Beek Collection bij meubelzaak Lineo

Beek Collection glazen salontafels en ruimteverdelers Lineo meubelzaak Noord-Brabant

BEEK Collection glazen salontafels, bijzettafels en mooie ruimteverdelers / roomdividers

Beek Collection is gespecialiseerd in de vervaardiging van glazen meubelen, zoals salontafels, bijzettafels, vitrinekasten en sidetables. Het is een uitgebreid programma in uniek, eigen design door Van Beek Family. Ook voor glasmeubelen op maat bent u bij dit merk aan het juiste adres. Ook is er aanbod in zogenaamde ruimteverdelers; hoge roomdividers, lage wandkasten of sideboards in diverse uitvoeringen. Ook op maat.

Beek Collection salontafels en bijzettafels

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van Beek Collection salontafels en bijzettafels. Onderstaande afbeeldingen geven u een impressie van de diverse modellen Beek Collection salontafels en bijzettafeltjes die staan opgesteld in onze showroom.

Beek Collection salontafel Abel

Beek Collection glazen salontafel Abel

Abel salontafel Beek Collection

Design: Beek

Salontafel Abel is gemaakt van 19mm helder glas, met afgeronde hoeken en aluminium gepolijste blokpoten, die door een UV verlijming aan het blad bevestigd zijn. De poten staan loodrecht op de vloer en in combinatie met het hoogglans gepolijste materiaal gaat het blad als het ware zweven. Het model Abel is geïntroduceerd bij de geboorte van Abel van Beek in 2004.

Beek Collection salontafel Cubic T

Beek Collection salontafel Cubic T

Cubic T salontafel Beek Collection

Design: Beek

Bij het model Cubic ‘T’ is uitgegaan van 2 modellen frames die zowel in geborsteld RVS als kleur uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast kunt u een materiaal / kleur kiezen voor zowel het onderblad als bovenblad. Wilt u bijvoorbeeld een mooi object tonen dan is een helder glazen blad de beste optie. Wordt het onderblad gebruikt als plaats voor tijdschriften dan kan een houten of gecoat glazen blad toegepast worden. Op deze wijze zijn de modellen Cubic ‘T’ en Cubic ’O’ zeer individueel aan te passen aan het interieur en uw wensen. Uiteraard zijn de salontafels uit deze serie op maat leverbaar.

Beek Collection salontafel Maupertuus

Maupertuus salontafels Beek Collection dealer Lineo regio Eindhoven

Maupertuus salontafel Beek Collection

Design: Henk Vos

Een van de eerste modellen die BEEK in 1995 introduceerde was de salontafel Maupertuus naar ontwerp van Henk Vos. Deze ‘klassieker’ is kenmerkend geworden voor de flexibiliteit en ingetogen vormgeving van de producten uit de BEEK collectie. De salontafel Maupertuus is opgebouwd uit aluminium gepolijste en UV gelijmde poten aan 19 mm glas. Was 19mm glas 20 jaar gelden alleen leverbaar in een heldere ‘float’ uitvoering, tegenwoordig behoren extra helder, gecoat en satijn glas tot de mogelijkheden. De tafel past zich moeiteloos aan bij de met liefde uitgekozen bank of fauteuil van de consument en geeft een sterk ruimtelijk karakter aan elk interieur. Afmetingen, hoogte en materiaalkeuze zijn altijd passend in te vullen.

Kies voor maatwerk of de standaardafmetingen: 100 x 100 x 30 cm, 110 x 110 x 30 cm, 120 x 100 x 30 cm, 120 x 120 x 30 cm, 140 x 80 x 30 cm, 140 x 140 x 30 cm, Ø 110 x 30 cm.

Beek Collection bijzettafel Maupertuus

Maupertuus bijzettafels Beek Collection dealer Lineo regio Eindhoven

Maupertuus bijzettafel Beek Collection

Design: Henk Vos

De klassieker in de collectie van BEEK, 19mm helder glas, hoeken afgerond R=2mm, aluminium gepolijste poten die middels UV verlijming aan het blad bevestigd zijn. Op maat leverbaar, poten in diverse hoogtes en varianten (gepolijst, mat geschuurd). Bijzettafel leverbaar op 3 poten in 3 hoogtes in zowel vierkante als ronde variant ø 50 cm en ø 60 cm.

Kies voor maatwerk of de standaardafmetingen: 50 x 50 x 35 cm, 50 x 50 x 40 cm, 50 x 50 x 50 cm, Ø 50 x 35 cm, Ø 50 x 40 cm, Ø 50 x 50 cm, Ø 60 x 35 cm, Ø 60 x 40 cm, Ø 60 x 50 cm.

Beek Collection salontafel S11

Beek Collection salontafel S11

S11 salontafel Beek Collection

Design: Beek

De gefineerde tegenhanger van de S6. Standaard uitgevoerd in eiken fineer, blank gelakt, white wash gekleurd, zwart/bruin of grijs/bruin gebeitst. Andere uitvoeringen en/of kleuren op aanvraag.

Beek Collection salontafels Tiga

Beek Collection salontafel Tiga

Tiga salontafels Beek Collection

Design: Beek

TIGA biedt u de mogelijkheid uiterst flexibel te ‘componeren‘ met materialen en vormen. Natuursteen, hout, en/of glas zijn met elkaar te combineren tot een warm geheel van ronde, vierkante en rechthoekige vormen. De mogelijkheden de diverse modellen in, over en onder elkaar te plaatsen geven het geheel een bijzonder karakter.

Beek Collection ruimteverdelers / roomdividers

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van Beek Collection ruimteverdelers. Onderstaande afbeeldingen geven u een impressie van de diverse modellen Beek Collection salontafels die staan opgesteld in onze showroom.

Beek Collection roomdivider Cubic

Beek Collection kast roomdivider Cubic

Cubic sideboard Beek Collection

Design: Beek

Wat in 1998 ooit begon als een sofa tafel is inmiddels uitgegroeid naar een programma wat bestaat uit bijzettafels, salontafels, sideboards, sidetables, ruimtedelers en zelfs volledige kastenwanden. Nog wekelijks voegen interieur architecten bijzondere uitvoeringen aan dit programma toe. Cubic vormt een unieke collectie bijzonder flexibele meubelen die zeer persoonlijk kunnen worden ‘ingekleurd’. Afmetingen vormen geen beperking bij deze modellen. Frames kunnen in verstek geborsteld RVS uitgevoerd worden maar ook in een breed scala aan kleuren. Gaat uw voorkeur uit naar hout, glas, natuursteen of een combinatie van deze materialen, Cubic geeft u de mogelijkheid naar hartenlust te combineren. De sobere doch slanke constructie is dan ook op fraaie wijze in te passen in een veelvoud van interieur stijlen en daarmee een elegant instrument voor menig interieur architect.

Alle aandacht van Beek Collection dealer Lineo voor u

Beek Collection is de specialist als het gaat om glazen meubelen. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de glazen salontafels, bijzettafels en ruimteverdelers. In onze showroom dichtbij Eindhoven kunt u kennismaken met onze collectie Beek Collection meubelen. U bent van harte welkom in onze winkel. Loop eens binnen of maak een afspraak. U kunt de glazen salontafels ook rechtstreeks bestellen in onze webshop.