Interstar design kasten en design meubelen

Interstar dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Interstar maakt al meer dan 75 jaar designkasten, wandmeubelen, dressoirs, en tv-meubelen van Nederlandse bodem. Bij Lineo Moderne Interieurs kunt u zelf uw sfeervolle design kasten en wandmeubelen samenstellen met een ruime keuze uit lakkleuren en houtsoorten van Interstar.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Design wandkasten

Wandkasten van Interstar kunnen geheel naar uw eigen wens worden samengesteld. De collectie is opgebouwd uit losse kastelementen, daarmee kunt u eindeloos variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Alle wandkasten kunnen met elkaar worden gecombineerd zodat uw wand één mooi geheel wordt.

U heeft onder andere de keuze uit een open wandmeubel waar u accessoires en boeken kunt laten zien of een wandkast met dichte deuren waar u netjes alles kunt opbergen. U kunt de wandkasten ook aanvullen met opbergvakken, lades en een absolute sfeermaker: de elektrische sfeerhaard van Faber. Deze fraaie sfeerhaard wordt geintegreerd in uw wandmeubel.

Design audio meubel

Het strakke design van de audio meubels van Interstar geven uw interieur een mooie uitstraling. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw tv-apparatuur in uw audio meubel te plaatsen. Alle kabels kunt u feilloos wegwerken in het meubel door middel van speciale buizen en kabel doorvoerpanelen. Het design audio meubel van Interstar kunt u naar eigen wens samenstellen.

Interstar Opty-Mist sfeerhaard

Sinds kort biedt Lineo Moderne Interieurs ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Interstar design wandkast met een elektrische Opty-Mist sfeerhaard van het merk Faber. Deze haard wordt gecreëerd door verlichte, ultrafijne waterdamp en is niet te onderscheiden van echt vuur door een gepatenteerde 3d-techniek. Deze Opty-Mist haard brengt warmte en sfeer in uw huis. U bent van harte welkom om deze absolute blikvanger te komen zien in onze Interstar presentatie in Aalst-Waalre regio Eindhoven.

Interstar interieuradvies

Perfect Interstar kasten advies of een compleet interieuradvies nodig? Dan bent u van harte welkom bij Lineo Moderne Interieurs! Wilt u een afspraak maken om wachten te voorkomen? Vul dan ons interieuradvies aanvraag formulier in of neem contact met ons op.