Kendix design gordijnen en inbetweens in Eindhoven en omgeving

Kendix dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Moderne design gordijnen of inbetweens van Kendix zijn te koop bij Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven. Onze volledige collectie gordijnen en inbetweens worden altijd speciaal voor u gemeten, op maat gemaakt en geplaatst. Wij geven u altijd professioneel interieuradvies om zo de beste keuze te maken passend bij uw interieur. Bezoek Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven om de prachtige Kendix gordijnen en inbetweens te ervaren. 

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is..  

Kendix Raambekleding Gordijn Stoffen Bij Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Kendix design gordijnen

Gordijnen vormen de basis van uw interieur. De gordijnen van Kendix hebben moderniteit en originaliteit als basis. Kendix gordijnen zijn vol van kwaliteit en wij hebben ze in alle verschillende soorten en maten. De collectie bestaat uit bedrukte, geweven en transparante stoffen die zeer exclusief zijn en gekenmerkt worden door onderscheidend design.  

Kendix Raambekleding Gordijn Stoffen Bij Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven 3

Kendix gordijnen verrijken uw interieur en de grote collectie is gemaakt van bijzondere materialen en dessins. Bij Lineo Moderne Interieurs geven wij u graag vakkundig advies om uw keuze te bepalen. Wij luisteren graag naar uw persoonlijke wensen om uw interieur perfect te complementeren met de mooiste raamdecoraties. 

Kendix Raambekleding Gordijn Stoffen Bij Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven 2

Kendix inbetweens

Kendix inbetween gordijnen zijn een speciaal soort gordijnen. Ze zitten namelijk tussen de vitrage en overgordijnen in. De inbetweens zijn transparant maar een stuk minder lichtdoorlatend. Overdag kunt u wel van binnen naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen. 's avonds is dit net andersom; wanneer uw kamer verlicht is, kunnen mensen die naar binnen kijken wel de contouren zien.

Kendix Raambekleding Gordijn Stoffen Bij Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven 5

De inbetweens van Kendix zijn van modern design. De stoffen zijn luchtig en in lichte tinten verkrijgbaar. De inbetweens van Kendix zijn perfect geschikt voor een exclusief interieur en voor design liefhebbers. De Kendix inbetweens en gordijnen zijn veelal door ontwerpers van de Design Academie te Eindhoven gecreëerd. Verder biedt Lineo u alle hulp die nodig is in de vorm van advies, meten, maken en plaatsen van uw nieuwe Kendix inbetweens of gordijnen. U bent van harte welkom bij Lineo Moderne Interieurs in Aalst-Waalre, regio Eindhoven. 

Kendix Raambekleding Gordijn Stoffen Bij Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven 4

Klik hier voor een overzicht van de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken. 

Meer raambekleding in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen