Gordijnen, vitrages en inbetweens kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Gordijnen-modern-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

In onze showroom vindt u een grote collectie gordijnen van topkwaliteit. Al onze gordijnen worden voor u gemeten, op maat gemaakt en geplaatst. Bij Lineo weten we hoe belangrijk interieur is en mooie gordijnen horen daar ook bij. Wij hechten veel waarde aan uw interieurwensen en helpen u graag een bewuste keuze te maken uit de vele mogelijkheden die de gordijnencollectie biedt. Onze vakkundige verkoopmedewerkers staan u graag met een persoonlijk advies te woord. Lineo Moderne Interieurs is erkend dealer van de onderstaande topmerken gordijnen van hoge kwaliteit.

Overgordijnen hebben veel voordelen. Ten eerste bepalen ze de sfeer in uw interieur. Daarnaast helpt u mee het milieu en uw portemonnee te beschermen. Warmte blijft binnen zodat uw energiekosten dalen en privacy is verzekerd. Ook geluid wordt geabsorbeerd door de overgordijnen. Lineo Moderne Interieurs neemt het werk voor u uit handen en verzorgt voor u het hele traject.

De Ploeg

De Ploeg gordijnen overgordijnen kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Bij De Ploeg worden ambachtelijke en kwalitatief hoogwaardige gordijnstoffen gemaakt. De uitgebreide collectie reikt van geweven tot bedrukte stoffen. Ook kunt u kiezen tussen transparante of gesloten geweven gordijnen. De Ploeg heeft ook enkele doekkwaliteiten die als vouwgordijn te gebruiken zijn. Deze stoffen zijn uiteraard getest en met hoge kwaliteit aangemerkt als vouwgordijnen. De ruime collectie aan verschillende stoffen en kleuren van onze gordijnen van De Ploeg zorgt ervoor dat er bij elk interieur wel een passend gordijn te vinden is. U bent van harte welkom in onze showroom gelegen te Aalst-Waalre in de buurt van Eindhoven.

JAB

JAB gordijnen en exclusieve stoffen bij Lineo

Bent u op zoek naar exclusieve gordijnen van topkwaliteit? Het merk JAB Anstoetz is in dat geval voor u perfect. Jab heeft bovendien veel duurzame en luxe stoffen, die uw interieur zeer stijlvol laten ogen. De grote collectie van JAB bestaat niet alleen uit overgordijnen, ook rolgordijnen en plissé gordijnen worden ontwikkeld met de hoogste kwaliteit. Daarnaast heeft JAB zeer exclusieve gordijnroedes. De chique ogende gordijnrails worden geproduceerd van roestvrij staal en messing. In onze showroom hebben wij een ruime collectie van JAB. U bent van harte welkom om deze collectie te komen zien en ervaren. Wij als Lineo Moderne Interieurs bieden u tevens volledige service, van het meten tot plaatsen van de gordijnen.

Kendix

Kendix raambekleding en raamdecoratie

Kendix focust zich op exclusieve design gordijnen. Met veel zorg gemaakt en vol creativiteit. Met veel kleuren en tinten zijn het opvallende gordijnen. De collectie Kendix gordijnen beschikt over bedrukte, geweven en transparante stoffen die gekenmerkt worden door onderscheidend design. De Kendix gordijnen kunnen uw interieur modern en stijlvol maken. Bezoek onze winkel om de prachtige Kendix gordijnen te bewonderen.

Kobe

Kobe gordijnen gordijnstoffen bij erkend dealer Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Kobe is een werelwijd merk en omvat een uitgebreide collectie gordijn- en meubelstoffen. Kobe heeft verduisterende en akoestische gordijnstoffen. Kobe heeft unieke stoffen. Kobe is branchewinnaar van de Nationale Succes Award 2016. De ontwerpers van Kobe houden de huidige woontrends in de gaten en passen dit toe op het ontwerp van de gordijnen. Lineo Moderne Interieurs biedt een ruime collectie van het merk Kobe. Wilt u meer informatie over Kobe? U bent van harte welkom in onze showroom gelegen in Aalst-Waalre, regio Eindhoven. Onze medewerkers staan voor uw klaar om u interieuradvies te geven. U kunt ook contact met ons opnemen.

Mira-X

Mira X Tisca Tiara gordijnen vitrages bij Lineo

Dit merk volgt de huidige designtrends en dat zie je terug in de gordijnencollectie van Mira-X. De collectie bevat gordijnen met verschillende kleurenstructuren die zeer luxueus overkomen en een verrijking zijn voor uw interieur. Mira-X heeft gordijnen die iets donkerder getint zijn, en ook de warmere kleuren gordijnen zitten in de collectie. Niet alleen voor het oog zijn de gordijnen van Mira-X een genot, ook de speciale en exclusieve stoffen waarvan de gordijnen gemaakt worden garanderen kwaliteit. Bij Lineo Moderne Interieurs bepaalt u hoe u het graag wilt zien. U bent van harte welkom in onze showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om u met een deskundig advies van dienst te zijn.

Kijk hier voor de gehele collectie raambekleding van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer gordijnen in de collectie van onze buurman Profita Wonen.