Kasten: Zwevende en hangende (wand)kasten & dressoirs

De mooiste wandkasten, staande of zwevende (TV-)dressoirs, boekenkasten en zelfs persoonlijke maatwerkkasten vindt u in de showroom van Lineo. Design in maatwerk kasten voor een opgeruimd interieur precies zoals u dat wilt, ook als tv/audio meubel. Moderne kasten als TV-dressoirs met bijpassende wandkasten maken een blikvanger van uw TV hoek. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne kasten in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Interstar wandkasten, TV dressoirs en kasten met haardfunctie

Wandkasten van Interstar kunnen geheel naar uw eigen wens worden samengesteld. De collectie is opgebouwd uit losse kastelementen, daarmee kunt u eindeloos variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Alle wandkasten kunnen met elkaar worden gecombineerd zodat uw wand één mooi geheel wordt. Er zijn ook kasten met een geïntegreerde haardfunctie; deze geven een echte eyecatcher aan uw interieur. Collectie Interstar bij Lineo.

Poliform sideboard / kast showroomSALE

Kasten van Poliform in showroomSALE van Lineo;

Poliform Free kast

Meubelen met korting / ShowroomSALE: Poliform Free kast

    • Van € 4.266,- voor € 2.133,-.

Collectie Poliform showroomsale bij Lineo.

Een nieuwe kast met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Een kast is een functioneel meubel. Alle rommel uit het zicht. Bij Lineo vindt u kasten die méér doen dan spullen uit het zicht halen. Overzichtelijke indelingen, gedeeltes om in op te bergen of juist in het zicht te plaatsen. Er zijn zelfs kasten met geïntegreerde haardfunctie. Maak uw keus uit hoge kasten of zwevende TV dressoirs. Bij Profita heeft u ook ruime keuze in slaapkamerkasten. In de showroom van Lineo staan diverse kasten voor u opgesteld. Kom kijken en vraag onze deskundige verkoopadviseurs naar alle mogelijkheden; er is veel meer mogelijk dan u in de showroom kunt zien. Er zijn altijd kleur- en materiaalstalen aanwezig zodat u goed kunt kiezen. Of maak een afspraak voor het beste interieuradvies; bespreek met één van onze interieurstylisten uw wensen.

Meer kasten in de collectie van onze buurman Profita Wonen.