Leolux moderne salontafels en bijzettafels in hout, keramiek, glas en andere materialen

Oogstrelende salontafels in verschillende maten en uitvoeringen of handige bijzettafeltjes; Leolux maakt prachtige salontafels en bijzettafels om uw zithoek te complementeren. Of kies voor 2 dezelfde salontafels in verschillende hoogten voor een persoonlijke touch.

Onderstaande afbeeldingen geven u een impressie van de diverse modellen Leolux salontafels en bijzettafels die staan opgesteld in onze showroom. Met de Leolux Creator (de online tool van Leolux) kunt u zelf kiezen voor het uiterlijk van uw bijzettafel of salontafel.

Leolux salontafels Dice

Dice salontafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Dice salontafels Leolux

Design: Studio Truly Truly

De salontafel Dice is echt een designobject. In het ontwerp is geen enkel compromis gesloten. Elk detail is precies zoals ontwerpers Studio Truly Truly het bedoeld hebben. Zo ontstond een fascinerende tafel, die vanuit elk perspectief blijft verrassen.

Oog voor detail
Het mooiste detail van Dice zijn de chromen ‘ogen’, waarmee het glazen tafelblad aan het onderstel bevestigd is. Ze doen denken aan de ogen van een dobbelsteen. De ronde uitvoering van Dice heeft een diameter van 100 centimeter. Daarnaast kun je kiezen voor de ovalen versie, die 140 centimeter lang en 80 centimeter breed is.
Onderstel met expressie
Dice staat op een vakkundig vervaardigd onderstel. Drie sets van twee poten zijn op intrigerende wijze met elkaar verweven, met een ongeëvenaarde expressie als resultaat. Het blad van Dice is gemaakt van thermisch gehard veiligheidsglas van maar liefst 15 mm dik. Hoogwaardig en imposant tegelijk.

Leolux Creator voor Dice bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).


Leolux salontafels Elli

Elli salontafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Elli salontafels Leolux

Design: Hanne Willmann

Zoek je een lekker lage salontafel, die past in een laidback lounge-interieur? Dan is Elli een perfecte optie. Prachtig vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout. Met een hoogte van 26 cm is Elli een lage tafel. Maar dat betekent niet dat hij een lage impact heeft. Want het vakmanschap waarmee deze tafel vervaardigd is trekt de aandacht meteen naar zich toe.

Ellipsvorm
De poten van Elli vallen direct op. Als je ze van boven zou bekijken, hebben ze een mooie ellipsvorm. Daardoor lijken ze recht van voren relatief smal. Bekijk je ze van opzij, dan worden ze juist een stuk imposanter. Van alle kanten laten ze het eikenhout waarvan ze gemaakt zijn op een sublieme manier zien.
Rond en vierkant
Elli is er in twee uitvoeringen. Je kunt kiezen uit een rond of vierkant blad. De vierkante versie heeft een formaat van 100 bij 100 cm. Ook de diameter van de ronde versie is 100 cm.

Leolux Creator voor Elli bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux salontafels Iduna

Leolux salontafels Iduna

Iduna salontafels Leolux

Design: Beck Design

Natuurlijke vormen en materialen zorgen voor rust in je woonkamer, omdat ze zachtheid en kwaliteit uitstralen. Dat is wat je direct herkent in de salontafels Iduna. De taps toelopende houten pootjes dragen hun blad van marmer of massief eikenhout. Groot of klein, in een hoge of een lage uitvoering voor de mooiste combinaties.

Materialen
Het blad wordt uitgevoerd in massief eiken (in alle eiken olie- of beitskleuren) of in marmer: ‘Bianco Carrara’ of ‘Marron Emperador’. Let op: Marmer is een natuurlijk materiaal. De kleur en structuur verschillen per product en het vraagt extra aandacht bij het onderhoud.
Productoverzicht
Iduna is leverbaar als salontafel in 2 maten: 113x73cm, 90x58 cm. Beide formaten zijn leverbaar in 2 hoogtes: 32 of 37 cm

Leolux Creator voor Iduna bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).


Leolux salon- en bijzettafels Liliom

Leolux salontafels Liliom

Liliom salontafels en bijzettafels Leolux

Design: Beck Design

Met Liliom ontwierp designstudio Beck Design een serie organisch gevormde tafeltjes in meerdere vormen en hoogtes. Net zo mooi als praktisch; je schuift ze over elkaar heen voor een opgeruimde aanblik. Een natuurlijk accent zet je met een keramisch of massief houten blad, terwijl een afwerking in lak juist een kleurrijke uitstraling geeft.

Bladen
Voor het blad van Liliom kun je kiezen uit massief noten of eiken of een gelakt blad. Daarnaast zijn er keramische bladen in meerdere kleuren.
Productoverzicht
Liliom is leverbaar in verschillende vormen en maten. Ga je voor een driezijdige of vierzijdige vorm? Bij die laatste vorm kun je bovendien de XL-versie kiezen. De bijzettafel maakt de serie compleet.

Leolux Creator voor Liliom bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).


Leolux salontafels Nunos

Nunos salontafels Leolux Selectstore Lineo regio Eindhoven

Nunos salontafels Leolux

Design: Hanne Willmann

Natuurlijke materialen en hoogwaardig vakmanschap zijn voor ontwerpers een bron van inspiratie. Een sprekend voorbeeld is Nunos van Leolux. Hanne Willmann creëerde een even ingenieus als oogstrelend tafelontwerp, waarbij de slanke houten delen als puzzelstukken in elkaar zijn gepast.

Bladvormen
Het blad ligt niet op het onderstel maar vormt er een harmonisch geheel mee. Delen van de wangen komen als fraaie details aan de oppervlakte en benadrukken het vakmanschap dat de Leolux-houtbewerkers in huis hebben.

Leolux Creator voor Nunos bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).


Leolux Portello bijzettafels

Leolux bijzettafeltjes Portello

Portello bijzettafels Leolux

Design: Patrick Belli
Licht, verfijnd en praktisch. Portello heeft een handgreep onder het bovenste blaadje. Zo zet je deze bijzetter op de gewenste plek. Misschien wel met het blad boven de zitting van je bank. Dat kan, omdat de hoogte van het blad is afgestemd op de Leolux meubelen.

Kans voor kleur
Portello is even kleurrijk als praktisch. Je kunt namelijk de blaadjes en het frame apart van elkaar laten uitvoeren in een kleur naar keuze.
Productoverzicht
Ontdek alle mogelijkheden van Portello en bepaal de ideale uitvoering voor jouw interieur.

Leolux Creator voor Portello bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Portello perfect

De kleine, maar handige tafelblaadjes van Portello worden met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en afgewerkt. Voordat ze worden gelakt of gebeitst, worden ze meerdere keren geschuurd voor een perfect eindresultaat.


Leolux Creator voor Portello bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux Prismo salontafels

Leolux salontafels Prismo

Prismo salontafels Leolux

Design: Edward van Vliet

Door rechte hoeken en cirkels te combineren ontstaan soms optische illusies. Het maakt de Prismo-tafels visueel interessant. Daarnaast is er de balans, de verfijnde synthese tussen het ranke frame en het keramische of glazen blad. Tijdloos design voor interieurs die met zorg en liefde zijn ingericht.

Materialen
Voor het blad kun je kiezen uit drie materialen: glas, keramiek of eiken. Binnen al deze materialen heb je bovendien verschillende kleuren tot je beschikking.
Productoverzicht
De tafels Prismo zijn leverbaar als salontafel met een vierkant blad (op een rond frame) of met een rond blad (op vierkant frame). Afmetingen: 100x100, 80x80 of 60x60 cm. De hogere bijzetter heeft een blad 40x40 cm en de ronde bladen hebben doorsnedes van 100, 80, 60 en 40 cm.

Leolux Creator voor Prismo bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Bijschuiven

Een bijzonder handige variant is de Prismo van 48x28 cm met een hoogte van 54 cm. Die is zodanig ontworpen dat hij ideaal bij te schuiven is over de zitting van de bank.


Leolux Creator voor Prismo bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux Tampa bijzet- en salontafels

Leolux salontafels en bijzettafels Tampa

Tampa bijzettafels en salontafels Leolux

Design: Beck Design
De Tampa tafels van Leolux combineren hun nuttige functie en kleurrijke uitstraling met een speelse vorm. Door de verschillende bladvormen te combineren, ontstaan fraaie composities. Tampa tafels zijn er met ronde, boon-, of eivormige bovenbladen, in een scala aan materialen. De bladen worden namelijk uitgevoerd in eiken, noten, marmer, glas of lak. Een eigen kijk op interieur? Met Tampa zijn de mogelijkheden eindeloos.

Productoverzicht
De salontafel Tampa is leverbaar in meerdere uitvoeringen: ‘Bean’ in glas of lak (naar keuze), ‘Ovo’ in eiken, noten of lak, ‘Round’ in marmer of lak, en ‘Double Round’ in dezelfde materialen en een glazen onderblad.

Leolux Creator voor Tampa bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux salontafels Tampa

Dienblad Troy

Decoratief en functioneel is de combinatie met ‘Troy’, een donker houten dienblad met een hoge opstaande rand, dat een eigen plekje vindt op het frame van de salontafels. Het gebeitste bovenblad van Troy is leverbaar in de twee kleuren: ‘Grey’ en ‘Blush’.


Leolux Creator voor Tampa bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).

Leolux Toveri salontafels en bijzettafels

Leolux salontafels en bijzettafels Toveri

Toveri salontafels en bijzettafels Leolux

Design: Studio Truly Truly

Toveri brengt rondingen en harde materialen samen. Daarmee creëerden de ontwerpers een tafelserie met zachte vormen en opvallende eigenschappen. De verbinding tussen het blad en de bodemplaat verplaatsten ze naar het centrum van de tafels, waardoor het blad gaat zweven. Door de symmetrie van de beide delen lijkt de bodemplaat een schaduw van het bovenblad.

Materialen
Het blad van je Toveri kun je laten uitvoeren in massief eiken, massief noten, lak of keramiek. Het onderstel wordt gepoedercoat in E2200 (Nuit) of een andere kleuren. Ook een afwerking in lak behoort tot de opties.
Productoverzicht
Studio Truly Truly ontwierp een hele serie Toveri-tafels met verschillende materialen, hoogtes en afmetingen. Het maakt ze breed toepasbaar en perfect te combineren.

Leolux Creator voor Toveri bij Lineo (bekijk hier alle mogelijkheden in uitvoering).


Een Leolux salontafel of bijzettafel met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw interieur; zij zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en de diverse functies van Leolux salontafels en bijzettafels. Als Leolux SelectStore hebben we een extra grote collectie Leolux meubelen in onze showroom inclusief stof-, leder- en materiaalstalen. Zo kunt u alle opties zelf zien en voelen.

Heeft u vragen over Leolux salon- en bijzettafels? Bezoek ons in de winkel of neem contact met ons op.

Bekijk hieronder de overige collecties van Leolux, alles van Leolux bij Lineo, meer informatie over de designers van Leolux of bekijk de gehele collectie van Lineo.

Meer salontafels in de collectie van onze buurman Profita Wonen