Lapalma Italiaanse zitmeubelen en specialist in barkrukken

Lapalma dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Lapalma is een Italiaans bedrijf dat zich heeft toegelegd op het vervaardigen van modern design in zitmeubelen met als specialiteit barkrukken en bartafels. Al meer dan 30 jaar maakt lapalma meubelen voor het moderne interieur waarbij de ontwerpen gebaseerd zijn op een luchtige vormgeving. Lapalma heeft zich ten doel gesteld universele meubelen te maken die levenslang meegaan. Hiertoe staan zowel meubelen als grondstoffen onder voortdurende controle en zijn de meubelen dus vanaf de basis verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Lapalma is ISO 9001 gecertificeerd.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Lapalma_LINK_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven 

De ontwerpen van lapalma zijn goed doordacht waarbij materialen worden gebruikt als leer, metaal, glas en hout van gecertificeerde plantages. Het bedrijf kenmerkt zich door de goede research naar materialen èn technische mechanieken. Kom zelf bij ons in de winkel de 'look' en kwaliteit van de Lapalma barkrukken ervaren. Wij bieden u een grote collectie Lapalma barkrukken in onze showroom.

 

Lapalma barmeubelen: moderne design barkrukken chroom / RVS / hout / leer 

Een barkruk van Lapalma is in veel uitvoeringen, materialen en kleuren verkrijgbaar. De krukken / bar stools hebben een perfecte kwaliteit en de vormgeving is zonder meer modern. De ranke, sierlijke modellen van staal, chroom en RVS hebben een speelse luchtigheid wat ervoor zorgt dat er geen hinderlijke schaduwval is terwijl ze toch sterk zijn.

La-Palma-KAI-barkrukken-en-stoelen-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Waalre-regio-Eindhoven

Het model LEM heeft een heerlijke zit. Naast het moderne design zijn de bar krukken eenvoudig te reinigen; bij de meeste modellen volstaat een vochtig doekje. 

Lapalma LEM2 Bij Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven 

Lapalma bijpassende stoelen, banken en tafeltjes of lounge modellen 

Lapalma_Brunch_Bar_Table_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

De inrichting van uw moderne interieur afstemmen op elkaar zorgt voor eenheid in huis en brengt rust. De Lapalma loungemeubelen zijn stuk voor stuk bijzondere eye-catchers. Lapalma heeft ook een aantal bijpassende stoelen voor uw eetkamer, keuken of bar. Natuurlijk zijn de stoelen ook zonder meer geschikt voor een restaurant, bar, wachtkamer, receptie of cursusruimte.

Lapalma_AP_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven