Jasno Shutters, houten jaloezieën en vouwgordijnen

Jasno dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

In 2001 heeft Jeroen Hermans het toonaangevende bedrijf JASNO opgericht. Hij gaf de traditionele shutter qua look & feel een eigentijdse uitstraling, onder meer door verzonken scharnieren te gebruiken. In 2006 introduceerde JASNO ook een blinds collectie (houten jaloezieën), die passen bij de shutters. De raambekleding van JASNO zorgt voor een uitstekende verduisteringsgraad en privacy. Lineo Moderne Interieurs in erkend dealer van JASNO shutters, jaloezieën en vouwgordijnen. Van advies, meten tot plaatsing wordt geheel door ons verzorgd.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is. 

Jasno-Shutters-raambekleding-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Jasno shutters

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. De houten binnenluiken met lamellen zorgen voor sfeer en prachtige lichteffecten. Ideaal kunt u de hoeveelheid lichtinval en privacy eenvoudig regelen door de lamellen op en neer te bewegen. Doordat de JASNO shutters op maat worden gemaakt kunt u elk raam in elke vorm voorzien van shutters. Shutters zijn sfeervol, praktisch en bieden alle privacy. U kunt variëren met lamelbreedten, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitproduct dat jaren mee gaat, gemakkelijk is in onderhoud en uw woning een luxueuze uitstraling geeft. 

Shutters-raambekleding-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Shutters zijn niet alleen geschikt voor ramen en deuren. Ook bij hoge raampartijen, draaikiepramen of dakramen zijn shutters mogelijk. JASNO shutters zijn afgewerkt met een krasvaste, UV- en vochtbestendige meubellak, dus ook in de badkamer of wellnessruimte kunt u ze toepassen. JASNO Shutters zijn ook leverbaar met elektrische verstelbare lamellen. Met een eevoudige afstandbediening zet u de lamellen automatisch in de gewenste stand. JASNO shutters zijn leverbaar in verschillende houtsoorten: basswood (lindehout), western red cedar (cederhout) en ecowood (composiet hout). Elke soort heeft een eigen uitstraling en mogelijkheden.

Jasno jaloezieën

JASNO blinds zijn houten jaloezieën. Ze geven het interieur een sfeervolle, eigentijdse uitstraling mede door de brede lamellen. Door de hoge mate van afwerking onderscheiden ze zich van veel andere houten jaloezieën. De JASNO blinds kunt u eindeloos variëren met de verschillende kleuren, lamelbreedten, bedieningskoorden en ladderbanden. 

Jasno-jaloezieen-kopen-bij-dealer-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

JASNO biedt als enige in de Benelux houten jaloezieën met privacy uitvoering. Hierbij lopen de koorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel. Dit in tegenstelling tot andere merken, waar de koorden door ellipsvormige gaatjes in het midden van de lamellen lopen. Dit zorgt voor extra verduistering, meer privacy en een strakkere, rustigere uitstraling. 

De blinds kunnen goed gecombineerd worden met JASNO shutters vanwege de match in houtsoort, kleuren en lamelbreedten. Dit zorgt voor uniformiteit in uw interieur terwijl u tegelijkertijd toch nét een ander accent kunt leggen. 

Combinatie-shutters-en-blinds-raambekleding-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Jasno folds

JASNO heeft ook vouwgordijnen, ook wel folds genaamd. Het ontwerp van de vouwgordijnen is tot stand gekomen in samenwerking met studio Daphna Laurens. De JASNO folds vouwgordijnen zijn het voorbeeld van Dutch Design. De stoffen zijn gemaakt van geweven papier en zijn zowel in licht doorschijnend als in dim-out en black-out variant leverbaar. Deze geven een stoere, duurzame uitstraling. Hierbij kunt u kiezen voor de semi-transparante, licht doorlatende versie. De dim-out variant met haar subtiele lichtinval. Of voor de geheel verduisterende black-out versie. Het onderscheidende aan de folds zijn de houten latten. 

Jasno-folds-raamdecoratie-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven