Een Leolux salontafel of bijzettafel met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw interieur; zij zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en de diverse functies van Leolux salontafels en bijzettafels. Als Leolux SelectStore hebben we een extra grote collectie Leolux meubelen in onze showroom inclusief stof-, leder- en materiaalstalen. Zo kunt u alle opties zelf zien en voelen.

Heeft u vragen over Leolux salon- en bijzettafels? Bezoek ons in de winkel of neem contact met ons op.

Bekijk hieronder de overige collecties van Leolux, alles van Leolux bij Lineo, meer informatie over de designers van Leolux of bekijk de gehele collectie van Lineo.

Meer salontafels in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen

Leolux salontafels Iduna

Iduna salontafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Iduna salontafels Leolux

Design: Beck Design, 2017

Herken de natuur.

Natuurlijke vormen en materialen zorgen voor rust in uw woonkamer, omdat ze zachtheid en kwaliteit uitstralen. Dat is wat u direct herkent in de salontafels Iduna. De taps toelopende houten pootjes dragen hun blad van marmer of massief eikenhout. Groot of klein, in een hoge of een lage uitvoering voor de mooiste combinaties. Iduna: het is de natuur die u aanspreekt.

Kenmerken Iduna:

 • Iduna is leverbaar als salontafel in 2 maten: Iduna is 113x73cm, Iduna is 90x58 cm. Beide formaten zijn leverbaar in 2 hoogtes: 32 of 37 cm
 • Het blad wordt uitgevoerd in massief eiken (in alle eiken olie- of beitskleuren) of in marmer “Bianco Carrara”, “Grey Rigna” of “Marron Emperador”. Let op: Marmer is een natuurlijk materiaal. Kleur en structuur verschillen per product.
 • Bij een versie in eiken volgende de poten de kleur van het tafelblad (optie: alle beits- of oliekleuren). De eikenhouten poten bij een marmeren blad zijn leverbaar in alle eiken beits- en oliekleuren.

Leolux Creator voor Iduna bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux salon- en bijzettafels Liliom

Liliom salontafels en bijzettafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Liliom salontafels en bijzettafels Leolux

Design: Beck Design, 2010

Natuurlijke accenten voor uw woonkamer.
Organisch gevormde tafeltjes in meerdere vormen en hoogtes. U schuift ze over elkaar heen voor een opgeruimde aanblik. Een natuurlijk accent zet u met een keramisch of massief houten blad, terwijl een afwerking in lak juist een kleurrijke uitstraling geeft.

Kenmerken Liliom:

 • Leverbaar in driezijdige of vierzijdige vorm, in small of XL versie.
 • Bladen in lak, massief noten of eiken, of met keramische bladen (kleuren: Strata Argentum, Béton of Basalt Noir).
 • Poten worden uitgevoerd in chroom. Optie: Satin Chrome, lak of Epoxy.

Leolux Creator voor Liliom bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux Ninfea salontafels

Ninfea salontafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Ninfea salontafels Leolux

Design: Stephan Veit, 2015/17

Deze salontafel verdient een plek in elke woonkamer.
Ninfea biedt talloze kleurrijke keuzes en is bovendien zeer flexibel. De drie tafelblaadjes draaien om een punt dat de ontwerper net even uit het midden plaatste. Zo draait u elk blaadje net zo lang rond tot u de perfecte bladruimte voor het moment gevonden heeft. Dicht bij elkaar voor een opgeruimde kamer, of met een maximale grootte voor de gezellige momenten.

Kenmerken Ninfea:

 • Ninfea is leverbaar in twee uitvoeringen: “Rondo” met ronde blaadjes en “Clover” met organische bladvormige blaadjes.
 • De blaadjes van Ninfea kunnen in elke kleur worden gelakt of worden uitgevoerd in eiken (olie of beits). Kleur en materiaal (lak / eiken) worden per blad bepaald.
 • Ook leverbaar met keramische bladen in de kleuren/structuren van de Leolux “Ceramic” of “Ceramic Gloss” collectie (combineren met lak/eiken is niet mogelijk). De keramische bladen hebben rechte randen.
 • Het stalen onderstel wordt geëpoxeerd of gelakt.

Leolux Creator voor Ninfea bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux Portello bijzettafels

Portello bijzettafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Portello bijzettafels Leolux

Design: Patrick Belli, 2013

Verfijnde eenvoud.
Licht, verfijnd en praktisch. Portello heeft een handgreep onder het bovenste blaadje. Zo zet u deze bijzetter op de gewenste plek. Misschien wel met het blad boven de zitting van uw bank. Dat kan, omdat de hoogte van het blad is afgestemd op de Leolux meubelen.

Kenmerken Portello:

 • De blaadjes worden uitgevoerd in lak of in massief eiken (beits, olie naturel of olie Pale White).
 • Frame in aluminium, lak of Epoxy.

Leolux Creator voor Portello bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux Rolan salontafels

Rolan salontafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Rolan salontafels Leolux

Design: Gino Carollo, 2020

Een veelheid van vormen.
De tafelserie Rolan is een ontwerp van de Italiaanse ontwerper Gino Carollo, waar Leolux de laatste jaren al vaker mee samenwerkte. Ook de Rolan-tafels kenmerken zich door een strakke belijning die u van Italiaans design mag verwachten. Er zijn vijf verschillende uitvoeringen; drie ronde tafels, een ovale en een rechthoekige. Elk formaat is leverbaar in twee hoogtes: 31 en 37 centimeter. Dat zorgt voor een stijlvol effect als u Rolan-tafels met verschillende hoogtes en formaten combineert.

Kenmerken Rolan:

 • Serie salontafels in 5 versies: 3 ronde, 1 ovale en 1 rechthoekige
 • Hoogte: 31 of 37 cm
 • Bladen zijn leverbaar in eiken, noten of keramiek.
 • Poten: aluminium of gepoedercoat

Leolux Creator voor Rolan bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux Tampa bijzet- en salontafels

Tampa salontafels en bijzettafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Tampa bijzettafels en salontafels Leolux

Design: Beck Design, 2019

Met Tampa zijn de mogelijkheden eindeloos.
De Tampa tafels van Leolux combineren hun nuttige functie en kleurrijke uitstraling met een speelse vorm. Door de verschillende bladvormen te combineren, ontstaan fraaie composities. Tampa tafels zijn er met ronde, boon-, of eivormige bovenbladen, in een scala aan materialen. De bladen worden namelijk uitgevoerd in eiken, noten, marmer, glas of lak. Een eigen kijk op interieur? Met Tampa zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kenmerken Tampa:

 • De salontafel Tampa is leverbaar in meerdere uitvoeringen: “Bean” in glas of lak (naar keuze), “Ovo” in eiken, noten of lak, “Round in marmer of lak, en “Double Round” in dezelfde materialen en een glazen onderblad.
 • De bijzettafel “Round” wordt uitgevoerd in eiken, noten of lak. Leolux geeft elk onderstel standaard een zwarte poedercoat-laag (E2200 Nuit), maar ook elke andere epoxykleur kan worden ingezet voor een persoonlijke touch.

Combinatie met dienblad
Decoratief en functioneel is de combinatie met “Troy”, een donker houten dienblad met een hoge opstaande rand, dat een eigen plekje vindt op het frame van de salontafels. Het gebeitste bovenblad van Troy is leverbaar in de twee kleuren: “Grey” met een grafisch patroon in blauw-wit of “Blush” waarop het motief in blauw-rood is aangebracht.


Leolux Creator voor Tampa bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux Toveri salontafels en bijzettafels

Toveri bijzettafels en salontafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Toveri salontafels en bijzettafels Leolux

Design: Studio Truly Truly, 2021

Zachte vormen en opvallende eigenschappen.
Toveri brengt rondingen en harde materialen samen. Daarmee creëerden de ontwerpers een tafelserie met zachte vormen en opvallende eigenschappen. De verbinding tussen het blad en de bodemplaat verplaatsten ze naar het centrum van de tafels, waardoor het blad gaat zweven. Door de symmetrie van de beide delen lijkt de bodemplaat een schaduw van het bovenblad.

Kenmerken Toveri:

 • Set salontafels: 32x44 cm (bijzetter, h 54), 65x50 cm (h 32/38/44/54), 82x60 cm (h 32/38/44/54), 120x90 cm, (h 32/38/44), 110x110 cm (h 32/38/44) en 120x120 cm (h 32/38/44).
 • Blad in massief eiken, massief noten, lak of ceramic / ceramic gloss
 • Onderstel standaard in E2200 (Nuit) of andere poedercoatkleuren. Optie: lak.

Perfect te combineren
Studio Truly Truly ontwierp een hele serie Toveri-tafels met verschillende materialen, hoogtes en afmetingen. Het maakt ze breed toepasbaar en perfect te combineren.


Leolux Creator voor Toveri bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).