Klein meubelen bijzet meubelen: Krukjes, planten- of bijzettafeltjes kopen van hout, steen en metaal.

Kleinmeubelen kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Lineo's klein meubelen zijn stuk voor stuk design juweeltjes en geven uw interieur een luxe en bijzondere uitstraling. Eigentijdse bijzetmeubelen waar design en functie hand in hand gaan. Een prachtig design krukje, een handig boekenrek of een moderne paraplubak. Functionele woonaccessoires van topmerken vindt u door onze gehele showroom heen. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben kleinmeubelen in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Poliform

Poliform ontwikkelt verschillende soorten kleinmeubelen, bijvoorbeeld bijzettafeltjes en krukjes. Deze hoogwaardige kleinmeubelen complementeren uw interieur en maken het stijlvol af. In onze showroom nabij Eindhoven hebben wij onder andere onderstaand bijzettafeltje gemaakt van eikenhout en met een marmeren blad.

Meer Poliform bij Lineo

kleinmeubelen_poliform_krukjes_tafeltjes_bijzettafel_moderne_woninginrichting_bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Rolf Benz

Bij ons in de showroom: verschillende stijlvolle Rolf Benz bijzettafels en plantentafels. Hieronder ziet u variant 8480. Het blad is gemaakt van essen massief, de poten zijn staal, glanzend verchroomd of gelakt in signaalzwart. U bent van harte welkom om de bijzettafels te bewonderen in onze showroom nabij Eindhoven.

Meer Rolf Benz bij Lineo

Kleinmeubelen rolf benz bijzettafeltjes kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

BEEK Collection bijzettafels

Beek Collection maakt prachtige, strakke bijzettafels en glazen meubelen. Bijzettafels, bureaus en salontafels van glas. Eventueel in combinatie met aluminium. Beek maakt ook glazen meubeltjes op maat. Massief houten zuilen met een robuuste en natuurlijke uitstraling zitten ook in het assortiment van Beek Collection. Deze zijn te gebruiken als bijvoorbeeld plantentafels.

Meer Beek Collection bij Lineo

beek-collection-eikenhouten-bielzen-salontafels-eikenhout-plantentafels-presentatie-zuilen-hout-eik-natuurlijke-woninginrichting-regio-eindhoven

Pols Potten krukjes en designaccessoires

Moderne kleine meubelen in hout, steen, chroom en kunststof. Pol's Potten accessoires zijn uniek en worden in veel verschillende stijlen gemaakt, zodat er altijd een Pols Potten accessoires is die past bij uw interieur. In onze showroom kunt u een aantal woonaccessoires bekijken.

Meer Pols Potten bij Lineo

Pols Potten zig zag krukken bijzettafel kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven


Kleinmeubelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de woninginrichting en geven uw interieur net dat beetje extra. Een bijzettafeltje, krukje of hoektafel bij uw bank zorgt voor een makkelijk bereikbaar plekje voor uw kopje koffie. Er zijn ook kleinmeubelen die precies passen bij uw salontafel. De diverse krukjes zijn gemakkelijk even bij te schuiven aan tafel of bureau; een ideale tijdelijke zitplaats. Met kleinmeubelen kunt u eenvoudig en voordelig uw interieur aanpassen aan het seizoen.

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.