Fauteuils en armstoelen: Moderne zitmeubelen van topmerken design bij Lineo

Fauteuils en losse stoelen maken uw interieur compleet. Bijpassend aan uw bankstel of hoekbank of als losse zitplaats in uw woonkamer of slaapkamer. Een losse draaifauteuil geeft een extra comfortabele zitplaats en kan zorgen voor wat kleur in uw interieur. Zeker in uw slaapkamer is een comfortabele fauteuil een welkome aanvulling en een extra stoel in bijvoorbeeld de kinderkamer geeft u een stijlvol plekje om verhaaltjes voor te lezen voor uw kind. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne fauteuils in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Bert Plantagie moderne fauteuils

Strak, stijlvol en volledig te personaliseren top design door Frans Schrofer, zo kennen we de Zyba fauteuil. Dankzij de diverse onderstellen, verschillende rugtypen en andere opties maakt u van deze fauteuil een persoonlijke cocon om u in terug te trekken. Kies een klassieke variant of ga voor een meer gestroomlijnd uiterlijk. Benadruk uw keuze met verfijnde details, zoals een sierstiksel met kruissteek. Collectie Bert Plantagie bij Lineo.

De Sede luxe lederen fauteuils

De Sede is een Zwitsers merk dat staat voor kwaliteit en luxe in meubeldesign. Schitterend afgewerkte stoelen in meerdere soorten luxe leder in natuurlijke tinten. Laat u verrassen in onze showroom door de look & feel van het De Sede leer. Collectie De Sede bij Lineo.

FSM fauteuils voor exclusieve interieurs

FSM is een dochteronderneming van De Sede en maakt design zitmeubelen met een hoog zitcomfort van de beste kwaliteit. Fauteuils van FSM hebben onzichtbare functies zodat u zowel van de vormgeving en gebruikte hoogwaardige materialen als ook comfortopties als draaiende delen kunt genieten. Collectie FSM bij Lineo.

Leolux fauteuils in vele kleuren

Leolux staat bekend om haar moderne zitmeubelen en zijn van Nederlands fabrikaat. Lineo is erkend Leolux selectstore voor de regio Eindhoven. Als Selectstore heeft Lineo steeds de laatste modellen in huis en heeft een eigen ruime Leolux studio. De meubelen kenmerken zich door het kleurrijke gebruik, en wilt u liever wat minder kleur dan is dat ook mogelijk. Er is een ruime keuze in kleuren en bekledingen in zowel stof als leder. Onze deskundige verkoop medewerkers adviseren u graag. Collectie Leolux bij Lineo.

Montis fauteuils jaren 70 in modern jasje

Montis fauteuils nodigen uit tot relaxen. In de showroom van Lineo staan meerdere fauteuils voor u opgesteld. In exclusieve stoffen of Country Brown leer. Ontdek de kwaliteit in onze winkel. Collectie Montis bij Lineo.

Rolf Benz fauteuils in stof of leder en bijpassend aan uw bankstel

In onze showroom staan diverse fauteuils van Rolf Benz voor u opgesteld. U kunt zo uw bankstel of hoekbank completeren met een losse fauteuil in dezelfde stijl. Wij leveren u o.a. de Rolf Benz 318 en Ego fauteuil in leer en in stof. Vraag onze deskundige verkoopadviseurs om meer informatie over losse fauteuils die bijpassend zijn aan uw banken. Daarnaast zijn er ook kleinere modellen Rolf Benz moderne fauteuils met bijpassende hocker of bijzettafeltje. De stoelen hebben vaak een draaifunctie. Collectie Rolf Benz bij Lineo.

Fauteuils collectie Varier Lineo Moderne Interieurs

Varier fauteuils met ergonomische functies

Fauteuils van Varier kenmerken zich door de eenvoud en het ergonomische karakter. De stoelen zijn voorzien van een subtiel verborgen mechanisme dat uw rug ontziet. De typisch ergonomische collectie vindt u terug bij ons zusterbedrijf Profita terwijl de designmodellen en eetkamerstoelen bij Lineo voor u staan opgesteld. Collectie Varier bij Lineo.

Een nieuwe fauteuil met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Een fijne bank in een subtiele kleur valt beter op als u deze complementeert met een heerlijke fauteuil in een wat uitgesprokener kleur. Dit geeft kleur aan uw woninginrichting. Omgekeerd kan natuurlijk ook. Onze interieurstylisten kunnen u helpen om van uw zithoek een heerlijk plekje te maken. Vraag gerust om advies of maak een afspraak. Een zithoek met bank en fauteuil kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk tot één geheel maken door gebruik te maken van een mooi karpet. Dat zorgt voor een afgebakend gedeelte in uw interieur.

Meer fauteuils in de collectie van onze buurman Profita Wonen.