Perletta Carpets voor de mooiste wollen vloerkleden in de regio Eindhoven

Perletta Carpets dealer Lineo

Perletta Carpets is al meer dan twintig jaar specialist in handgeweven wollen vloerkleden. In onze showroom kunt u de karpetten en vloerkleden van Perletta Carpets zelf voelen en bekijken. Ook in de showroom van ons moederbedrijf Profita liggen een aantal karpetten.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Iedereen ziet graag een mooi en kwalitatief karpet in het interieur. De vloerkleden en karpetten van Perletta zijn van goede kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd en verkrijgbaar in meerdere typen. De collectie in onze showroom bestaat uit de series Structures en Lab. Ook kunnen karpetten op maat worden gemaakt zodat deze precies bij uw persoonlijke woonsfeer passen.

Perletta Carpets Structures

Een 100% handgeweven, wollen collectie met 12 verschillende structuren en 36 kleuren. Door de structuur van deze karpetten ontstaat een speels schaduweffect en ontstaat een natuurlijke en robuuste uitstraling; zelfs in de sprekende kleuren. Een beetje zand op uw karpet valt nauwelijks op dus is dit type ook geschikt voor een kinderrijk huis.
Onderstaand een aantal voorbeelden van enkele mooie vloerkleden: Limone mix, Structures mix, Pebbles en Stripe.

Perletta Carpets Structures Limone mix

Limone bestaat altijd uit één van de kleuren. Wanneer twee kleuren worden gebruikt in dit vloerkleed wordt het een Limone Mix. Het is hand geweven met 100% Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko. Limone Mix is leverbaar in diverse kleurencombinaties (zelf samen te stellen uit 2 kleuren) en in iedere gewenste afmeting (tot een maximale breedte van 300 cm).

Perletta Carpets Structures Limone mix vloerkleden Lineo
Limone mix vloerkleden en karpetten Perletta Carpets

Perletta Carpets Structures Mix

Dit zijn vloerkleden met verschillende structuren. Door zowel hoog- als laagpolige structuren te gebruiken ontstaat er een speels effect in hoogte. De vloerkleden zijn hand geweven met 100% Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko. Onze Structures Mix vloerkleden zijn leverbaar in 6 dessins en in iedere gewenste afmeting (tot een maximale breedte van 400 cm).

Perletta Carpets Structures mix vloerkleden Lineo

Perletta Carpets Structures Pebbles

Dit vloerkleed heeft de structuur van kiezelsteentjes en is ook zeer populair. Het is hand geweven met 100% Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko. Pebbles is leverbaar in 36 kleuren en in iedere gewenste afmeting (tot een maximale breedte van 600 cm.).

Perletta Carpets Pebbles kleden vloerbekleding

Perletta Carpets Structures Stripe

Dit zijn vloerkleden met een strepenpatroon. Deze 7 strepenpatronen zijn uitvoerbaar in alle structuren uit de Structures collectie. De vloerkleden zijn hand geweven met 100% Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko. Onze Stripe vloerkleden zijn leverbaar in 7 strepenpatronen en in iedere gewenste afmeting. De maximale breedte is afhankelijk van de gekozen structuur.

Perletta Carpets Stripes gestreepte kleden

Perletta Carpets Lab.

Perletta Lab is een handgeweven collectie van 100% wol in 7 verschillende structuren in 10 kleuren. Vernieuwende collectie die inspeelt op de tapijtentrends van morgen. Met een knipoog naar het verleden (kokosmat en sisal karpet) heeft deze collectie karpetten alle comfort van vandaag. Robuust ogend, doch heerlijk zacht aan uw voeten in verfijnde en genuanceerde natuurlijke kleuren zijn deze karpetten voor ieder interieur geschikt. Door het gebruik van een zwarte draad in alle karpetten van Lab krijgen deze een moderne uitstraling.

Perletta Carpets Lab kleden met zwarte draad
Perletta Carpets Lab vloerkleden kopen regio Eindhoven
Perletta Carpets Lab vloerkleden wol

Kom naar de showroom van Lineo en bekijk de mooie karpetten van Perletta Carpets. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.