Van BEEK Collection glazen salontafels en vitrinekasten

Beek dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Beek Collection is gespecialiseerd in de vervaardiging van glazen meubelen zoals salontafels, bijzettafels, vitrinekasten en sidetables. Uitgebreid programma in uniek, eigen design door Van Beek Family. Ook voor glasmeubelen op maat.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Beek Collection Cubic-T SalonTafel Bij Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Beek Collection glazen salontafels en meubelen.

Een uitgebreid programma moderne glazen salontafels gecombineerd met hout of metaal in een uniek eigen design. Daarnaast kent de BEEK Collection salontafels en eetkamertafels ontworpen door bekende designers als Gerard van den Berg en Henk Vos.

Beek Collection S11 Salon Tafel Detail Bij Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Salontafel Abel is gemaakt van 19mm helder glas, met afgeronde hoeken en aluminium gepolijste blokpoten die door een UV verlijming aan het blad bevestigd zijn. De poten staan loodrecht op de vloer en in combinatie met het hoogglans gepolijste materiaal gaat het blad als het ware zweven. Het model Abel is geïntroduceerd bij de geboorte van Abel van Beek in 2004.

Beek Collection glazen salontafel Abel bij Lineo Moderne Interieurs erkend dealer regio Eindhoven

Naast salontafels heeft BEEK Collection ook een concept ontwikkeld genaamd DAVID TT. Naar ontwerp van David van Beek is dit glasmeubel flexibel toepasbaar. Het meubel is showcase / vitrinekast, sidetable en salontafel inéén. Eenvoudig wijzigen van meubelstuk door gedraaide plaatsing. Kijk hier voor onze uitgebreide collectie salontafels.

Beek glazen wandtafels vitrinekasten glaskasten boekenkasten glas online winkelen wonen woninginrichting moderne interieur

Beek Collection eikenhouten bielzen salontafel en zuil.

In contrast met het lichte glas heeft Beek Collection ook een paar meubelen ontworpen in authentiek zwaar eikenhout. Het ontwerp is zeer bijzonder door de elementaire verwerking van boom tot tafel; er is door de ontwerper bewust gekozen massieve boomdelen te gebruiken. De presentatiezuilen en de salontafel zijn gemaakt van massief eiken, zijn bijzonder in een moderne designomgeving en komen ook goed tot hun recht in een landelijk interieur.

Beek collection eikenhouten bielzen salontafels eikenhout plantentafels presentatie zuilen hout eik natuurlijke woninginrichting regio eindhoven
Beek Collection s9 presentatiezuil plantentafels eikenhout

Bijzettafels 2-leg Beek Collection.

2-leg bijzettafeltjes hebben, zoals de naam al zegt, slechts 2 poten. Door de tafel 180° te draaien krijgt het model een geheel ander uiterlijk door de accentkleur waarin één binnenzijde is uitgevoerd. De bijzettafels zijn ontworpen door Leonard Batenburg.

Beek Collection 2-Leg Salon Tafel Bij Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

In onze showroom staan de blikvangers van massief eikenhout voor u opgesteld zodat u zelf kunt ervaren dat dit unieke meubelstukken of accessoires voor uw woning kunnen zijn. Tevens staan de glazen salontafels en het multifunctionele DAVID concept voor u klaar. Onze deskundige verkoopmedewerkers weten precies welke maatmogelijkheden er zijn. Laat u gerust door hen adviseren. U kunt de glazen salontafels en eikenhouten bielzen ook rechtstreeks bestellen in de webshop van Lineo: www.design-meubelen.com. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom.