Verosol warmtewerende binnenzonwering en verkoelende raamdecoratie in gordijnenwinkel regio Eindhoven

Verosol dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Verosol binnenzonwering maakt zonnewering oplossingen waarbij het uitzicht naar buiten behouden blijft, terwijl schittering en warmte overdracht door ramen wordt verminderd. Het SilverScreen textiel heeft aan de achterzijde een aluminium laagje en kan worden verwerkt in o.a. rolgordijnen en plissées (ook in twin plissé en vario plissé).

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Verosol rolgordijnen met warmte werende werking: Eigentijdse raambekleding

warmte werende rolgordijnen Verosol bij Lineo

Rolgordijnen zijn voor ieder interieur geschikt van modern tot klassiek. Voor een strak en modern uiterlijk kiest u voor een sprekende kleur terwijl u bij een klassiek interieur een prachtige combinatie kunt maken met bedrukte gordijnstoffen. Rolgordijnen die in het kozijn worden gemonteerd bieden ook een nette aanblik van buitenaf. Natuurlijk kunt u kiezen uit transparanties. Onze verkoopadviseurs kennen de mogelijkheden en delen deze graag met u.

rolgordijn Verosol

Verosol rolgordijnen zijn er in enkel, dubbel en gekoppelde uitvoering. De dubbele uitvoering heeft 2 rolgordijnen in één systeem. Met twee verschillende transparanties creëert u een dag-en-nacht systeem. Transparant èn warmtewerend naar buiten kijken, en energiebesparend en isolerend voor de nacht.

Een gekoppeld systeem houdt in dat meerdere rolgordijnen naast elkaar in één systeem zijn verwerkt; 1 bediening is dan voldoende.

Verosol warmtewerende binnenzonwering winkel Eindhoven

Verosol plissés met warmtewerende werking: Moderne raamdecoratie in Standaard plissé, Varioplissé en Twinplissé

Verosol plissées standaard plissé

U kunt kiezen uit meerdere textielsoorten: van ultra-transparant tot black-out. Een twin plissé bevat twee verschillende textiel transparanties, vaak een combinatie van transparant en ondoorzichtig. Degelijke profielen, een gepatenteerd koordremsysteem en een hoge kwaliteit textiel garanderen een lange levensduur. Een Vario plissé kan zowel van boven als van onder geopend worden; top down en bottom up.

twin plissé Verosol bij Lineo
Twin plissé Verosol
twin plissé duo plissé dag en nacht
vario plissé top down bottom up Verosol

Verosol zonwering voor energie besparing, warmtewering en lichtregulering

Verosol plissé twinplissé varioplissé

Met het Nederlandse weer in gedachten kunt u overwegen een wat flexibeler systeem aan te schaffen. Afhankelijk van het weer of de stand van de zon kan de zonwering ingesteld worden. Geen verblindende en onplezierige zon in de zomer maar toch transparant zodat het zicht niet belemmerd wordt, gecombineerd met een ondoorzichtige stof die dienst kan doen als overgordijn.

Verosol plissées in speciale vormen

Warmtewerende zonwering is beschikbaar voor het gehele huis. Plissées kunnen ook gemaakt worden in speciale vormen en voor dakramen en serres.

Verosol plissé gordijnen

Verosol textiel: SilverScreen, EnviroScreen (+ Natural), OmniaScreen en meerdere kwaliteiten Originals

SilverScreen Verosol textiel

Verosol textiel is geweven met een polyester garen zoals Trevira CS garen of is gemaakt van glas-vezel doek. Trevira CS textiel heeft vlamvertragende eigenschappen. Screendoek bestaat uit garens met een glasvezelkern dat omhult is met een pvc coating. Het textiel heeft een dun laagje aluminium op de achterzijde.

Verosol textiel gemetalliseerd


Links Verosol; overdag en 's avonds met verlichting in huis. Duidelijke zichtbaarheid in isolatie. Rechts reguliere zonwering.

Verosol Originals
Verosol textiel warmtewerend

Verosol binnenzonwering is de ideale raambekleding voor ieder huis. Binnenshuis in alle privacy genieten van uw bezigheden met een aangename omgevingstemperatuur en een goed uitzicht naar buiten toe. De zonwering voor binnen van Verosol beschikt over unieke eigenschappen: lichtwerend, warmtewerend, behoud van uw uitzicht, energiebesparend en is ook leverbaar in speciale vormen. Alle Verosol producten worden op maat gemaakt.

Exclusieve service van Lineo

In onze zaak is een speciale licht- en warmtekoffer aanwezig, waarmee we kunnen verduidelijken wat de unieke warmtewerende eigenschappen zijn van Verosol producten. In onze zaak kunnen wij u exact laten zien hoeveel licht en warmte tegengehouden wordt als u kiest voor een Verosol product. Desgewenst nemen wij de licht- en warmtekoffer mee naar uw huis om bij u thuis aan te tonen wat het effect is.