Rolf Benz banken en hoekbanken van hoge Duitse kwaliteit

Volop keuze in banken en hoekbanken van Rolf Benz. Design in leer of stof. Duitse degelijkheid en kwaliteit; comfort met een verfijnde afwerking. Stijlvolle zitmeubelen voor een luxe gevoel in uw interieur.

Onderstaande afbeeldingen geven u een impressie van de diverse modellen Rolf Benz banken en hoekbanken die staan opgesteld in onze showroom.

Rolf Benz strakke banken en hoekbanken 310

Rolf Benz banken en hoekbanken 310

310 hoekbanken en banken Rolf Benz

Design: Cuno Frommherz

Veelzijdig minimalistisch.
Met zijn minimalistische vormgeving brengt de Rolf Benz 310 als compacte losse bank elke purist gegarandeerd in vervoering - en valt daarnaast op door zijn uitzonderlijke aanpassingsvermogen. Hij is niet alleen ongecompliceerd en veelzijdig te combineren, maar overtuigt bovendien door zijn aangename zitcomfort. De Rolf Benz 310 kan heel eenvoudig passend bij uw ruimte geconfigureerd worden en aan uw woonstijl worden aangepast. U kunt kiezen uit 4 bankbreedten, 5 combinatiemodellen, 2 zithoogten en 2 pootuitvoeringen. En de bijpassende voetenbank vorm de perfecte aanvulling.

Rolf Benz banken en bankstellen 322

322 banken en bankstellen Rolf Benz Studio Lineo regio Eindhoven

322 banken en bankstellen Rolf Benz

Design: Anita Schmidt

Klassiek comfortabel.
De bank Rolf Benz 322 trekt altijd meteen de aandacht. Zowl in grote als kleine ruimtes vormt de bank overal de ideale basis voor stijlvol wonen en woongenot. Het compacte korpus en de zachte lijnen van de Rolf Benz 322 laat zich waarschijnlijk het beste omschrijven als een spel van tegenstellingen. Harmonisch gaan de schuin geplaatste, markante aluminium poten op in de gebogen zijdelen. Het resultaat: een spannend design voor weergaloze ontspanning.

Rolf Benz moderne lounge hoekbanken Aura

Rolf Benz loungebanken Aura

Aura hoekbanken Rolf Benz

Rolf Benz Aura showroomSALE aanbieding: van € 22.235 voor € 13.350.


Ontspannen aanwezigheid.
In de huidige wereld zijn flexibiliteit en aanpassingsvermogen belangrijk. Daarom past het nieuwe bankenprogramma Rolf Benz AURA perfect bij deze tijd. Het is geschikt voor grote en kleine ruimtes, als losse bank en zitgroep, voor gezellige avonden en voor bezoek. Gemaakt om in een aangename sfeer alles te doen wat belangrijk voor iemand is: relaxen, lezen, met dierbaren bij elkaar zitten.

Authentieke elegantie.
Het lichtvoetige functionele bankenprogramma Rolf Benz AURA is een eerbetoon aan elegantie. Het stilt het verlangen naar authentieke materialen. De royale zitkussens lijken in deze compositie op een dun plateau te zweven. Dat kan in vier verschillende oppervlakken worden uitgevoerd: in noten gefineerd, in blank of zwart gelakt eiken gefineerd of in echt leisteen gefineerd. Zo verenigt de Rolf Benz AURA hoogwaardig ambachtelijk handwerk met luxueus zitcomfort.

Flexibele lichtheid.
De Rolf Benz AURA kan perfect aan uiteenlopende situaties en eisen worden aangepast. Kies geheel volgens uw wensen tussen een losse bank (244 cm breed) en combinatiemodellen voor allerlei opstellingen. Welke indeling u ook kiest, u kunt zich in elk geval verheugen op fantastische flexibiliteit. De rugkussens kunnen tot een zeer hoge leuning worden opgeklapt en traploos in een prettige relaxpositie worden geplaatst. Voor individuele ontspanning die zich door de twee beschikbare zithoogten ergonomisch perfect aan uw wensen laat aanpassen. Met het optionele extra kussen in verschillende uitvoeringen heeft u wat betreft look en comfort nog meer vormgevingsopties. Over comfort gesproken: door de verstelbare zijelementen kunt u opzij leunen en aangenaam overdwars liggen. Klap het zijelement neer en draai de zitting om van de Rolf Benz AURA een comfortabele longchair te maken. Tegelijkertijd ontstaat er door het vrijgekomen platform een handige tafel voor glazen, borden, boeken of dienbladen. Bij de losse bank creëert u door deze functie bijvoorbeeld twee individueel instelbare zit- of ligplaatsen. Koppelbare tafels bieden desgewenst extra bladen en zorgen voor optische transparantie. Onderstreep de lichtheid van de Rolf Benz AURA door een sierlijk elegante gietaluminium voet die verkrijgbaar is in zwarte, ombergrijze en gepolijste uitvoering.

Rolf Benz banken en hoekbanken Cara

Rolf Benz banken en hoekbanken Cara

Cara luxe hoekbanken met relaxhoek Rolf Benz

Design: Anita Schmidt

Cara toont karakter.
Schoonheid spreekt ons aan. Karakter laat ons niet meer los. De Rolf Benz CARA verenigt beide op onnavolgbare wijze. Aan de eerste generatie van dit sierlijke systeemprogramma hebben velen hun hart al verloren, niet alleen vanwege de elegante verhoudingen, maar ook vanwege de veelvoud aan opstelmogelijkheden en innovatieve comfortfuncties. Dankzij nieuwe designideeën is de CARA nu nog aantrekkelijker, eigentijdser en voorzien van nog meer verborgen talenten die een waar individueel karakter tonen. Met 5 zitting- en bankbreedten, 10 combinatiemodellen, 2 zijelementhoogten, 2 zithoogten, 3 zitdiepten, 11 pootvarianten en 2 zittingen kan de Rolf Benz CARA elke wens vervullen. En met de nieuwe optionele ontspanningsfuncties kan zelfs het verlangen naar nog meer flexibiliteit en comfort worden gestild.

Past altijd, en past zich altijd aan.
Of het nu als combinatiebank met longchair, compacte hoekbank of als ruim wooneiland is: door de combinatie van losse modules kan deze ingetogen elegante bank perfect en individueel aan elke ruimte, ongeacht de afmetingen, worden aangepast. Met de keuze van de poten (losse poot, metalen of houten beugel, metalen slede of zijelement tot aan de vloer) geeft u uw persoonlijke woonstijl de juiste basis. Selecteer de zitting en de zithoogte geheel volgens uw ergonomische voorkeuren. De zitdiepte varieert al naargelang de dikte van het rugkussen. Daarom kunnen in een bankopstelling verschillende zitdiepten met elkaar worden gecombineerd. Ook als losse bank sluit de Rolf Benz CARA aan bij uw individuele wensen. Met een totale breedte vanaf 136 cm is het de meest compacte bank uit de Rolf Benz collectie. De bank wordt aangevuld door de fauteuil, de gestoffeerde voetenbank of de voetenbank uit het programma.

Meer van het beste.
Leder mens heeft zijn geheel eigen voorstelling als het gaat om ontspanning. De Rolf Benz CARA doet iedereen recht. Het systeemprogramma biedt optionele ontspanningsfuncties die het comfort op een slimme manier vergroten en met een paar handgrepen te bedienen zijn. Voor een aangename lighouding kunnen de verstelbare zijelementen worden neergeklapt en stabiel in elke gewenste tussenstand worden gezet. De rugleuning kan met een traploos instelbare relaxfunctie en een verborgen hoofdondersteuning worden uitgerust. De optionele voetsteun rondt tot slot uw comfortbeleving af - met een draaibeweging wordt deze in de ideale stand gezet. De nieuwe combinatiebank (H-ARB-PSZ-SRV 137) is voorzien van een draaibare zitting, een geïntegreerde ruginstelfunctie en een optionele hoofdondersteuning. Het eveneens optionele aflegvlak zorgt ervoor dat alles wat u gelukkig maakt, binnen handbereik ligt.

Rolf Benz hoekbanken en banken Ego

Rolf Benz banken en hoekbanken Ego

Ego moderne banken en hoekbanken Rolf Benz

Design: Edgar Reuter

Klassieker met een nieuwe look & feel.
De Rolf Benz EGO is duidelijk toegespitst op het belangrijkste: u en uw wensen. Het aantal combinatiemogelijkheden is indrukwekkend. U heeft de keuze uit 2 basistypes, 5 zitbreedten, 6 combinatiemodellen, 17 zijelementen, 8 pootuitvoeringen, 3 zittingen, 4 zitdiepten en 3 zithoogten. Niet in de laatste plaats vanwege de enorme keuze uit meer dan 200 stoffen en meer dan 100 leren bekledingen wordt uw bank gegarandeerd een uniek exem-plaar. Kies geheel volgens uw persoonlijke smaak voor een van beide Rolf Benz EGO basisvormen, Type G of Type F. Van klein appartement tot royale loft: de Rolf Benz EGO biedt u weergaloos zitcomfort in elke denkbare vorm.

Puristisch en rechtlijnig.
Met de Rolf Benz EGO Type G kiest u voor een klassiek ontwerp. Opvallend zijn de rechte zijelementen met de daartussen geplaatste rugleuning. Ontdek de enorme verscheidenheid van de Rolf Benz EGO Type G als wooneiland of als klassieke losse bank. Type G heeft een zeer ruime keuze aan zijelementen. De breedte daarvan heeft een bepalende invloed op de totale afmetingen van de bank en kan voor kleinere ruimtes ook ruimtebesparend gekozen worden.

Modern en elegant.
Met de Rolf Benz EGO Type F geeft u de voorkeur aan zitcomfort op een onmiskenbaar moderne en elegante bank. De bijzondere kenmerken van dit basismodel zijn de boven de armleuningen zichtbare rug en de gevormde zijelementen. Ook bij dit designtype heeft u de beschikking over de meest uiteenlopende combinatiemodellen en de grote verscheidenheid van het Rolf Benz EGO concept.

Rolf Benz lederen en stoffen banken Linea

Rolf Benz banken 318 Linea

Rolf Benz stoffen en lederen hoekbanken Linea

Rolf Benz hoekbanken Linea 318

Linea hoekbanken en banken

Design: Cuno Frommherz

Strakke lijn - heldere stijl.
De Rolf Benz LINEA combineert een helder design met ongeëvenaard zitcomfort. Een bijzonder designdetail is de moderne poot die in roestvrij staal of in zwart gespoten metaal verkrijgbaar is. Kies uit twee zithoogten en geniet ervan u over de hele linie goed te voelen. Of u nu kiest voor een losse bank of aanbouwgroep, de Rolf Benz LINEA overtuigt door zijn heldere, puristische design dat naadloos past in de meest uiteenlopende levenssferen. Dit is een uniek meubel: een ware favoriet onder individualisten. Samen met de comfortabele fauteuil en de bijpassende gestoffeerde voetenbank maakt dit meubel van elke thuis een oase van heldere stijl en goede smaak.

Rolf Benz loungebanken Liv

Rolf Benz hoekbanken Liv

Liv loungebanken Rolf Benz

Design: Luca Nichetto

Een Italiaans-Duitse symfonie.
De Italiaanse designer Luca Nichetto heeft met het ontwerp van Rolf Benz LIV een productwereld gecreëerd, die heel veel ruimte biedt voor inspiratie. Hetzij voor u alleen, voor goede vrienden of de hele familie: Rolf Benz LIV past zich modulair aan uw woonconcept aan en biedt met zijn verschillende vormgevingsmogelijkheden vele unieke combinaties uit extraklasse en comfort.

Inademen. Uitademen. Leven.
Wat ontstaat er wanneer Italiaans design gekoppeld wordt aan kwaliteit Made in Germany? Een bank met een nonchalant, zacht comfort en geometrische, heldere vormen. Tussen de vermeende tegenstellingen ervaart u een hoogwaardigheid in al zijn facetten – van onderstel tot bekleding. Laat u zich in de Rolf Benz LIV vallen en doe nieuwe krachten op. Smeed grootse plannen of gun uzelf kleine pauzes. Ongeacht in welke richting uw gedachten afdwalen, op deze plek keert u altijd weer graag terug. Rolf Benz LIV combineert functionaliteit met een heldere schoonheid in design en plaatst nieuwe maatstaven wat betreft esthetiek.

Rolf Benz grote loungehoekbank Nuvola

Rolf Benz loungebanken Nuvola

Nuvola design hoekbanken Rolf Benz

Destination You.
Het comfortsysteemprogramma Rolf Benz NUVOLA combineert grenzeloze vrijheid met een ongedwongen nonchalance en transformeert beide in een gevoel om beet te pakken en te genieten. Een groot aantal vrij te combineren, afzonderlijke elementen biedt u de ruimte om al uw ideeën in een stijlvaste ambiance te realiseren.

Weidsheid voor een goed gevoel.
Plaats de bank als eiland voor ontspanning vrij in het vertrek, voeg het samen als een living landscape om u goed te voelen of sla een spreekwoordelijke brug voor meer opbergruimte en integreer de tafel Rolf Benz 987 - welke keuze u ook treft, hier leiden alle wegen naar uw persoonlijke comfort. En wat betreft uw zitcomfort kan "persoonlijk" zelfs letterlijk worden opgevat: kies geheel naar uw eigen voorkeur voor de zachte, optisch nonchalante stoffering Lounge Deluxe met bijzonder zacht inzitten of het beproefde comfort Lounge Plus met een rustiger zitoppervlak. En elke keer als u op Rolf Benz NUVOLA gaat zitten, voelt u zich weer helemaal thuis.

Rolf Benz design hoekbank Sina

Sina hoekbanken Rolf Benz Studio Lineo regio Eindhoven

Sina hoekbanken Rolf Benz

Design: Beck Design

Rolf Benz SINA, Arabisch voor ‘de mooie”, staat voor de moderne reprise van de Rolf Benz-icoon Addiform uit 1964. Zelfs na zes decennia vormen flexibiliteit, functionaliteit en tijdloos design dat voor nieuwe vrijheden zorgt, de basis voor de stijlbepalende jubileumbank, die is geïnspireerd op de even toegankelijke als sublieme designklassieker.

Het modulaire banksysteem, waarbij alle onderdelen autonoom of als samenstelling kunnen staan, blijft moeiteloos overeind als een eigentijdse spil van het leven zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Integendeel, Rolf Benz SINA stelt zich op als een ingetogen woonlandschap dat toch een fascinerende uitzondering blijft. De buitengewone elegantie van het ontwerp en het sublieme vakmanschap komen niet in de laatste plaats naar voren door de ingewikkelde kap- en platte naden. Een optionele horizontale cacharelplooi langs de rugkussens getuigt ook van vakmanschap op het hoogste niveau – een blikvanger die even ingetogen als een lust voor het oog is.

De zachte zitkussens van Rolf Benz SINA rusten op een frame dat is uitgevoerd in het leer of de stof van de zacht gebogen rug- en zijdelen. Er ontstaat een moderne materiaalmix wanneer de bekleding van zitting en rugleuning contrasteren in materiaal en kleur. De rijkdom aan creatieve vormgevingsmogelijkheden lijkt bijna eindeloos. Rolf Benz SINA zorgt voor een inspirerende vrijheid dankzij een groot aantal koppelmodellen. Innovatieve bankmodules, die optioneel met slechts één rugleuning kunnen worden uitgerust, en de integreerbare salontafel Rolf Benz SINA zorgen voor een rustgevende transparantie. Samen met de koppelbare gestoffeerde bank en het perfect passende schapsysteem Rolf Benz SINA ontstaat een geraffineerd samenspel van zit-, lig- en opbergmogelijkheden. Twee verschillende stofferingen, twee zitdiepten en twee zithoogten bieden nog meer aanpassingsmogelijkheden.
Rolf Benz SINA staat garant voor een woonbeleving op maat. De bank fungeert ook als een spilelement voor onconventioneel werken, losse bijeenkomsten en als een inspirerende wijkplek voor mooie momenten. Kortom, deze bank belichaamt alles waar Rolf Benz voor staat.

Rolf Benz luxe hoekbank Volo

Rolf Benz lounge banken Volo

Volo hoekbanken Rolf Benz

Design: Labsdesign

Trekt de aandacht. En verliest die niet meer.
Ontdek een nieuwe kijk op het leven en geniet met het bankenprogramma Rolf Benz VOLO van het voortreffelijke gevoel van luxueuze lichtheid en maximaal comfort. De elegante compositie van uiterst zachte kussens, een fijn bekleed frame en sierlijke poten lijkt in de ruimte te zweven. Of u nu kiest voor een losse bank of combinatiebank, de Rolf Benz VOLO kan door zijn veelvoud aan opstelmogelijkheden optimaal aan individuele wensen worden aangepast en is gemaakt voor een flexibel leven. De losse elementen kunnen naar keuze vrij in de ruimte staan of aan elkaar worden gekoppeld. Gestoffeerde modules zonder rug of geïntegreerde tafels zorgen voor aanvullende, optische transparantie..

Meer ruimte voor uw ideeën.
De Rolf Benz VOLO biedt veel mogelijkheden voor het creëren van spannende bankopstellingen. Als modulair en flexibel bankensysteem vervult het speciale wensen qua comfort en de bekledingsoptie Lounge Deluxe is gemaakt voor alle liefhebbers van een ongedwongen uiterlijk. Iedereen die waarde hecht aan een rustig oppervlak, vindt optimaal comfort bij de Lounge Plus-vulling. De rollen die in de rugkussens zijn geïntegreerd, zorgen door hun ondersteuning van de onderrug voor een uiterst aangename zithouding en compenseren perfect de royale zitdiepte van het model. Een bijzonder comfortabele hoge rugleuning wordt gecreëerd door de optionele hogere rugkussens van een rol te voorzien die op de rug van de bank rust. De bekledingsstof voor romp, frame, rugkussens en rugkussenrollen kan een uniforme look hebben of individueel als 'mix & match' met verschillende stoffen en leersoorten worden gecombineerd. De metalen poten van de in twee zithoogtes verkrijgbare banken worden geleverd in fraai verkeerszwart, ombergrijs of modern okerbeige metallic.

Ontspannen samenspel.
De Rolf Benz 933 en Rolf Benz 932 bieden verdere mogelijkheden voor individualisering van het comfortprogramma Rolf Benz VOLO. Bijzettafel Rolf Benz 933, die naast de bank en als harmonisch tussenelement kan worden geplaatst, vormt de ideale aanvulling.Open kast Rolf Benz 933 is uitstekend geschikt als praktische legruimte langs de rug van de bank of naast de bank.Beide varianten zijn verkrijgbaar in eiken naturel, zwart eiken of in noten. Met de fraai vormgegeven salontafel Rolf Benz 932 zorgt u voor nog meer zinnelijke esthetiek in uw woonruimte. De tafel, die verkrijgbaar is in twee maten, weet te overtuigen door zijn fijn afgeronde tafelbladen die net als de Rolf Benz VOLO een zwevende lichtheid uitstralen. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in eiken naturel, zwart eiken of in noten. De oppervlakken van het opvallende metalen onderstel kunnen naar keuze worden geleverd in verkeerszwart, ombergrijs of okerbeige metallic.

Een Rolf Benz bank of hoekbank met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw interieur; zij zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en de diverse functies van Rolf Benz banken en hoekbanken. Als Rolf Benz Studio hebben we een extra grote collectie Rolf Benz meubelen in onze showroom inclusief stof-, leder- en materiaalstalen. Zo kunt u alle opties zelf zien en voelen.

Heeft u vragen over Rolf Benz banken en hoekbanken? Bezoek ons in de winkel of neem contact met ons op.

Bekijk hieronder de overige collecties van Rolf Benz, alles van Rolf Benz bij Lineo, of bekijk de gehele collectie van Lineo.

Meer banken in de collectie van onze buurman Profita Wonen.