De Sede lederen zitmeubelen voor een luxe interieur

De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

De Sede collectie banken en relaxfauteuils
De Sede maakt heerlijk zittende banken en relaxfauteuils op een ambachtelijke manier. Subliem zitcomfort en perfecte afwerking zijn de onderscheidende elementen van De Sede banken en relaxfauteuils. De Sede gebruikt alleen de allerbeste materialen, zo weet u dat u jarenlang plezier heeft van uw eigen De Sede. Lineo moderne interieurs presenteert voor u in de regio Eindhoven de volgende banken en relaxfauteuils van De Sede in de showroom.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is. 

Laat u inspireren op deze pagina De Sede meubelen, of ga direct naar: 1. (hoek)banken 2. (relax)fauteuils 3. luxe leder van De Sede  4. SALE


De Sede hoekbanken en banken


De Sede DS-276 hoekbanken

De Sede DS-276 hoekbanken
Kleurvariant Noce in Touch leder hoekbank De Sede DS-276 in onze showroom

De bank DS 276 is een design van Christian Werner. Een elegant onderstel met een strak gespannen leder om het frame en tegelijkertijd een ongelooflijk zacht zitgevoel. Deze contradictie geeft het specifieke karakter van deze bank weer. De uitnodigende zachtheid van de bank wordt benadrukt door de precisie van het stikwerk en het gebruik van de ledersoort Touch.

De Sede DS-450 bank

De Sede 450 banken luxe lederen meubelen kopen regio Eindhoven

De DS 450 van De Sede kan het best worden omschreven als een dubbele relaxfauteuil met individuele mogelijkheden. Designer Thomas Althaus laat met dit ontwerp zien dat hij een meester in transformatie is. Met slechts 2 bewegingen van uw pols gaat het zitmeubel van 2 zits bank naar dubbele relaxfauteuil. Wegklapbare armleuningen, zachte hoofdsteunen, verstelbare rugleuningen en verlengde zitting. Een bijzonder zitmeubel met hoog comfort.

De Sede DS-3 luxe lederen bank in volaniline leder

De Sede ds 3 bank

Prachtige luxe en exclusieve bank van de Sede. Uitgevoerd in volaniline leder. Heerlijk zitcomfort van Zwitserse topkwaliteit. Bezoek Lineo en ervaar de DS 3 zelf. In onze showroom kunt u kennismaken met deze luxe bank in een strak en eigentijds design.


De Sede fauteuils, relaxfauteuils, clubfauteuils


De Sede moderne fauteuils DS-HE113

de sede stoelen ds-HE113

De Sede fauteuils DS-5

De Sede fauteuils ds 5

De luxe fauteuils DS 5 zijn een prachtige aanvulling op uw interieur. De hoge poten zorgen voor een luchtige uitstraling terwijl de fauteuil een strak uiterlijk heeft met een zachte comfortabele zitting. In onze showroom staan 2 fauteuils in combinatie met de DS-3 bank. 

De Sede relaxfauteuils DS-277

De Sede DS 277 relaxfauteuils regio Eindhoven

Het ontwerp van de DS 277 is van Christian Werner. De stoel kan naar keuze aan de binnenzijde en buitenzijde in een andere kleur of ledersoort worden bekleed. Zo ontstaat een fauteuil naar uw persoonlijke smaak. Met een verstelbare hoofdsteun en een onzichtbaar weggewerkte voetensteun die eenvoudig opgeklapt kan worden heeft u met de fauteuil DS277 een comfortabele rustplaats in huis.

De Sede DS-255 relaxfauteuils

De Sede DS 255 mooie relaxfauteuils

De DS 255 fauteuil van De Sede met een tilt mechanisme in de basis zorgt ultiem comfort in zitten. Verkrijgbaar met lage of hoge rug. De versie met hoge rug is voorzien van een uitklapbare voetensteun.

De Sede DS-278 moderne stoelen met luxe uitstraling

De Sede DS 278 clubfauteuils stoelen de sede

Welkom thuis! De nieuwe DS-278 kon wel eens uw favoriete stoel worden. Een fauteuil om heerlijk in weg te dromen, ontspannen, lezen, luisteren naar muziek... Kortom: uw eigen goede gevoel stoel. De Sede presenteert met de DS-278 fauteuil een moderne klassieker. Tijdloos design, voor nu en voor altijd.


De Sede luxe ledersoorten


Onderstaand laten wij graag een voorbeeld aan u zien van een drietal leersoorten van De Sede meubelen omdat deze redelijk uniek zijn in hun soort: De beste kwaliteit. Een foto zegt niet alles dus komt u gerust naar onze showroom om zelf te ervaren hoe de leerstalen eruitzien en voelen, of maak kennis met een aantal zitmeubelen die uitgevoerd zijn in dit bijzondere kwaliteitsleder. 

De Sede DS-Naturale leder

De Sede Naturale leder

Natuurlijk Nappa leder met een dikte van 1.5-1.7 mm heeft alle positieve eigenschappen van natuurlijk materiaal: Uitzonderlijk zacht en soepel met een haast zijdezacht gevoel.

De Sede DS-Select leder

De Sede DS select leder

Nappa leder, licht gepigmenteerd met een dikte van 1.2-1.4 mm met zichtbare poriën en gebruikssporen. Na het kleuren van het leder wordt een speciale finish toegepast die het leder beschermt en het natuurlijke uiterlijk behoudt.

De Sede DS-Touch leder

De Sede DS touch leder

Het neusje van de zalm; De Sede DS-Touch leder. Natuurlijk Nappa leer met een dikte van 1.2 mm. De leersoort DS Touch van De Sede is van de allerbeste kwaliteit: Een zijdezachte onbehandelde fijne huid.