FSM relaxfauteuils, fauteuils, banken en sofa's

FSM dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

FSM, Frank Sitzmöbel, richt zich op het ontwikkelen en produceren van moderne relaxfauteuils en stoelen, en banken / sofa's met speciale relaxfuncties. De moderne design meubel collectie van FSM heeft een hoog zitcomfort en is van de beste kwaliteit. FSM is een dochteronderneming van De Sede.

Laat u inspireren op deze pagina, of ga direct naar: FSM SALE
Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

FSM-Sesam-bank-fauteuil-te-koop-bij-showroom-Lineo-Moderne-Interieurs-te-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

FSM banken en sofa's met verborgen functies

Comfortabele banken die er ook nog bijzonder goed uitzien. Bij diverse modellen banken is onzichtbaar een complete relaxstoel ingebouwd. Een gemakkelijke voetensteun en een opsteekbaar hoofdkussen biedt een maximum aan comfort. Onze deskundige verkoopmedewerkers kunnen u een groot deel van de collectie banken van FSM in onze showroom tonen. Laat u verrassen door het ultieme comfort. FSM banken kunnen ook online bij ons besteld worden in de webshop van Lineo.

FSM Clarus bank modern kopen bij Lineo Moderne Interieurs Eindhoven en omgeving

Comfort en uiterlijk gaan uitstekend samen bij FSM banken en sofa's. Gezinssamenstellingen zijn overal anders en lengte en gewicht van personen verschillen; FSM biedt banken met meerdere zithoogten en zitdiepten. Individuele mogelijkheden zonder dat het design van de bank verloren gaat.

FSM-Claro-bank-leer-modern-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-erkend-dealer-regio-Eindhoven

FSM relaxfauteuils

Uitgevoerd in stof of leer geven FSM relaxfauteuils een nieuwe kijk op ontspanning. De stoelen bieden volledige ondersteuning bij zowel actief zitten als passief relaxen. Apart instelbare verstelling van rugleuning en voetgedeelte is mogelijk. In de showroom vindt u veel merken in relaxfauteuils ; onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

FSM Filou relaxfauteuil bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven


FSM Stand Up relaxfauteuil te koop en te zien bij showroom Lineo nabij Eindhoven


FSM Mate relaxfauteuil modern leer kopen bij Lineo Moderne Interieurs te Eindhoven

FSM (relax)fauteuils Shelby; stijl in schaalvorm. De naam van de relaxfauteuil is afgeleid van het Engelse woord voor schelp of omhulsel (shell) en staat symbool voor de harde schaal en de zachte kern van deze comfortabele functionele fauteuil.

fsm-shelby-fauteuils-relaxstoelen-meubelen-zitten-design-meubelen.com-kopen-bestellen-webshops-winkels-wonen-eindhoven 

FSM stoelen en (relax)fauteuils in regio Eindhoven kopen en bestellen. 

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze woonwinkel in Aalst-Waalre tegen Eindhoven; u kunt het comfort van de FSM stoelen het best zelf ervaren.

FSM-Gabo-fauteuils-te-koop-en-te-zien-bij-Lineo-in-Eindhoven-en-omgeving

FSM SALE