Kendix design gordijnen en inbetweens in Eindhoven en omgeving

Kendix dealer Lineo gordijnen globe

'Textiel gemaakt door mensen met visie en een scherp oog voor detail. Voor mensen die schoonheid en kwaliteit belangrijk vinden.' Moderne design gordijnen of inbetweens van Kendix zijn te koop bij Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven. De collectie gordijnen en inbetweens worden altijd speciaal voor u gemeten, op maat gemaakt en geplaatst. Wij geven professioneel interieuradvies om zo de beste keuze te maken passend bij uw interieur. Bezoek Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven om de prachtige Kendix gordijnen en inbetweens te ervaren.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Laat u inspireren op deze pagina Kendix gordijnstoffen, op alfabetische volgorde, of kom naar onze winkel om de stoffen en structuren zelf te voelen.


Kendix presenteert de collecties in zes kleur- en woonsfeer groepen. Dit zijn lang lopende sferen waarbinnen de ontwerpers van Kendix de vormgeving en kleurkaart per jaar actualiseren. Deze dienen ter inspiratie voor kleurcombinaties, interieur, presentaties en woonideeën. Kendix kleurinspiratie. Exclusieve bedrukte stoffen van Kendix, geïnspireerd op de krachtige, betoverende impact van de natuur.

Kendix kleurinspiratie: Botanical Green

Botanical Green Kendix gordijnstoffen

Een gordijnstoffen collectie gebaseerd op planten en alle groene kleuren. Donker mosgroen, smaragd, groen koper.

Kendix kleurinspiratie: Deep Water

Deep Water Kendix gordijnen stoffen

Een Kendix gordijnstoffen collectie gebaseerd op de onderwater wereld; koninklijk diep blauw, indigo petrol, denim en turquoise.

Kendix kleurinspiratie: Mineral Metal

Mineral Metal raamdecoratie stoffen Kendix

Een Kendix gordijnstoffen collectie gebaseerd op de ondergrondse schatten der aarde; zilver, messing, koper, steensoorten als wit grijs en groen marmer tot glas, glans diamant en heel donker leisteen een vulkanisch gesteente.

Kendix kleurinspiratie: New Earth

New Earth Kendix inbetweens en gordijnen

Een Kendix gordijnstoffen collectie gebaseerd op aardetinten; volle vergrijsde roodtinten, brique, wijnrood, warme naturellen, kurk en leem.

Kendix kleurinspiratie: Shadow

Shadow Kendix stoffen gordijnen inbetweens kopen regio Eindhoven

Een Kendix gordijnstoffen collectie gebaseerd op voorwerpen en haar schaduweffecten; van vuilwit, zilver tot donker vulkanisch purper grijs. Gebruik bij elkaar: verschillende grijzen in materiaal combinaties.

Kendix kleurinspiratie: Warm Glow

Warm Glow Kendix gordijnstoffen raambekleding Lineo

Een Kendix gordijnstoffen collectie gebaseerd op zonnig geluk; zacht geel, amber, messing, goud cadmiumgeel, zachte okers en Sahara zand. Gloed van warmte gebruikt tegenover hele lichte tinten of donkere grijs blauwen en naturellen.


Kendix Allure; een complementaire ontwerplijn

Kendix Allure exclusief wonen en design

Op de 60e verjaardag van Kendix is het in 2018 tijd voor een vervolgstap: de collectie onder de noemer ‘inspiration for modern living’ is te beperkt om het hele spectrum van onze ontwerpvisie en inspiratie te vangen. Daarom introduceren we de tweede, aanvullende collectielijn ‘Kendix Allure’, voor mensen met hartstocht voor ingetogen luxe. Het ontwerp-dna van Kendix verloochent zich niet. Daarom delen beide collectielijnen het gebruik van eersteklas materialen en een zelf gecomponeerd kleurenpalet.

Kendix Allure exclusief wonen stoffen
Kendix raambekleding Allure stoffen en gordijnen

Kendix inspiration for modern living; origineel creëren en inspireren

Vanaf het ontstaan van Kendix is esthetiek, origineel denken in moderne actuele vormgeving de basis geweest voor de bedrijfsfilosofie. Actuele ontwikkelingen in Architectuur, cultuur, design en kunst zijn de basis voor ideevorming. Het vertalen en door ontwikkelen van deze inspiratie ideeën tot een toepasbare stof. Het ervaren van materialiteit, kleur, vlakverdeling en het spel van licht zijn aspecten die modern wooncomfort bepalen.

Kendix exclusieve gordijnen en stoffen

Kendix ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen. De collectie bestaat uit bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, veelal kamerhoog.

De collectie is gericht op de particulier die iets exclusiefs voor zijn interieur zoekt. Maar ook bijvoorbeeld in hotels, culturele centra, regeringsgebouwen, kantoren, kortom: in representatieve interieurs over de hele wereld hangen Kendix gordijnen.

In de ruim 50 jaar van haar bestaan hebben de uitgesproken dessins het merk Kendix een internationale reputatie bezorgd met verkoopvestigingen en agentschappen over de hele wereld.

Kendix design gordijnen

Gordijnen vormen de basis van uw interieur. De gordijnen van Kendix hebben moderniteit en originaliteit als basis. Kendix gordijnen zijn vol van kwaliteit en wij hebben ze in alle verschillende soorten en maten. De collectie bestaat uit bedrukte, geweven en transparante stoffen die zeer exclusief zijn en gekenmerkt worden door onderscheidend design.

Kendix gordijnen en stoffen Allure dealers Lineo

Kendix gordijnen verrijken uw interieur en de grote collectie is gemaakt van bijzondere materialen en dessins. Bij Lineo Moderne Interieurs geven wij u graag vakkundig advies om uw keuze te bepalen. Wij luisteren graag naar uw persoonlijke wensen om uw interieur perfect te complementeren met de mooiste raamdecoraties.

Kendix inbetweens

Kendix inbetween gordijnen zijn een speciaal soort gordijnen. Ze zitten namelijk tussen de vitrage en overgordijnen in. De inbetweens zijn transparant maar een stuk minder lichtdoorlatend. Overdag kunt u wel van binnen naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen. 's avonds is dit net andersom; wanneer uw kamer verlicht is, kunnen mensen die naar binnen kijken wel de contouren zien.

Kendix luxe raamdecoratie en gordijnen kopen

De inbetweens van Kendix zijn modern en in vele tinten verkrijgbaar. De inbetweens van Kendix zijn perfect geschikt voor een exclusief interieur en voor design liefhebbers. De Kendix inbetweens en gordijnen zijn veelal door ontwerpers van de Design Academie te Eindhoven gecreëerd. Verder biedt Lineo u alle hulp die nodig is in de vorm van advies, meten, maken en plaatsen van uw nieuwe Kendix inbetweens of gordijnen. U bent van harte welkom bij Lineo Moderne Interieurs in Aalst-Waalre, regio Eindhoven.

Klik hier voor een overzicht van de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Lineo / Profita is Exposure dealer van Kendix.

Kendix exposure dealers hebben de gehele collectie en een zeer uitgebreide productpresentatie in de winkel. In de Exposure dealers hangen de meeste actuele producten uit alle collecties, in mooie stijlvolle Kendix presentatie.

Meer raambekleding in de collectie van onze buurman Profita Wonen.