Barmeubelen: barkrukken, stools en bartafels kopen

Steeds vaker komen barmeubelen terug in moderne woninginrichting. Design barkrukken en bartafels geven het moderne interieur een luxe uitstraling. Lineo biedt een ruime keuze in moderne barkrukken in leder of kwalitatieve kunststoffen. In combinatie met een bartafel is dit een ideale werkplek voor de laptop. Barmeubels zijn eenvoudig schoon te houden. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben barmeubelen in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Lapalma barkrukken en bartafels

Barkrukken en bartafels van Lapalma zijn er in bijzonder hoge kwaliteit en komt u overal tegen: in hotels, bars, cursusruimten etc. Het Italiaanse designermerk streeft ernaar barstoelen 'voor het leven' te maken. Zittingen zijn strak en glad of subtiel gestreept. De barkrukken worden gemaakt van RVS, chroom, hout of leer en zijn stuk voor stuk blikvangers voor uw interieur. Collectie Lapalma bij Lineo.

Barkrukken collectie Leolux Lineo Moderne Interieurs

Leolux bartafels en barkrukken

Bartafel Lys is een uitnodigende hoge tafel, die een perfecte combinatie vormt met de barkrukken Caron. De organische vorm van het grotere bovenblad biedt een comfortabele plek voor een onderonsje onder het genot van een kop thee of koffie. Het onderblad biedt extra opbergruimte. De comfortabele barkruk Caron is een ontwerp van Frans Schrofer en zet heel duidelijk de vormentaal voort van de modellen Caruzzo, Cantate en Callas. Voor de bekleding van de binnen- en de buitenzijde is er keuze uit alle stof- en leersoorten in de collectie. Collectie Leolux bij Lineo.

Een nieuwe barkruk met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Barkrukken in een bepaald design zijn vaak te complementeren met keukenstoelen in dezelfde stijl. Dit geeft een mooi effect aan uw interieur. Onze verkoopmedewerkers kunnen u desgewenst adviseren en weten precies welke merken een uitgebreide collectie hebben. In de showroom kunt u onze collectie barmeubelen bekijken. U kunt er ook voor kiezen de barkrukken online te bestellen. Barmeubelen kunt u mooi accentueren door gebruik te maken van verlichting.

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer barkrukken in de collectie van onze buurman Profita Wonen.