Wij zijn geopend
Klik hier voor onze corona update

FSM relaxfauteuils, fauteuils, banken en sofa's

FSM dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

FSM, Frank Sitzmöbel, richt zich op het ontwikkelen en produceren van moderne relaxfauteuils en stoelen, en banken / sofa's met speciale relaxfuncties. De moderne design meubel collectie van FSM heeft een hoog zitcomfort en is van de beste kwaliteit. FSM is een dochteronderneming van De Sede.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is. 

Laat u inspireren op deze pagina FSM meubelen, of ga direct naar: FSM (relax)fauteuils / FSM Sale / Nieuw in onze showroom


FSM fauteuils en relaxfauteuils


FSM AIK relaxfauteuils

FSM Aik fauteuils

Fauteuil Aik heeft een modern, opvallend design (design: Georg Appeltshauser) en is voorzien van een ongekend zitcomfort in iedere positie. De stoel is uitgerust met een ergonomische rugsteun en heeft een extra lange voetensteun.

FSM Pavo relaxfauteuils

FSM Pavo stoelen

Pavo heeft vele gezichten. Dan weer een elegante combinatiefauteuil, dan weer een comfortabele relaxfauteuil met opmerkelijke functionaliteit. De veelzijdigheid dankt Pavo aan het speciaal ontwikkelde mechaniek van FSM. Het in hoogte verstelbare, uitklapbare hoofdkussen en de buitengewoon lange voetsteun zorgen voor optimaal comfort. De zittinghoekinstelling verhoogt dit comfort nog verder en zorgt samen met het draaibare onderstel voor maximale flexibiliteit.

FSM Pli relaxfauteuils

FSM Pli stoelen

Fauteuil Pli is een design van Stefan Heiliger en bestaat uit twee delen, beiden roterend om hun eigen as. Dit resulteert in ongelimiteerde flexibiliteit; gebruik als armstoel, voetenbank of plankje voor uw tijdschrift. Deze designfauteuil kan desgewenst ook in twee kleuren worden uitgevoerd. Kom in onze showroom proberen hoe de stoel aanvoelt als u comfortabel wil zitten.

FSM Smile relaxfauteuils

FSM Smile stoelen

Met zijn nieuwe, gepatenteerde verstelmechanisme biedt Smile een uitzonderlijk hoog comfort en kan zonder krachtsinspanning in iedere willekeurige hoek worden vastgezet. De hendel van de rugleuning bevindt zich decent in de armleuning en zorgt ook bij schuingestelde rugleuning voor ondersteuning. Voetgedeelte en rugleuning zijn apart instelbaar. Zowel in de actieve alsook in de passieve relaxpositie biedt deze slanke fauteuil een bijzonder lange voetensteun. Op een draaipoot geplaatst is de "Smile" een flexibele partner in elke woonkamer. De Smile is er in stof en leer.

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze woonwinkel in Aalst-Waalre tegen Eindhoven; u kunt het comfort van de FSM stoelen het best zelf ervaren.