Rolf Benz bij meubelzaak Lineo

Rolf Benz stijlvol hoogwaardig designmeubilair Lineo meubelzaak

Welkom bij Rolf Benz Studio Lineo, regio dealer voor Eindhoven en ruime omgeving

Innovatieve meubels uit het Zwarte Woud met het certificaat 'Meubels Made in Germany' sinds 1964; Rolf Benz produceert, consequent volledig met eigen fabrieken in Nagold en omgeving, meubelen die voldoen aan uiterst hoge kwaliteitseisen, toegepast in de hele productieketen. Maar de echte formule voor succes is universeel: alleen dat wat met toewijding is gemaakt, levert het goede resultaat op dat een blijvende indruk achterlaat. Toewijding aan Made in Germany is ideaal geschikt om u precies het gewenste gevoel te geven dat het beste tot uitdrukking komt in een mooi Duits woord: WUNDERBAR. Rolf Benz Studio Lineo biedt u als regiodealer bij Eindhoven een grote collectie (hoek)banken, eetkamers, fauteuils en salon- en bijzettafels in onze Rolf Benz Studio.

In Lineo's Rolf Benz Studio in de regio Eindhoven vindt u een bijzonder uitgebreid assortiment van het merk Rolf Benz. U bent van harte welkom om deze zelf te ervaren.

Alle aandacht van Rolf Benz dealer Lineo voor u

Lineo is door Rolf Benz aangemerkt als Rolf Benz Studio; dit houdt in dat u bij Rolf Benz regiodealer Lineo een bijzonder uitgebreid assortiment van het merk Rolf Benz in de showroom vindt. U bent van harte welkom in onze winkel; loop eens binnen of maak een afspraak.

Niets is duurzamer dan een lange levensduur.
Bij Rolf Benz is duurzaamheid geen trend waar men aan mee doet, maar een waardecultuur van achting en respect die zij zelf al zeer lang, namelijk sinds onze oprichting, naleven. Naast de materiële, vormgevende en sociale aspecten van deze cultuur kwam daar met de jaren het steeds belangrijkere ecologische aspect bij. Het mooie is: alle aspecten zijn met elkaar in harmonie en profiteren langdurig van elkaar.