FSM relaxfauteuils, fauteuils, banken en sofa's

FSM dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

FSM, Frank Sitzmöbel, richt zich op het ontwikkelen en produceren van moderne relaxfauteuils en stoelen, en banken / sofa's met speciale relaxfuncties. De moderne design meubel collectie van FSM heeft een hoog zitcomfort en is van de beste kwaliteit. FSM is een dochteronderneming van De Sede.

Laat u inspireren op deze pagina, of ga direct naar: FSM SALE
Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

FSM AIK relaxfauteuils

FSM Aik fauteuils

Fauteuil Aik heeft een modern, opvallend design (design: Georg Appeltshauser) en is voorzien van een ongekend zitcomfort in iedere positie. De stoel is uitgerust met een ergonomische rugsteun en heeft een extra lange voetensteun.

FSM Cleo relaxfauteuils

FSM Cleo fauteuils

Slank en tegelijkertijd zelfbewust in elke woonomgeving – dat zijn de kenmerken van de relax-fauteuil Cleo. Met zijn moderne vormentaal wordt hij een sculptuur in de ruimte. En tegelijkertijd biedt hij dankzij het gepatenteerde mechanisme een perfect zitcomfort in elke stand: zonder krachtsinspanning kan de Cleo traploos in elke stand worden vastgezet. Ontspannen tijdens het televisie kijken, met rechte rugleuning en uitgeschoven voetengedeelte, of in nagenoeg horizontale ligstand voor maximale ontspanning – de Cleo biedt met zijn extra lange beensteun en perfecte ondersteuning in het ruggedeelte steeds het gewenste comfort.

FSM Pavo relaxfauteuils

FSM Pavo stoelen

Pavo heeft vele gezichten. Dan weer een elegante combinatiefauteuil, dan weer een comfortabele relaxfauteuil met opmerkelijke functionaliteit. De veelzijdigheid dankt Pavo aan het speciaal ontwikkelde mechaniek van FSM. Het in hoogte verstelbare, uitklapbare hoofdkussen en de buitengewoon lange voetsteun zorgen voor optimaal comfort. De zittinghoekinstelling verhoogt dit comfort nog verder en zorgt samen met het draaibare onderstel voor maximale flexibiliteit.

FSM Sesam banken en sofa's met verborgen functies

FSM Sesam banken met functies

Comfortabele banken die er ook nog bijzonder goed uitzien. Bij diverse modellen banken is onzichtbaar een complete relaxstoel ingebouwd. Een gemakkelijke voetensteun en een opsteekbaar hoofdkussen biedt een maximum aan comfort. Onze deskundige verkoopmedewerkers kunnen u een groot deel van de collectie banken van FSM in onze showroom tonen. Laat u verrassen door het ultieme comfort. FSM banken kunnen ook online bij ons besteld worden in de webshop van Lineo.

FSM Shelby relaxfauteuils

FSM Shelby relax fauteuils

FSM (relax)fauteuils Shelby; stijl in schaalvorm. De naam van de relaxfauteuil is afgeleid van het Engelse woord voor schelp of omhulsel (shell) en staat symbool voor de harde schaal en de zachte kern van deze comfortabele functionele fauteuil.

FSM Smile relaxfauteuils

FSM Smile stoelen

Met zijn nieuwe, gepatenteerde verstelmechanisme biedt Smile een uitzonderlijk hoog comfort en kan zonder krachtsinspanning in iedere willekeurige hoek worden vastgezet. De hendel van de rugleuning bevindt zich decent in de armleuning en zorgt ook bij schuingestelde rugleuning voor ondersteuning. Voetgedeelte en rugleuning zijn apart instelbaar. Zowel in de actieve alsook in de passieve relaxpositie biedt deze slanke fauteuil een bijzonder lange voetensteun. Op een draaipoot geplaatst is de "Smile" een flexibele partner in elke woonkamer. De Smile is er in stof en leer.


FSM SALE

Uitgevoerd in stof of leer geven FSM relaxfauteuils een nieuwe kijk op ontspanning. De stoelen bieden volledige ondersteuning bij zowel actief zitten als passief relaxen. Apart instelbare verstelling van rugleuning en voetgedeelte is mogelijk. In de showroom vindt u veel merken in relaxfauteuils ; onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze woonwinkel in Aalst-Waalre tegen Eindhoven; u kunt het comfort van de FSM stoelen het best zelf ervaren.