Verlichting voor een modern interieur bij Lineo

Verlichting, praktisch en sfeervol. Om de kamer te verlichten of om het gezellig te maken, lampen zijn een zeer belangrijk en sfeerbepalend element in uw interieur. U vindt bij ons prachtige moderne design lampen tegen zeer aantrekkelijke prijzen, uiteenlopend van strak modern tot elegant klassiek. Al onze merken hebben een hoog kwaliteitsniveau. Er zijn ook sets leverbaar van bijvoorbeeld hanglampen, tafellampen en vloerlampen. Zo kunt u uw verlichting tot een mooi passend geheel maken. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne verlichting in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Een nieuwe lamp met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

tekst

Verlichting voor een modern interieur bij Lineo

Lineo collectie verlichting en lampen

Verlichting, praktisch en sfeervol. Om de kamer te verlichten of om het gezellig te maken, lampen zijn een zeer belangrijk en sfeerbepalend element in uw interieur. U vindt bij ons prachtige moderne design lampen tegen zeer aantrekkelijke prijzen, uiteenlopend van strak modern tot elegant klassiek. Al onze merken hebben een hoog kwaliteitsniveau. Er zijn ook sets leverbaar van bijvoorbeeld hanglampen, tafellampen en vloerlampen. Zo kunt u uw verlichting tot een mooi passend geheel maken.

Laat u inspireren op deze pagina Verlichting, of ga direct naar: hanglampen, vloerlampen, tafellampen, wandlampen


Hanglampen en plafondlampen


Hanglampen zijn de juiste aanvulling op uw eetkamer. Een hangende lamp boven uw tafel geeft sfeer en goed licht om zowel bij te eten als te werken. Met een decoratieve lichtbron verhoogt u het sfeervolle effect. Een dimmer kan u daarbij ook helpen. Naast hangende lampen zijn er ook plafondlampen die kort op het plafond hangen en een bescheiden lichtpunt vormen. Deze zijn goed toe te passen in het zitgedeelte die u sfeervol kunt uitlichten met vloerlampen en tafellampen.

Lineo luxe moderne verlichting
Lineo boomstamlamp
Lineo diamant lampen
Lineo hanglampen zilver wit
Lineo hanglampen
Lineo hanglampen druppel vorm
Lineo eetkamer lampen
Lineo hangende lampen wolken
Lineo exclusief licht
Lineo plafond lampen gekleurd glas
Lineo hanglampen glazen bollen

Vloerlampen en staande lampen


Een staande lamp achter de bank geeft u handig leeslicht of zorgt voor een sfeervol accent. Onderstaande modellen staan voor u opgesteld in onze showroom.

staande lampen Leolux Funo
vloerlampen Leolux Quone
Lineo staande lampen
Lineo vloerlampen met tafeltje
Lineo staande lamp houten ijslolly sticks
Lineo moderne vloerlampen staande lamp
Lineo staande studio vloerlamp

Tafellampen en bureaulampen


Een stijlhoekje in uw interieur uitlichten doet u het beste met een mooie tafellamp. Bureaulampen zijn onmisbaar in uw werkkamer. Lineo heeft een aantal design modellen in de showroom omdat ook uw werkruimte er best goed uit mag zien.

Lineo schemerlampen tafellampen met dimmer
Lineo tafellampen kleine lamp
Lineo bureaulampen verstelbare verlichting
Lineo moderne burolampen lage staande lamp
Lineo glazen tafellampen met kristal

Wandlampen en muurlampen


Bijzonder en sfeervol zijn wandlampen. Als algemene verlichting of als kunstzinnig object. En geeft ook een prachtig effect op bijzondere wandbekleding.

Lineo wandlampen wandverlichting kopen

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.