Desso tapijt en vloerbedekking bij Lineo Moderne Interieurs

Desso dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Tapijt zorgt voor warmte en sfeer in uw huis. Vloerbedekking van Desso is van hoogwaardige kwaliteit en garandeert 100% comfort. Erkend dealer Lineo Moderne Interieurs heeft een uitgebreide keuze in vloerbedekking van Desso inclusief service, meten en leggen. Onze showroom ligt tegen Eindhoven, waar u tapijt van Desso kunt zien en ervaren.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Desso tapijt tapijttegels modern bij showroom Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Desso is al lange tijd een gecertificeerd merk en levert tapijten en vloerbedekking van topkwaliteit. Zachte vloerbekleding van Desso heeft natuurlijk veel voordelen. Zo is tapijt van Desso geluiddempend, warmte-isolerend, energiebesparend en erg veilig. Door de lage concentratie stofdeeltjes zorgt het tapijt van Desso voor een schone lucht. Desso heeft hier de speciale Desso AirMaster voor ontwikkeld. Deze tapijt variant is dusdanig geproduceerd dat de concentratie kleine stofdeeltjes in de lucht acht keer lager is dan bij bijvoorbeeld harde vloeren zoals vinyl en PVC-vloeren. U creëert zo schonere, maar ook gezondere lucht in uw huis. De AirMaster vloeren zijn beschikbaar als standaard, Silver of Gold kwaliteit. De twee laatstgenoemde hebben extra luchtzuiverende eigenschappen. Een Desso tapijt kan perfect afgestemd worden op uw eigen interieur en wensen. Onze vakkundige verkoopadviseurs staan altijd voor u klaar om u perfect te helpen bij uw keuze.

Desso-airmaster_gestreepte_vloerbedekking_kopen_eindhoven_desso_bij_Lineo_Moderne_Interieurs_regio_Eindhoven


Desso heeft veel soorten vloerbekleding; ook die met een strak en modern uiterlijk. De speciaal ontworpen Desso Rodin vloerbekleding is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke garens. Deze geweven tapijten geven een moderne en luxe look in uw interieur. De verschillende kleuren waarin de Rodin tapijten leverbaar zijn, komen uit de moderne design architectuur. U krijgt uiteindelijk een ruige en natuurlijke uitstraling. De warmte-isolerende tapijten van Desso zorgen bovendien ook voor een lagere energierekening. Ook veiligheid staat voorop bij Desso tapijten; uitglijden gebeurt niet snel en bij een eventuele val, maakt u een zachte landing door het zachte tapijt.

Desso rodin_vloerbedekking_tapijten_vloerkleden_kleed_karpetten_desso_kopen_eindhoven