Leolux accessoires voor uw woninginrichting

Accessoires in uw interieur zorgen voor een compleet gevoel bij uw woninginrichting. Bij uw Leolux interieur kunt u uw woninginrichting aanpassen met bijbehorende Leolux accessoires. De accessoires staat uiteraard ook goed bij andere meubelmerken.

Onderstaande afbeeldingen geven u een impressie van de accessoires van Leolux die staan opgesteld in onze showroom.

Leolux Frame karpet

Leolux Frame karpetten en vloerkleden

Frame vloerkleden / karpetten van Leolux

Design: Studio Truly Truly

In een interieur spelen structuren minstens zo’n belangrijke rol als kleuren. Door te variëren met textuur en gevoel creëer je sfeer en diepte. Dat is de gedachte achter het karpet Frame, ontworpen door Studio Truly Truly. Het karpet bestaat namelijk uit drie secties, elk met een eigen structuur.

Leolux Valleys karpet

Leolux Valleys vloerkleden en karpetten

Valleys vloerkleed / karpet van Leolux

Design: Studio Truly Truly

Valleys is een karpet met diepgang. Het heeft namelijk een patroon van karakteristieke ‘sleuven’ waarin de pool teruggesneden is. Zo kijk je als het ware in de verschillende lagen van het karpet.

Leolux accessoires met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw interieur; zij zijn volledig op de hoogte van alle accessoires van Leolux om uw woninginrichting in stijl te verfraaien. Als Leolux SelectStore hebben we een extra grote collectie Leolux meubelen in onze showroom inclusief stof-, leder- en materiaalstalen. Zo kunt u alle opties zelf zien en voelen.

Heeft u vragen over Leolux accessoires? Bezoek ons in de winkel of neem contact met ons op.

Bekijk hieronder de overige collecties van Leolux, alles van Leolux bij Lineo, meer informatie over de designers van Leolux of bekijk de gehele collectie van Lineo.