Parade vloerbekleding tapijt en karpetten

Parade dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Parade vloerbedekking, tapijt en karpetten biedt een sfeervolle basis voor u vloer in uw gehele interieur. Van hal, keuken, living, slaapkamer: voor elke ruimte in huis hebben wij een passende vloerbedekking. De collectie Parade floorfashion bestaat uit vloerbedekking en karpetten die perfect combineren in verschillende interieurs. Erkend dealer Lineo Moderne Interieurs biedt een ruime collectie Parade vloerbekleding voor regio Eindhoven en omgeving.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Parade vloerbedekking en tapijt

Parade tapijt is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar en is daardoor goed te combineren met de rest van het interieur. Parade tapijten worden veelal van polyamide gemaakt. Het is sterk, elastisch en antistatisch. Daarnaast heeft Parade ook een uitgebreide collectie van wollen tapijten. Van nature is wol veerkrachtig, elastisch, vuil werend, zelfdovend en isolerend.

Parade-vloerbedekking-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Waalre-regio-Eindhoven

Parade karpetten en vloerkleden

Karpetten en vloerkleden van Parade kunnen bij Lineo Moderne Interieurs op maat worden gemaakt. De karpetten en vloerkleden voelen lekker zacht aan de voeten.

Parade-tapijt-kopen-bij-dealer-Lineo-Moderne-Interieurs-Waalre-regio-Eindhoven