Rolf Benz collectie luxe design banken, tafels, stoelen en salontafels bij Lineo regio dealer voor Eindhoven en ruime omgeving.

Rolf Benz dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Het merk Rolf Benz staat voor hoge kwaliteit in luxe design banken en hoekbanken, prachtige tafels, stoelen en salontafels. Lineo, Rolf Benz regio dealer voor Eindhoven en ruime omgeving heeft de mooiste selectie van de Rolf Benz collectie voor u klaar in de showroom. U bent van harte welkom !

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Laat u inspireren op deze pagina Rolf Benz meubelen, of ga direct naar Rolf Benz (hoek)banken / Rolf Benz (relax)fauteuils / Rolf Benz salontafels / bijzettafels / Rolf Benz eetkamer meubelen / Rolf Benz SALE / Nieuw in onze showroom / youtube filmpjes Rolf Benz meubelen, Rolf Benz acties


Rolf Benz hoekbanken en banken


Rolf Benz hoekbank Volo

hoekbank Volo Rolf Benz

De Rolf Benz VOLO biedt veel mogelijkheden voor het creëren van spannende bankopstellingen. Als modulair en flexibel bankensysteem vervult het speciale wensen qua comfort en de bekledingsoptie Lounge Deluxe is gemaakt voor alle liefhebbers van een ongedwongen uiterlijk. Iedereen die waarde hecht aan een rustig oppervlak, vindt optimaal comfort bij de Lounge Plus-vulling. De rollen die in de rugkussens zijn geïntegreerd, zorgen door hun ondersteuning van de onderrug voor een uiterst aangename zithouding en compenseren perfect de royale zitdiepte van het model. Een bijzonder comfortabele hoge rugleuning wordt gecreëerd door de optionele hogere rugkussens van een rol te voorzien die op de rug van de bank rust. De bekledingsstof voor romp, frame, rugkussens en rugkussenrollen kan een uniforme look hebben of individueel als 'mix & match' met verschillende stoffen en leersoorten worden gecombineerd. De metalen poten van de in twee zithoogtes verkrijgbare banken worden geleverd in fraai verkeerszwart, ombergrijs of modern okerbeige metallic.

Rolf Benz bank Liv (in onze showroom in blauw)

Rolf Benz bank Liv 535

Luca Nichetto heeft met de Rolf Benz LIV een bankensysteem ontworpen dat perfect aansluit bij de vele behoeften in de hedendaagse woonruimte. Italiaans design gaat hier hand in hand met Duitse technologie en kwaliteit. Zo wordt geometrische striktheid op adembenemende wijze gecombineerd met een nonchalant comfort. Deze indruk laat de Rolf Benz LIV in alle uitvoeringen achter: als losse bank, als modulaire bank of als fauteuil.

Rolf Benz bank Alma (in onze showroom in donkerblauw leder)

Rolf Benz Alma bank Lineo

Nu in showroomSALE Lineo: Rolf Benz bank Alma

Rolf Benz Alma showroomsale Lineo

Soms moet men de teugels even laten vieren. Dat is precies waartoe de Rolf Benz ALMA uitnodigt. De bank belooft reeds op het eerste gezicht een gevoel van vrijheid en heeft niet alleen om die reden alles in huis om uw nieuwe favoriete plek te worden. Door de sierlijke poten lijkt de bank te zweven en de zitting met het comfort Lounge Deluxe geven hem evenzeer een gewichtloos zitgevoel. Een innovatieve leuning rondt het aangename beeld af en zorgt dankzij een volledig nieuw ontwikkelde rug voor een zacht, hoofdkussenachtig leuncomfort. Aan de vormgeving van uw geheel persoonlijke terugtrekplek zijn geen grenzen gesteld: het modulaire bankenprogramma Rolf Benz ALMA omvat 2 zithoogtes, 3 pootuitvoeringen en bestaat uit zitelementen die alle op 4 poten staan en derhalve flexibel koppelbaar zijn. Door de toevoeging van salontafels en rugloze gestoffeerde voetenbanken kunnen bovendien optische onderbrekingen en andere spannende composities worden gecreëerd. Een stilistisch hoogtepunt zijn de met houten knopen bevestigde leren banden die de bank omvatten en die apart kunnen worden uitgekozen. U kunt kiezen tussen lichtgrijze leren banden met eikenhouten knopen of antracietkleurige leren banden met notenhouten knopen. In de uitvoering zonder dit detail valt de Rolf Benz ALMA op door zijn bijzonder ingetogen elegantie.

Rolf Benz bank Aura

Rolf Benz bankenprogramma Aura
Rolf Benz 388 Aura bij Rolf Benz dealer Lineo

In de huidige wereld zijn flexibiliteit en aanpassingsvermogen belangrijk. Daarom past het nieuwebankenprogramma Rolf Benz AURA perfect bij deze tijd. Het is geschikt voor grote en kleine ruimtes, als losse bank en zitgroep, voor gezellige avonden en voor bezoek. Gemaakt om in een aangename sfeer alles te doen wat belangrijk voor iemand is: relaxen, lezen, met dierbaren bij elkaar zitten. Het lichtvoetige functionele bankenprogramma Rolf Benz AURA is een eerbetoon aan elegantie. Het stilt het verlangen naar authentieke materialen. De royale zitkussens lijken in deze compositie op een dun plateau te zweven. Dat kan in vier verschillende oppervlakken worden uitgevoerd: in noten gefineerd, in blank of zwart gelakt eiken gefineerd of in echt leisteen gefineerd. Zo verenigt de Rolf Benz AURA hoogwaardig ambachtelijk handwerk met luxueus zitcomfort.

Rolf Benz Nuvola hoekbanken

Nuvola Rolf Benz
Rolf Benz Nuvola banken


Kleurvariant Nuvola hoekbank Rolf Benz in onze showroom

Met de Rolf Benz NUVOLA hebt u altijd de mogelijkheid om uzelf en uw woonstijl te veranderen. Elk los element van dit modulaire programma is zowel gekoppeld als vrijstaand inzetbaar. De zitelementen zijn naar keuze beschikbaar in verschillende afmetingen, met of zonder armleuning of met rugloze gestoffeerde voetenbanken. Zo kan de opstelling op elk moment worden gewijzigd en afgewisseld. Ontwerp uw flexibele woonlandschap met de planner die bij deze brochure is gevoegd en geef uw bank vorm volgens uw eigen ideeën. U kunt kiezen uit drie zithoogten, drie pootuitvoeringen (gepolijst gietaluminium, verkeerszwart of ombergrijs) en de beide kussencomfortvarianten Lounge Plus en Lounge Deluxe.

Rolf Benz jubileum bank 50

Rolf Benz 50 banken Lineo

Geïnspireerd door een halve eeuw Rolf Benz is ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Rolf Benz de Rolf Benz 50 gemaakt als hommage aan de klassieker Addiform. Met een uitstekend zitcomfort in 2 zithoogten en 2 zitdiepten en een innovatieve relaxfunctie is de Rolf Benz 50 voor de Duitse Design Award 2015 genomineerd. De Rolf Benz 50 bank is leverbaar als vrijstaande bank en als combinatie- of hoekbank in verschillende uitvoeringen. Er is o.a. gekozen voor een comfortabele zittingopbouw met singels en no-sag veren, ambachtelijke stofferingstechnieken en leverbaar in een nieuwe leerkwaliteit van de Duitse leerlooierij Heller-Leder waarbij gelooid werd volgens de oude handwerkkunst. (Heller-Leder is onderscheiden met "Tannery of the Year 2011; beste leerlooierij ter wereld).

Rolf Benz moderne zitmeubelen 310

Rolf Benz 310 bankstel woonwinkels design regio Eindhoven
Rolf Benz 310 bankstel in blauw


Kleurvariant bankstel 310 Rolf Benz in onze showroom

Rolf Benz 310 is leverbaar als combinatie, 2 zits, 3 zits, hoekbank en fauteuil. De zitmeubelen 310 hebben een modern en strak uiterlijk en staan op ranke poten.

Rolf Benz moderne banken 322

322 Rolf Benz

Kubisme ontmoet zinnelijke elegantie; zo laat zich het samenspel tussen het compacte corpus en de zachte lijnenvoering van de klassieker Rolf Benz 322 waarschijnlijk het beste beschrijven. Harmonisch voegen de schuin geplaatste, markante aluminium voeten zich in de gewelfde zij-elementen. Het resultaat: Spannend design voor waargaloze ontspanning.

Rolf Benz luxe stoffen banken Linea 318

318 Rolf Benz

Linea banken van Rolf Benz combineren een helder design met zitcomfort; de optioneel verkrijgbare niervormige kussens zorgen in de extra diepe variant voor optimale ondersteuning van de rug; ze kunnen in contrasterende materialen of kleuren worden geleverd. Keuze uit 2 zitdiepten en 2 zithoogten. Extra designdetail: de moderne poot in roestvrij staal of zwart gespoten metaal.

Nu in showroomSALE Lineo: Rolf Benz halfronde loungebank Onda

Rolf Benz Onda bank showroomsale Lineo
Onda Rolf Benz

Rolf Benz Onda is een modulair bankenprogramma met organische vormen en vele keuzemogelijkheden. U bepaalt zelf de vorm van de Onda bank zoals die het beste in uw interieur past. Kiest u uit 3 zithoogten en aanbouwmodellen voor meerdere bankbreedten. Onda banken zien er altijd uitnodigend uit en zijn een blikvanger voor uw interieur door de vele kussens.

Rolf Benz hoekbanken Ego 2.0

Ego 2.0 Rolf Benz banken 2019

Rolf Benz Ego. Een klassieker met nieuwe look & feel. De Rolf Benz Ego is duidelijk toegespitst op het belangrijkste: U en uw wensen. Het aantal combinatiemogelijkheden is indrukwekkend. U heeft de keuze uit 2 basistypes, 5 zitbreedten, 6 combinatiemodellen, 17 zijelementen, 8 pootuitvoering, 3 zittingen, 4 zitdiepten en 3 zithoogten. Niet in de laatste plaats vanwege de enorme keuze uit meer dan 200 stoffen en meer dan 100 leren bekledingen wordt uw bank gegarandeerd een uniek exemplaar. Kies geheel volgens uw persoonlijke smaak voor een van beide Rolf Benz Ego basisvormen, type G of type F. Van klein appartement tot royale loft: De Rolf Benz Ego biedt u weergaloos zitcomfort in elke denkbare vorm.
In de showroom van Lineo staat de hoekbank Ego 2.0 in steengrijs gemêleerd, kleurnummer 28.104 zoals bovenstaande fotoinzet.

Rolf Benz hoekbanken 328

Rolf Benz 328 hoekbanken 2019

Rolf Benz 328. Een nieuwe moderne hoekbank in onze showroom. U heeft de keuze uit twee zithoogten, 42 of 45 cm, rugleuning laag, 79/81, rugleuning hoog, 89/92 cm, en drie kleuren van de sledevoet; mat zilver, verkeerszwart of umbragrijs.


Rolf Benz fauteuils, relaxfauteuils, clubfauteuils

Rolf Benz fauteuils 562

Rolf Benz fauteuil 562

Er is geen ruimte waar de clubfauteuil Rolf Benz 562 niet past. Het perfecte aanpassingsvermogen is te danken aan de mooie ronde zitting en de organische uitstraling. Dankzij het sierlijke uiterlijk staat deze clubfauteuil overal mooi. Hij komt zowel in grote woonruimtes als kleine leeshoekjes uitstekend tot zijn recht. Een breed palet aan bekledingen laat uw individuele wensen in vervulling gaan. Ook bij de poten zijn er verschillende varianten mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de gelakte metalen versie in verkeerszwart of ombergrijs. De poten kunnen tevens worden uitgevoerd in eiken- of notenhout. Beide zijn optioneel met draaifunctie verkrijgbaar. Welke variant u ook kiest, een vleugje sentimentaliteit doet oude tijden herleven.

Rolf Benz fauteuil 383

Rolf Benz fauteuil 383fauteuil Rolf Benz 383

De fauteuil Rolf Benz 383 maakt met gemak een spagaat tussen kussenachtig comfort en modern minimalisme. De organische en soepel gestoffeerde zitting wordt door een verfijnd ogende kruisvoet gedragen en geeft de fauteuil een slanke en tegelijkertijd gemoedelijke uitstraling - de ideale plek voor zorgeloze uren. Het uit een ronde buis gevormde frame is verkrijgbaar met een oppervlak van verkeerszwart, ombergrijs of glanzend chroom en harmonieert met vele interieurs. Dat geldt ook voor de iets lagere, bijpassende voetenbank die eveneens op een kruisvoet staat.

Rolf Benz fauteuils SE 580 met houten frame

Rolf Benz fauteuls SE 580 jaren 50 meubelen modern design stoelen Rolf Benz

De voor de German Design Award 2016 genomineerde fauteuil Rolf Benz 580 valt op door een geheel eigen vormgeving. Het opvallend houten frame uit eiken of noten is vanuit esthetisch oogpunt op de papiervouwkunst origami geïnspireerd. De met siernaden veredelde bekleding richt zich op orinuno, de Japanse vouwtechniek voor stoffen. In onze showroom maakt u kennis met de Rolf Benz 580 fauteuil.

Rolf Benz salontafels en bijzettafels


Rolf Benz salontafel 931

Rolf Benz salontafel 931

Schap en serveerwagen, salontafel
Afmetingen: Schap: hoogte 42 of 64 cm: 100 x 32 cm
Serveerwagen: hoogte 66 cm: 70 x 40 cm
Salontafel: hoogte 40 cm: 102 x 100 cm
Tafelblad: Massief hout, transparant gelakt: Eiken, Eiken zwart gebeitst of Amerikaans notenhout of Natuursteen gelederd: Graphite Brown of Carrara Onderstel: staal glad mat gelakt: RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs, Okerbeige metallic of Marrone metallic
Pootuitvoering, met keuze uit, Enkele poot: staal glad mat gelakt in de framekleur Wielen: met vier draaibare wielen, waarvan twee vergrendelbaar

Rolf Benz salontafel 901

Rolf Benz salontafel 0901

Salontafel
Afmetingen: Hoogte 21 of 32 cm: Vierkant: 84 x 84 cm, Rechthoekig: 126 x 42 cm
Tafelblad: Natuursteen, gelederd: Graphite Brown of Carrara
Transparant glas aan de onderzijde gelakt: RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of Marrone metallic
Onderstel: Beuken glad mat gelakt: RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of Marrone metallic

Rolf Benz salontafel 947

Rolf Benz salontafel 947

Bijzettafel langwerpig; hoogte: 47 cm, 80 x 37 cm, tafelblad: 80 x 35 cm
Bijzettafel rond: hoogte 47 cm: Ø 47 cm, tafelblad: Ø 37 cm
Salontafel: hoogte: 37 cm: Ø 70 cm, tafelblad: Ø 60 cm of 80 cm
Blad: Tafelblad: eiken of massief Amerikaans noten of natuursteen Graphite Brown
Aflegblad: eiken of massief Amerikaans noten of glas (parsol grijs)
Onderstel: Staal gelakt in brons, verkeerszwart RAL 9017 of umbragrijs RAL 7022 (vrije keuze in onderstelkleuren).

Rolf Benz salontafel 920

Rolf Benz salontafel 920

Hoogte 33 cm: 80 cm (rond) of hoogte 42 cm: 50 cm (rond).
Blad: Eiken massief of Notenhout Amerikaans H81 massief of Notenhout oudgrijs massief.
Poten: Aangepast aan de uitvoering vanhet tafelblad.

Rolf Benz 958 bijzettafels in meerdere uitvoeringen

Rolf Benz 958 bijzettafels

Een bijzettafeltje met kruispoot is altijd handig bij het bankstel.

Rolf Benz 955 salontafels met afgeschuinde bladen

Rolf Benz salontafels 955 moderne tafels marmeren bovenblad

Bijzonder mooi: De Rolf Benz 955 salontafels. Ook in marmer met een softe look door de afgeschuinde bladen en afgeronde hoeken.

Rolf Benz 987 salontafel en muurtafel / wandtafel

Rolf Benz salontafels 987 muurtafels salontafels kopen Eindhoven

Leverbaar als salontafel en bijpassende wandtafel/muurtafel.

Rolf Benz 8440 salontafel met opbergruimte

Rolf Benz salontafels 8440 lage tafels met opbergblad handige salontafel kopen Eindhoven

De salontafel heeft een zwenkbaar tafelblad en een grote opbergruimte. Hoogte 37 cm: ca. 130 x 70 cm. Tafelblad: Optiwhite-glas, achterzijde gelakt, RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 ombergrijs, RAL 7032 Kiezelgrijs of RAL 1020 olijfgeel. Romp: MDF gelakt in RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 ombergrijs, RAL 7032 Kiezelgrijs of RAL 1020 olijfgeel. Onderstel: staal gelakt in RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 ombergrijs, parelmat of glanzend verchroomd. Andere kleuren: Andere RAL kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.

Rolf Benz salontafel 985

Rolf Benz salontafels 985
Rolf Benz 985 salontafel Tira marmer gecombineerde tafels

Salontafel met modern uiterlijk. Afmetingen: Hoogte 35 cm: 120 x 80 cm of 80 x 80 cm. Blad: Eiken massief geborsteld in de uitstraling van oud hout of eiken H70 of eiken H98 en MDF bekleed met fineer van echt leisteen of zandsteen.

Rolf Benz 971 salontafel met natuurstenen blad

Rolf Benz 971 salontafel met marmeren blad moderne duurzame tafels kopen Rolf Benz

De 971 salontafel van Rolf Benz is een echte eyecatcher in uw interieur. Hoogte 37 cm: Blad 40 x 80 cm, 80 x 120 cm, 80 x 80 cm of 100 x 100 cm. Hoogte 26 cm: Blad 40 x 80 cm, 80 x 120 cm, 80 x 80 cm of 100 x 100 cm. Blad: Natuursteen. Poot: Aluminium gietwerk gepolijst of gelakt in RAL 8020.

Rolf Benz 973 bijzettafeltjes met handvat

Rolf Benz 973 moderne bijzettafeltjes leer met hout driepoot tafeltjes kopen regio Eindhoven

De bijzettafeltjes 973 van Rolf Benz zijn voorzien van een handig handvat; tafeltjes zijn gemakkelijk te verplaatsen en het blad heeft een opstaande rand. Hoogte 45 cm: 40 cm (rond). Blad: plaatstaal, gepoedercoat (softtouch) in ijzergrijs, grijsbruin, signaalwit, olijfgeel, pastelblauw, pastelviolet, oceaanblauw, ivoorkleurig of verkeerszwart. Lus: kernleder, donkerbruin. Onderstel: Amerikaans noten massief of eiken massief.

Rolf Benz 8480 plantentafeltjes of bijzettafeltjes

Rolf Benz bijzettafels 8480 boomstam tafeltje plantentafeltjes hout kopen

Trendy plantentafeltjes of bijzettafeltjes van Rolf Benz 8480. In onze showroom vindt u alle varianten. Hoogte 38 cm: 40 - 45 cm (rond). Hoogte 49 cm: 40 - 45 cm (rond). Blad: Essen massief, onbewerkt – diameter varieert tussen 40 en 45 cm. Poten: Staal, glanzend verchroomd of gelakt in signaalzwart.

Rolf Benz 8730 salontafel met glazen blad Nu in sale

Rolf Benz 8730 salontafel met glasblad notenhouten salontafels Rolf Benz dealer Lineo

Hoogte 38 cm: 80 x 80 cm, 100 x 100 cm of 130 x 70 cm. Blad: transparant of mat glas. Poten: edelstaal mat geborsteld, verrolbaar (optimaal passend bij het bankprogramma Rolf Benz DONO). Voet: gefineerd in eiken, noten of iep, of gelakt MDF (8730).


Rolf Benz eetkamer meubelen


Rolf Benz eetkamertafel 900 en eetkamerstoelen 600

Rolf Benz eetkamertafel 900 en stoelen 600

Het veelzijdige eettafelprogramma Rolf Benz 900 combineert elegantie met de beste ambachtelijke houtbewerking. Het feit dat zijn goede stijl perfect bij u past, is mede te danken aan de vele keuzemogelijkheden. De vormgeving kan rechthoekig in drie afmetingen, maar ook rond of – voor een bijzonder zachte en organische indruk – amorf zijn. Het tafelblad is verkrijgbaar in eiken naturel, eiken zwart gebeitst of Amerikaans noten. Voor het frame kunt u kiezen uit: eiken naturel, eiken zwart gebeitst, Amerikaans noten, verkeerszwart en ombergrijs. Het frame en het tafelblad kunnen ook worden gecombineerd in een mix van materialen.

De Rolf Benz 600 is de hergeboorte van de klassieke kuipstoel in een nieuwe, frisse look. De vele vormgevingsopties en optionele draaifunctie laten ruimte voor uw eigen smaak en zorgen ervoor dat het stoelconcept van de Rolf Benz 600 in de meest uiteenlopende woonomgevingen thuis is. De elegant gebogen kunststof zitkuip is leverbaar in de kleuren ombergrijs of antraciet. De zitkuip kan daarnaast door intensief handwerk met kernleder in de kleuren ombergrijs, antraciet, crème of cappuccino worden bekleed en valt daarna op door de zeer fijne naaddetails. De keuze van het pootframe bepaalt het uiteindelijke karakter van de stoel: een boeiende en moderne interpretatie met een slanke staalconstructie (ombergrijs of verkeerszwart) of klassiek-elegant met vier naar het midden toelopende massief houten poten in eiken naturel, eiken zwart of Amerikaans noten. En het belangrijkste voor lange, ontspannen diners waarbij men de tijd kan vergeten: natuurlijk is de Rolf Benz 600 niet alleen visueel een genot. De comfortabele zit- en rugkussens, die met drukknopen met de kuip zijn verbonden, bieden eersteklas ergonomisch comfort. Of het kleur op kleur met de kuip wordt of een spannende combinatie, beslist u zelf.

Nu in showroomSALE Lineo: Rolf Benz eetkamertafel 964 rond (ø1.30)

Rolf Benz eetkamertafel 964

Met de eettafel Rolf Benz 964 van massief hout dineert u, met vrienden of het gezin, in de zevende hemel. Dit is te danken aan het speciale tafelblad, dat als het ware boven het onderstel zweeft. Het luchtige design is gebaseerd op een optische illusie. In werkelijkheid is het tafelblad via een zichtbare metalen structuur met de poten verbonden. De eettafel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een rond tafelblad of in een rechthoekige vorm met ronde hoeken en randen. Het tafelblad en de poten zijn verkrijgbaar in eiken- en notenhout. De metalen structuur kan naar gelang de wensen van de klant in ombergrijs en verkeerszwart worden vormgegeven. De tafel Rolf Benz 964 past, ongeacht welke variant u kiest, perfect bij de stoel Rolf Benz 616. En bij een urbane lifestyle.

Nu in showroomSALE Lineo: Rolf Benz eetkamertafel 965

Rolf Benz eetkamertafel 965

Het licht ogende massief houten blad en het verfijnd vertakte onderstel van de Rolf Benz 965 gaan als een schijnbaar gewichtloos krachtencentrum in elkaar over. Deze tafel, die naar keuze rond of ovaal is, voelt zich ook thuis in kleine vertrekken. Het blad en het onderstel zijn verkrijgbaar in licht eiken, donker eiken of elegant notenhout met een geolied oppervlak. De Rolf Benz 965 past perfect bij het nieuwe stoelenprogramma Rolf Benz 650 en harmonieert ook met vele andere woonomgevingen.

Nu in showroomSALE Lineo: Rolf Benz eetkamerstoelen 7800

7800 Rolf Benz

De stoel Rolf Benz 7800 beperkt zich tot het wezenlijke: uitstekend zitcomfort en een opvallend design, waardoor de compacte stoel de uitstraling van een sculptuur heeft. De geraffineerde constructie maakt het mogelijk dat de oogstrelende stoel vrij kann meebewegen en deze ondersteunt daarmee zowel een ergonomisch verantwoorde rechte zithouding als ontspannen achteroverleunen. De zitting en rugleuning van de stoel zijn comfortabel gestoffeerd, de voet is mat of glanzend verchroomd.


YouTube kanaal LineoInterieurs


ga naar het YouTube kanaal van LineoInterieurs

Een aantal meubelen van onze topmerken kunt u ook bekijken op video. Klik hier of op bovenstaande filmstrip/foto om naar ons YouTube kanaal te gaan.