeringen; drie ronde tafels, een ovale en een rechthoekige. Elk formaat is leverbaar in twee hoogtes: 31 en 37 centimeter.

Materialen en kleuren
Je hebt de keuze uit een blad van massief eiken of noten, in een van de vele olie- en beitskleuren uit de collectie. Daarnaast zijn er bladen van keramiek. De aluminium poten van de tafel kun je laten uitvoeren in alle Leolux-epoxykleuren.
Productoverzicht
Ontdek alle mogelijkheden van Rolan en bepaal de ideale uitvoering voor jouw interieur.

Leolux Creator voor Rolan bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).


Leolux Tampa bijzet- en salontafels

Tampa salontafels en bijzettafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Tampa bijzettafels en salontafels Leolux

Design: Beck Design
De Tampa tafels van Leolux combineren hun nuttige functie en kleurrijke uitstraling met een speelse vorm. Door de verschillende bladvormen te combineren, ontstaan fraaie composities. Tampa tafels zijn er met ronde, boon-, of eivormige bovenbladen, in een scala aan materialen. De bladen worden namelijk uitgevoerd in eiken, noten, marmer, glas of lak. Een eigen kijk op interieur? Met Tampa zijn de mogelijkheden eindeloos.

Productoverzicht
De salontafel Tampa is leverbaar in meerdere uitvoeringen: ‘Bean’ in glas of lak (naar keuze), ‘Ovo’ in eiken, noten of lak, ‘Round’ in marmer of lak, en ‘Double Round’ in dezelfde materialen en een glazen onderblad.

Leolux Creator voor Tampa bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux Tempa salontafel dienblad Troy Selectstore Lineo regio Eindhoven

Dienblad Troy

Decoratief en functioneel is de combinatie met ‘Troy’, een donker houten dienblad met een hoge opstaande rand, dat een eigen plekje vindt op het frame van de salontafels. Het gebeitste bovenblad van Troy is leverbaar in de twee kleuren: ‘Grey’ en ‘Blush’.


Leolux Creator voor Tampa bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux Toveri salontafels en bijzettafels

Toveri bijzettafels en salontafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Toveri salontafels en bijzettafels Leolux

Design: Studio Truly Truly

Toveri brengt rondingen en harde materialen samen. Daarmee creëerden de ontwerpers een tafelserie met zachte vormen en opvallende eigenschappen. De verbinding tussen het blad en de bodemplaat verplaatsten ze naar het centrum van de tafels, waardoor het blad gaat zweven. Door de symmetrie van de beide delen lijkt de bodemplaat een schaduw van het bovenblad.

Materialen
Het blad van je Toveri kun je laten uitvoeren in massief eiken, massief noten, lak of keramiek. Het onderstel wordt gepoedercoat in E2200 (Nuit) of een andere kleuren. Ook een afwerking in lak behoort tot de opties.
Productoverzicht
Studio Truly Truly ontwierp een hele serie Toveri-tafels met verschillende materialen, hoogtes en afmetingen. Het maakt ze breed toepasbaar en perfect te combineren.

Leolux Creator voor Toveri bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).


Een Leolux salontafel of bijzettafel met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw interieur; zij zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en de diverse functies van Leolux salontafels en bijzettafels. Als Leolux SelectStore hebben we een extra grote collectie Leolux meubelen in onze showroom inclusief stof-, leder- en materiaalstalen. Zo kunt u alle opties zelf zien en voelen.

Heeft u vragen over Leolux salon- en bijzettafels? Bezoek ons in de winkel of neem contact met ons op.

Bekijk hieronder de overige collecties van Leolux, alles van Leolux bij Lineo, meer informatie over de designers van Leolux of bekijk de gehele collectie van Lineo.

Meer salontafels in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen