Therdex exclusieve PVC vloeren voor het juiste karakter in iedere ruimte

Therdex exclusieve PVC vloeren Herringbone

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan? Het geheim van de Therdex vloeren.

De vloer is beeldbepalend voor de ruimte. Voor Therdex de plicht om dusdanig op kleur- en structuurniveau te ontwikkelen zodat aan elke ruimte het juiste karakter gegeven wordt. Therdex pvc vloeren hebben als voordeel dat is gewerkt met bio weekmakers en dus ftalaatvrij zijn. Daarnaast zijn de vloeren onderhoudsarm, toepasbaar in vochtige ruimten en geschikt voor vloerverwarming.

Laat u inspireren op deze pagina Therdex vloeren, of ga direct naar: 1. Regular, basic, original 2. Exclusive 3. Herringbone & Xstralong 4. pvc textiel & steen 5. pvc klikvloeren


Therdex regular, basic en original pvc vloeren


Therdex Basic vloeren in PVC

Therdex basic vloer pvc

Basic 2.2 series van Therdex is een rustieke eikenhouten pvc vloer met voelbaar en zichtbaar reliëf. Kleur en design zijn in perfecte balans en daarmee de basis voor elk interieur.

Therdex Original PVC vloeren in parketlook

Therdex original vloeren in pvc

Original series van Therdex is een pvc vloer ontwikkeld vanuit de parketwereld. Natuurlijke uitstraling in drie designs, vertaald naar 12 items. Originele planklengtes van 150 cm.

Therdex Regular 3 series PVC vloeren

Therdex regular 3 series pvc vloer

Regular 3 series van Therdex is een pvc vloer met een geleefde eiken plank, als het ware met een beits op de juiste kleur gebracht, waardoor de kenmerkende nuanceringen in kleur ontstaan.

Therdex Regular 8 series PVC vloeren

Therdex regular 8 lariks pvc vloeren

Regular 8 series van Therdex is een pvc vloer van lariks. De lariks is harshoudend. Daardoor ontstaan er allerlei kleurvariaties en grove belijningen in het hout.


Therdex Exclusive vloerbekleding in PVC


Therdex Exclusive 4 series PVC vloeren

Therdex exclusive 4 vloeren

Exclusive 4 series van Therdex is een pvc vloer in rustig eiken met “gezonde noesten”. Warme kleuren in combinatie met het rustieke dessin geven de vloer een warme uitstraling.

Therdex Exclusive 5.2 series PVC vloeren

Therdex vloeren exclusive 5.2 series

Exclusive 5.2 series van Therdex is een pvc vloer met een robuuste uitstraling van het eikenhout, gecombineerd met karakteristieke belijning en grove noesten. Deze geven de vloer een speciaal natuurlijk effect.

Therdex Exclusive 6 series PVC vloeren

Therdex vloeren exclusive 6 pvc vloerbekleding

Exclusive 6 series van Therdex is een pvc vloer met een robuuste uitstraling. Allerlei onregelmatigheden maakt deze serie authentiek. Je ruikt nog net geen hout.

Therdex Exclusive 7 series PVC vloeren

Therdex exclusive 7 series eiken pvc vloeren

Exclusive 7 series van Therdex is een pvc vloer die bestaat uit geschilderd eiken in vijf kleuren. Het spreekt tot de verbeelding …. Deze vloer is registered embossed: een zeer verfijnde techniek waarbij de houtstructuur tastbaar aanwezig is en voorzien van vellingkanten (V-Groef) aan 4 zijden van de plank.

Therdex Exclusive 9 series PVC vloeren

Therdex registered embossing vloeren pvc exclusive 9 series

Exclusive 9 series van Therdex is een pvc vloer met een stoer dessin in acht populaire kleuren voorzien van een diepe registered embossing, waardoor deze plank een extra diepe natuurlijke dimensie krijgt. Voorzien van vellingkanten (V-Groef) aan 4 zijden van de plank.


Therdex Herringbone pvc en Xstralong planken


Therdex Herringbone series PVC vloeren in visgraatmotief

Therdex herringbone vloeren visgraat motief

De Herringbone series van Therdex hebben het ideale plankformaat om de perfecte visgraatvloer (zie foto hierboven in donkere uitvoering) te leggen. Omdat 4x breedte precies 1x lengte is kan deze vloer ook in allerlei structuren (zie foto hieronder in blokmotief) verlegd worden: oneindige mogelijkheden. Prachtig te combineren met de Herringbone XL die als band om de vloer heen gelegd kan worden.

Therdex visgraat vloer recht gelegd herringbone pvc

Therdex XstraLong series PVC vloeren met langere planken

Therdex xstralong planken vloeren in pvc

XstraLong series van Therdex is een pvc vloer van planken van 183 cm en geven deze vloer een extra dimensie. Het design zorgt dat de vloer een rustige basis blijft in het interieur.


Therdex pvc vloeren in textiel- en steenoptiek


Therdex Stone series PVC vloeren in steenoptiek

Therdex Stone series pvc steen

Stone series van Therdex is een pvc vloer in tegelformaten in steenoptiek. De nieuwe betonlooktegel met een natuurgetrouwe nabootsing van het beton. Het grote formaat geeft een prachtig optisch effect. De gehele collectie is verkrijgbaar in 50 x 50 cm en 100 x 100 cm, zodat beide formaten ook nog eens perfect te combineren zijn. De tegels zijn voorzien van vellingkanten (V_Groef) aan 4 zijden van de tegel en leverbaar in 6 verschillende kleuren.

Therdex Woven series PVC vloeren in textieloptiek

Therdex Woven series textiel in pvc vloerbedekking

De Therdex Woven Series is een veelzijdige pvc vloer. Voor een breed scala aan toepassingen geschikt, minimalistisch qua uitstraling en duurzaam qua levensduur. De Woven Series van Therdex zijn er in de kwaliteiten Twill, Stripe, Sisal, Rattan, Linen, Herringbone en Bamboo. De Woven series van Therdex zijn allen ook geschikt voor karpetten voor binnen en buiten. Er kunnen mooie en creatieve combinaties gemaakt worden in meerdere soorten pvc in textieloptiek. Ook kan gekozen worden voor een combinatie in houtlook met textiellook (zie foto hieronder).

therdex pvc vloeren combinatie textiel hout

Therdex pvc klikvloeren


Therdex click series PVC vloeren met klik systeem

Therdex click series pvc klikvloer

De 3 items van de Click Serie pvc vloeren hebben een natuurgetrouwe nabootsing van het hout. Nu een dikkere plank voorzien van een hoogwaardig kliksysteem. De vloeren zijn registered embossed; een zeer verfijnde techniek waarbij de houtstructuur tastbaar aanwezig is. De klikvloeren zijn voorzien van vellingkanten (V_Groef) aan alle zijden van de plank.