Leolux bij meubelzaak Lineo

Leolux moderne meubelen Lineo design meubelwinkel

Welkom bij Leolux Select Store Lineo, dealer voor de regio Eindhoven en omgeving

Nederlands vakmanschap sinds 1934; Leolux maakt tijdloze moderne meubelen en woonaccessoires naar ontwerp van gerenommeerde designers. Aandacht voor kwaliteit, comfort en vakmanschap zijn kwaliteiten die in ieder meubel terug te vinden zijn. Leolux Select Store Lineo biedt u als dealer bij Eindhoven een grote collectie (hoek)banken, eetkamers, fauteuils en salon- en bijzettafels in onze Leolux Studio.

Leolux Select Store Lineo heeft voor u in de regio Eindhoven steeds de nieuwste modellen als eerste staan. U bent van harte welkom in onze woonwinkel om deze zelf te ervaren.

Leolux Creator

Gebruik uw eigen creativiteit in de Leolux Creator; bekijk het Leolux meubel van uw keuze online. In deze online-tool van Leolux kunt u uw keuze maken uit alle mogelijke kleuren en materialen die beschikbaar zijn voor uw Leolux meubel. Natuurlijk kunt u hier perfect inspiratie uit opdoen om daarna de showroom van Lineo bezoeken om alle stoffen en ledersoorten zelf te kunnen voelen en van dichtbij te bekijken. Bekijk hier alle modellen in de Leolux Creator.

Alle aandacht van Leolux dealer Lineo voor u

Leolux meubelen zijn met zorg vervaardigd door het familiebedrijf Leolux. Lineo is Leolux Select Store dealer; dit houdt in dat u in Lineo een specialist vindt met een herkenbare Leolux Studio met een grote collectie en actuele kennis van zaken. In onze showroom dichtbij Eindhoven kunt u kennismaken met onze collectie Leolux meubelen. Loop eens binnen of maak een afspraak. U bent van harte welkom!

Als vooruitstrevend Nederlands familiebedrijf vindt Leolux een schone productiewijze heel vanzelfsprekend. Lees hier meer over de duurzaamheid en projecten van Leolux.