Jasno Shutters, Folds, Blinds en Swings; moderne raambekleding bij Jasno dealer Lineo

Jasno dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

In 2001 heeft Jeroen Hermans het toonaangevende bedrijf JASNO opgericht. Hij gaf de traditionele shutter qua look & feel een eigentijdse uitstraling, onder meer door verzonken scharnieren te gebruiken. De raambekleding van JASNO zorgt voor een uitstekende verduisteringsgraad en privacy. Lineo Moderne Interieurs in erkend dealer van JASNO shutters, jaloezieën (blinds), vouwgordijnen (folds) en lamellen (swings). Van advies, meten tot plaatsing wordt geheel door ons verzorgd.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Laat u inspireren op deze pagina Jasno raambekleding, of ga direct naar Jasno Shutters, Jasno Folds, Jasno Blinds, Jasno Swings, youtube filmpjes Jasno.

Jasno shutters

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. De houten binnenluiken met lamellen zorgen voor sfeer en prachtige lichteffecten. U kunt de hoeveelheid lichtinval en privacy eenvoudig regelen door de lamellen op en neer te bewegen of de gehele shutter opzij te schuiven. Doordat de JASNO shutters op maat worden gemaakt kunt u elk raam in elke vorm voorzien van shutters. Shutters zijn sfeervol, praktisch en bieden alle privacy. U kunt variëren met lamelbreedten, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitproduct dat jaren mee gaat, gemakkelijk is in onderhoud en uw woning een luxueuze uitstraling geeft. Shutters zijn bedoeld voor binnengebruik. Aqualine shutters zijn geschikt voor vochtige ruimten zoals keuken of badkamer.

Jasno shutters in de keuken
Jasno shutters binnenzonwering
Jasno dealer Lineo
Jasno shutters moderne raamdecoratie
Jasno shutters sfeervolle raambekleding
Jasno shutters decoratieve binnenzonwering
Jasno shutters Aqualine
Jasno shutters badkamer geschikte raambekleding
Jasno shutters draai- kiepramen schuine ramen zonwering

Shutters zijn niet alleen geschikt voor ramen en deuren. Ook bij hoge raampartijen, draaikiepramen of dakramen zijn shutters mogelijk. Of als kastdeur of roomdivider. JASNO shutters zijn leverbaar in vier verschillende typen: Primewood, Ecowood, Ecowood Plus en Aqualine. Elke soort heeft een eigen uitstraling en mogelijkheden. Kom naar onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken. Voor ieder raamtype is er een optie.

Jasno Folds

JASNO heeft ook vouwgordijnen, ook wel folds genaamd. Het ontwerp van de vouwgordijnen is tot stand gekomen in samenwerking met studio Daphna Laurens. De JASNO folds vouwgordijnen zijn het voorbeeld van Dutch Design. De stoffen zijn gemaakt van geweven papier en zijn zowel in licht doorschijnend als in dim-out en black-out variant leverbaar. Deze geven een stoere, duurzame uitstraling. Hierbij kunt u kiezen voor de semi-transparante, licht doorlatende versie. De dim-out variant met haar subtiele lichtinval. Of voor de geheel verduisterende black-out versie. Het onderscheidende aan de folds zijn de houten latten.

Jasno folds vouw gordijnen met houten latten
Jasno vouwgordijnen modern en klassiek wonen
Jasno folds vouwgordijnen gordijnenwinkels Eindhoven
Jasno folds uiterlijk
Jasno folds raamdecoratie erker
Jasno vouwgordijnen folds
vouwgordijnen Jasno Lineo

Jasno Blinds

JASNO blinds zijn houten jaloezieën. Ze geven het interieur een sfeervolle, eigentijdse uitstraling mede door de brede lamellen. Door de hoge mate van afwerking onderscheiden ze zich van veel andere houten jaloezieën. De JASNO blinds kunt u eindeloos variëren met de verschillende kleuren, lamelbreedten en ladderbanden. JASNO biedt als enige in de Benelux houten jaloezieën met privacy uitvoering. Hierbij lopen de koorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel. Dit in tegenstelling tot andere merken, waar de koorden door ellipsvormige gaatjes in het midden van de lamellen lopen. Dit zorgt voor extra verduistering, meer privacy en een strakkere, rustigere uitstraling.

Jasno blinds op maat gemaakte zonwering
Jasno blinds decoratief ladderband
Jasno zonwering blinds woonwinkels regio Eindhoven
Jasno blinds keuken raambekleding
Jasno houten jaloezieën blinds Paulownia hout
Jasno blinds zonwering Lineo

De blinds kunnen goed gecombineerd worden met JASNO shutters vanwege de match in houtsoort, kleuren en lamelbreedten. Dit zorgt voor uniformiteit in uw interieur terwijl u tegelijkertijd toch nét een ander accent kunt leggen. In onze showroom kunt u volop inspiratie opdoen.

Jasno Swings: verticale lamellen met verrassend 3D effect

Sfeervol en praktisch: lamellen in het interieur… het ‘mag’ weer. Uniek aan deze zogeheten ‘JASNO swings’ is dat je ze in verrassende standen zet. Met een bedieningsketting worden de lamellen om en om in beweging gebracht wat een mooi 3D effect geeft. Geopend, (bijna) dicht en allerlei variaties daartussen zijn mogelijk. Zonlicht en privacy regelen in je droomhuis of kantoor is in één handomdraai mogelijk. Spelen met licht is nu nog leuker! De JASNO swings zijn er in diverse transparanties en stoffen. In iedere ruimte kun je zo het gewenste lichteffect creëren en privacy bereiken met verticale lamellen. Bovendien zijn de stoffen van de lamellen allemaal brandvertragend.

Jasno swings lamel gordijnen
lamellen jasno swings
jasno swing lamellen lamelgordijnen
jasno swings lamellen 3D effect gordijnen vertikaal
binnen zonwering jasno swings lamellen
jasno swings jasno dealer Lineo
jasno swings lamellen gordijnen papieren zonwering
lamellen jasno swings winkels Eindhoven

In onze showroom helpen onze deskundige verkoopadviseurs u met het maken van een plan voor uw raambekleding. Daarbij is het goed te weten dat u in de showroom van Lineo (en aansluitend Profita) de mooiste combinaties kunt maken met raambekleding van bekende merken en de exclusieve meubelen van Lineo. Modern en strak wonen gaat uitstekend samen met de lamellen van Jasno.

Jasno YouTube

YouTube Jasno shutters inspiratieBekijk hier de inspiratie video van Jasno Shutters.

Jasno heeft ook een eigen YouTube kanaal; kijk hoe eenvoudig het is om bijvoorbeeld de ramen achter de shutters te reinigen, of met behulp van een stofzuiger uw vouwgordijnen schoon te maken.