Van BEEK collection glazen salontafels en vitrinekasten

Beek Collection is gespecialiseerd in de vervaardiging van glazen meubelen, zoals salontafels, bijzettafels, vitrinekasten en sidetables. Het is een uitgebreid programma in uniek, eigen design door Van Beek Family. Ook voor glasmeubelen op maat bent u bij dit merk aan het juiste adres.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Cubic T salontafel Beek Collection dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

Beek Collection glazen salontafels en meubelen

Een uitgebreid programma moderne glazen salontafels gecombineerd met hout of metaal in een uniek eigen design. Daarnaast kent de BEEK Collection salontafels en eetkamertafels ontworpen door bekende designers als Gerard van den Berg en Henk Vos.

S11 salontafel Beek Collection dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

Salontafel Abel is gemaakt van 19mm helder glas, met afgeronde hoeken en aluminium gepolijste blokpoten, die door een UV verlijming aan het blad bevestigd zijn. De poten staan loodrecht op de vloer en in combinatie met het hoogglans gepolijste materiaal gaat het blad als het ware zweven. Het model Abel is geïntroduceerd bij de geboorte van Abel van Beek in 2004.

Abel glazen salontafel Beek Collection dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

TIGA is een uitgebreid programma, waarmee u diverse materialen en vormen met elkaar kunt combineren. Zo kunt u kiezen uit natuursteen, hout, en/of glas. Op die manier ontstaat er een samenhangend geheel van ronde, vierkante en rechthoekige vormen. Bovendien kunt u meerdere salontafels / bijzettafels over elkaar heen plaatsen, waardoor er een unieke sfeer ontstaat.

Tiga salontafel Beek Collection dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

Naast salontafels en bijzettafels vindt u ook ruimteverdelers in de collectie van Beek Collection. Bijvoorbeeld deze Cubic ruimteverdeler, die volledig naar uw eigen wensen is samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit diverse afmetingen, kleuren en materialen. Kom gerust eens langs in onze showroom om samen met onze adviseurs de mogelijkheden te bekijken.

Cubic kast ruimteverdeler Beek Collection dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

In onze showroom staan bovenstaande Beek Collection salontafels, bijzettafels en ruimteverdelers voor u opgesteld, zodat u zelf kunt ervaren wat deze unieke meubelstukken voor uw woning kunnen doen. Onze deskundige verkoopmedewerkers weten precies welke maat mogelijkheden er zijn. Laat u gerust door hen adviseren. U kunt de glazen salontafels ook rechtstreeks bestellen in onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom.

Kijk hier voor onze uitgebreide collectie salontafels.

Alle aandacht van Beek Collection dealer Lineo voor u

Beek Collection is de specialist als het gaat om glazen meubelen. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de glazen salontafels, bijzettafels en ruimteverdelers. In onze showroom dichtbij Eindhoven kunt u kennismaken met onze collectie Beek meubelen. U bent van harte welkom in onze winkel. Loop eens binnen of maak een afspraak.