Willisau eetkamertafels hout / fineer / keramiek tafelblad

Willisau dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Willisau handgemaakte exclusieve precisie eetkamertafels die u in onze showroom kunt bekijken. Bijzonder is een tafelblad van keramiek. Grote keuze in houten tafelbladen, glazen tafelbladen, HPL tafelbladen en tafels voorzien van het unieke Willisau softmotion systeem in het uitschuifbare tafelblad om de tafel te verlengen.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Willisau_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven_3

Willisau eetkamertafel Prato met HPL tafelblad. 

Het nieuwe basismodel in Willisau eetkamer tafels is het model Prato. Een stabiel metalen frame in naturel of zwart geborsteld met roestvrij staal look. Een moderne tafel die snel in de smaak valt. In onze showroom kunt u kennismaken met de Prato met een HPL bovenblad.

Willisau-Prato-eetkamertafel-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Willisau-Prato-eetkamertafel-grijs-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Willisau eetkamertafels Marano met HPL tafelblad. 

Een verrassend robuuste eetkamertafel in een stijlvolle, lichte vormgeving. De droomtafel Marano van Willisau benadrukt de minimale lijnen en verhult de handgemaakte binnenzijde. De Willisau Marano eetkamertafel kan worden verlengd met het uitschuifblad.

Willisau-Marano-eetkamertafel-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

 

Willisau eetkamertafels Maleo met keramieken (ceramic) tafelblad. 

De basis van de Maleo eetkamertafel van Willisau is koel aluminium in een matte of gepolijste uitvoering. Tafelbladen voor de Maleo zijn er in sfeervol doorgeleefd hout, koel glas of exclusief keramiek. In onze showroom kunt u kennismaken met het keramieken tafelblad. Keramiek is een uniek natuurproduct; harder dan graniet, doch lichter dan aluminium. Het oogt indrukwekkend en heeft unieke eigenschappen; onze deskundige verkoopmedewerkers geven u graag meer informatie.

Maleo luxe exclusieve eetkamertafels regio eindhoven kopen willisau dealer Lineo 

Willisau_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven_4

Softmotion techniek in Willisau tafelbladen. 

Het tafelblad verlengsysteem bestaat uit opvouwbare inzetbladen die onzichtbaar onder het tafelblad zijn verborgen. En verrassend kinderlijk eenvoudig in gebruik. Het softmotion Willisau tafel systeem is praktisch geluidloos. Kom het gewoon eens proberen in onze showroom.

willisau-softmotion-uittrekbare-tafelbladen-uitschuifbladen-tafels-regio-eindhoven-dealers-nederland-willisau-moderne-woninginrichting

De unieke eetkamer tafels van Willisau kunt u eenvoudig completeren met onze design collectie eetkamerstoelen . Ook is het mogelijk een bijpassend karpet te kiezen op onze uitgebreide afdeling vloerbekleding . U bent van harte welkom in onze showroom om uw nieuwe eetkamer uit te zoeken.