Houten zonwering van Jasno Shutters bij Lineo in regio Eindhoven

Shutters-raambekleding-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Bij Lineo Moderne Interieurs hebben wij een mooie collectie luxe shutters en blinds van Jasno Shutters. Deze houten panelen met verstelbare lamellen zijn een ideale zonwering. Met shutters kunt u zelf de sfeer in uw huis bepalen op ieder moment van de dag. U kunt ze gedeeltelijk of helemaal sluiten en dat geeft iedere keer een andere sfeer zoals u dat wenst op elk moment. Shutters kunnen ook gebruikt worden als roomdivider. De shutters worden dan gebruikt als een soort deur door middel van een railsysteem. Dit oogt heel luxueus. Alle Jasno Shutters zijn beschikbaar in meerdere kleuren, tinten en houtsoorten. Bij Lineo Moderne Interieurs bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe zonwering. De shutters worden door ons gemeten, op maat gemaakt en geplaatst. Wij regelen alles voor u. Voor goed shutter advies bent u van harte welkom in onze winkel.

Jasno Shutters op maat gemaakt bij Lineo Moderne Interieurs uw erkende dealer regio Eindhoven Aalst-Waalre

Lineo biedt u bijzonder veel mogelijkheden in Jasno Shutters. U kunt kiezen voor brede of smalle verstelbare lamellen. Deze zijn bevestigd op het kozijn of op de muur. De kwaliteit van de shutters van Jasno ziet u meteen terug. De lamellen hebben een speciale nerfstructuur waarmee het kromtrekken van de shutters voorkomen wordt. De lak is bovendien vochtbestendig en daardoor zijn de shutters zeer onderhoudsvriendelijk. Ook zijn de scharnieren onzichtbaar gemaakt zodat uw shutters strak en stijlvol ogen. Naast shutters als roomdivider kunt u de shutters ook gebruiken voor uw dakraam. Deze van lindehout gemaakte shutters zijn speciaal ontworpen voor uw dakraam en in meerdere kleuren beschikbaar.

Jasno Shutters zonwering hout op maat ook voor badkamer bij erkend dealer Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Jasno Shutters draagt ook bij aan het milieu. De speciale Ecowood shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels en komen uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Deze ‘groene’ shutters gaan lang mee en zijn relatief goedkoop. Wanneer u bredere panelen wilt, kunt u ook kiezen voor de Ecowood Plus shutters. Doordat deze gemaakt zijn van een lichter soort materiaal, is er de mogelijkheid om bredere panelen te produceren. U kunt natuurlijk alle shutters naar uw wens laten maken door het grote aantal mogelijkheden in kleur, houtsoort en lakafwerking.

Jasno Shutters zonwering houten jaloezieën op maat kopen bij showroom Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

U bent van harte welkom in onze showroom om de Jasno Shutters zelf te komen bekijken en te ervaren. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord en helpen u graag bij al uw wensen.

Kijk hier voor de gehele collectie raambekleding van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Jasno Shutters Raambekleding kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Meer shutters in de collectie van onze buurman Profita Wonen.