Collectie vloerbekleding Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

vloergbekleding Lineo collectie vloerbedekking winkels regio Eindhoven

Karpetten / Laminaat click vinyl / Marmoleum / PVC vloeren / Tapijt / & Wandbekleding


Moderne vloerbekleding moet niet alleen mooi zijn, maar ook aangenaam in gebruik. Er komt veel kijken bij het uitzoeken van de voor u geschikte vloer bedekking. Ieder type vloerbedekking straalt een bepaalde sfeer uit, een laminaat vloer geeft tenslotte een andere uitstraling dan een strakke betonlook. Elke vloer heeft specifieke eigenschappen, uiteenlopend van de structuur tot aan de praktische kenmerken. Een tapijtvloer is heerlijk zacht aan uw voeten en geeft een goede geluiddemping, een vinylvloer is gemakkelijk te onderhouden. Al deze kenmerken dragen bij aan de keuze die u maakt. En ieder mens heeft zijn eigen levensstijl en woonwensen. Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u een zeer uitgebreide collectie vloerbekleding van vele topmerken.

Karpetten en vloerkleden collectie Lineo

karpet en vloerkleed collectie Lineo regio Eindhoven

Een karpet zorgt voor warmte en gezelligheid in uw interieur. Heerlijk zacht aan uw voeten. Het gebruik van een vloerkleed zorgt ook voor een betere akoestiek; de ruimte klinkt minder hol en geluiden minder schel. Door een karpet (of meerdere) te plaatsen geeft u ook definitie aan uw interieur; een afgebakende zithoek of eethoek zonder dat er echte obstakels worden geplaatst. De meeste mensen die een kleed op de vloer leggen doen dat echter om een andere reden; het ziet er gewoon gezelliger uit. Wat voor u ook de reden mag zijn, bij Lineo heeft u ruime keus in karpetten en vloerkleden in alle maten; zelfs op maat voor u gemaakt in de kleuren die u wenst. Lees hier meer over onze collectie karpetten.

Laminaat vloeren en kliklaminaat vinyl collectie Lineo

vloerbekleding vinyl vloeren harde vloeren Lineo


Clickvloeren met het uiterlijk van laminaat zijn harde vloeren die eenvoudig schoon te houden zijn. Toepasbaar in uw gehele woning; er zijn zelfs kwaliteiten die geschikt zijn voor de badkamer en keuken. Onze deskundige adviseurs zijn volledig op de hoogte van deze vinyl vloeren en delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom om de verschillende soorten clickvloeren te bekijken. Lees hier meer over onze collectie laminaat click pvc.

Marmoleum linoleum vloeren collectie Lineo

marmoleum linoleum collectie Lineo Aalst-Waalre

Marmoleum vloeren zijn hygiënisch anti-bacterieel. Eenvoudig schoon te houden. Deze natuurlijke vloerbekleding wordt door Lineo vakkundig gelegd; u hebt er geen omkijken naar. In onze showroom kunt u een aantal opties bekijken en bedenken of u gaat voor een strakke effen vloer of een spannend motief. Lees hier meer over onze collectie marmoleum.

PVC en vinyl vloeren collectie Lineo

pvc en vinyl vloeren collectie winkels Eindhoven

Vinyl en pvc vloeren worden ook gerekend tot de harde vloeren; en dat zijn ze natuurlijk helemaal niet. Bijna geen loopgeluiden (lekker zacht aan uw oren), en ietwat verend loopt u over deze vloeren. Een weldaad voor uw voeten (en uw buren). De vloeren kunnen worden gelegd in een strak motief, maar ook in een klassiek visgraat dessin. Er is altijd wel een mogelijkheid om de vloer aan de rest van uw interieur aan te passen. Lees hier meer over onze collectie pvc en vinyl.

Tapijt en vloerbedekking collectie Lineo

tapijt en vloerbedekking textiel collectie Lineo Brabant

Tapijt op de vloer is niet zo ouderwets als het misschien klinkt. Het tapijt van nu is al lang niet meer als vroeger. Zo is er bijvoorbeeld tapijt dat stofdeeltjes uit de lucht haalt; in tegenstelling tot harde vloeren die het stof niet 'opnemen' maar laten dwarrelen. Of kies voor vloerbedekking in tegels, zodat de tegels ook afzonderlijk gereinigd kunnen worden; een groot voordeel als u huisdieren heeft. Lees hier meer over onze collectie tapijt en vloerbedekking.

Wandbekleding en behang collectie Lineo

behangcollectie en wandbekleding collectie Lineo Aalst Waalre Eindhoven

De collectie behang bij Lineo is van Arte. Al kan er beter worden gesproken over luxe wandbekleding. De collectie omvat wandbekleding op basis van papier, textiel, leer, bamboe, hout etc. Natuurlijke producten als basis, afgewerkt in verschillende technieken. Uw wanden worden hiermee volledig betrokken bij uw woninginrichting. Desgewenst kunnen wij het aanbrengen ook voor u verzorgen. Lees hier meer over onze collectie wandbekleding en behang.


Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer vloerbekleding in de collectie van onze buurman Profita Wonen.