WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Barmeubelen: barkrukken, stools en bartafels kopen

Barkrukken kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Steeds vaker komen barmeubelen terug in moderne woninginrichting. Design barkrukken en bartafels geven het moderne interieur een luxe uitstraling. Lineo biedt een ruime keuze in moderne barkrukken in leder of kwalitatieve kunststoffen. In combinatie met een bartafel is dit een ideale werkplek voor de laptop. Barmeubels zijn eenvoudig schoon te houden. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben barmeubelen in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Lapalma barkrukken en bartafels

Barkrukken en bartafels van Lapalma zijn er in bijzonder hoge kwaliteit en komt u overal tegen: in hotels, bars, cursusruimten etc. Het Italiaanse designermerk streeft ernaar barstoelen 'voor het leven' te maken. Zittingen zijn strak en glad of subtiel gestreept. De bar krukken worden gemaakt van RVS, chroom, hout of leer en zijn stuk voor stuk blikvangers voor uw interieur.

Meer Lapalma bij Lineo 

Lapalma barkrukken bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Leolux barkrukken en bartafels

Bartafel Lys is een uitnodigende hoge tafel, die een perfecte combinatie vormt met de barkrukken Caron. De organische vorm van het grotere bovenblad biedt een comfortabele plek voor een onderonsje onder het genot van een kop thee of koffie. Het onderblad biedt extra opbergruimte. De comfortabele barkruk Caron is een ontwerp van Frans Schrofer en zet heel duidelijk de vormentaal voort van de modellen Caruzzo, Cantate en Callas. Voor de bekleding van de binnen- en de buitenzijde is er keuze uit alle stof- en leersoorten in de collectie.

Meer Leolux bij Lineo 

Leolux barkrukken bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Ronald Schmitt bartafels

Bartafels van Ronald Schmitt worden gemaakt in een combinatie van glas en metaal. De bar tafels zijn meervoudig verstelbaar op eenvoudige wijze en door gebruik van nanotechnologie zijn de tafelbladen fingerprint proof. Geen vieze vingers meer op het tafelblad. Het blad van de Ronald Schmitt bartafel is opgebouwd uit een kleurlaag, een laag glas in het midden, en bovenop een Nanogate gematteerde toplaag. Er zijn ook bartafels in steen of hout.

Meer Ronald Schmitt bij Lineo

Ronald Schmitt bartafel kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven


Barkrukken in een bepaald design zijn vaak te complementeren met keukenstoelen in dezelfde stijl. Dit geeft een mooi effect aan uw interieur. Onze verkoopmedewerkers kunnen u desgewenst adviseren en weten precies welke merken een uitgebreide collectie hebben. In de showroom kunt u onze collectie barmeubelen bekijken. U kunt er ook voor kiezen de barkrukken online te bestellen. Barmeubelen kunt u mooi accentueren door gebruik te maken van verlichting.

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer barkrukken in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen