Salontafels in glas, hout, kunststof en aluminium design

Salontafel kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Met een mooie salontafel maakt u uw zithoek compleet. In onze showroom vindt u een mooie collectie moderne design salontafels. Glazen salontafels, massief houten salontafels en tafels van steen of metaal zijn er in diverse vormen. Zowel in rechthoekig, vierkant als rond zijn er vele modellen. Ook kunt u bij ons aangeven welk formaat u wenst, zodat een salontafel op maat gemaakt kan worden. Functionele tafels met opbergruimte voor afstandbediening of tijdschriften of voorzien van lades. Aan u de keus. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben salontafels in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Indera

De salontafels van Indera zijn functionele bijzettafeltjes, salontafels en tafeltjes die exact passen bij de (hoek)banken van Indera. De strak vormgegeven tafels zijn vaak functioneel en voorzien van een inzet of legplank.

Indera studio segers salontafel design kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Pols Potten

Bijzondere, massief houten bijzettafels en salontafels van Pols Potten in een uniek design.

Pols Potten salontafel bijzettafel kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Poliform

Kenmerkend door de strakke en eenvoudige lijnen waardoor de meubelen van Poliform een moderne uitstraling krijgen. De salontafels zijn echt italiaans design van superieure kwaliteit.

salontafels_poliform_designmeubelen_woonhuis_inrichten_woninginrichter_lineo_dealer_poliform

Rolf Benz

Rolf Benz staat voor stijlvol design met een perfecte constructie. De Rolf Benz salon tafels worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat u er zo lang als u wilt van kunt genieten.

salontafels_rolf_benz_moderne_salontafels_met_opbergruimte_woninginrichting_eindhoven

Ronald Schmitt

De collectie salontafels van Ronald Schmitt staat bekend om haar uitzonderlijke en mooie design en reikt van glazen tot beweegbare salontafels. De zeer moderne salontafels komen mooi terecht in strakke interieurs maar ze misstaan zeker niet een klassiekere of landelijke omgeving.

Ronald Schmitt salontafel H509 massief eiken hout in showroom te koop bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

 

BEEK Collection

BEEK Collection is gespecialiseerd in het verwerken van glas en aluminium. Daarnaast kent BEEK Collection een prachtige collectie strakke, houten salontafels in diverse maatvoeringen.

Beek-Collection-glazen-salontafel-Abel-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-erkend-dealer-regio-Eindhoven


Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer salontafels in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen.