Perletta Carpets voor de mooiste wollen vloerkleden in de regio Eindhoven

Perletta Carpets dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Perletta Carpets is al meer dan twintig jaar specialist in handgeweven wollen vloerkleden. In onze showroom kunt u de karpetten en vloerkleden van Perletta Carpets zelf voelen en bekijken. Ook in de showroom van ons moederbedrijf Profita liggen een aantal karpetten.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Iedereen ziet graag een mooi en kwalitatief karpet in het interieur. De vloerkleden en karpetten van Perletta zijn van goede kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd en verkrijgbaar in meerdere typen. De collectie bestaat uit de series Structures, Urban, New Tradition, Lab en Moods. Ook kunnen karpetten op maat worden gemaakt zodat deze precies bij uw persoonlijke woonsfeer passen. 

Perletta Carpets Structures. 

Een 100% wollen handgeweven collectie in 9 verschillende structuren en 19 kleuren. Door de structuur van deze karpetten ontstaat een speels schaduweffect en ontstaat een natuurlijke en robuuste uitstraling; zelfs in de sprekende kleuren. Een beetje zand op uw karpet valt nauwelijks op dus is dit type ook geschikt voor een kinderrijk huis.

Perletta_Carpets_Structures_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Perletta Carpets Urban. 

In deze langharige tapijten worden verschillende garens toegepast en gecombineerd. Deze garens variëren in kleur, materiaal en structuur zodat er altijd één is die bij uw interieur past. Deze hoogpolige karpetten met de heerlijk zachte en lange garens zijn ook prima geschikt voor uw slaapkamer. Een weldaad voor uw voeten.

Perletta_Carpets_Urban_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Perletta Carpets New Tradition. 

Oude traditionele tapijten, geherintroduceerd of toegepast in een nieuwe vorm en/of materiaal. Een serie prachtige tapijten met zowel moderne als traditionele uitstraling, zodat deze karpetten in ieder interieur toepasbaar zijn. In warme en koele kleuren leverbaar.

Perletta_Carpets_New_Tradition_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Perletta Carpets Lab. 

Vernieuwende collectie die inspeelt op de tapijtentrends van morgen. Met een knipoog naar het verleden (kokosmat en sisal karpet) heeft deze collectie karpetten alle comfort van vandaag. Robuust ogend, doch heerlijk zacht aan uw voeten in verfijnde en genuanceerde natuurlijke kleuren zijn deze karpetten voor ieder interieur geschikt.

Perletta_Carpets_Lab_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Perletta Carpets Moods. 

Stel zelf je eigen vervilte wollen tapijt samen aan de hand van 8 modellen en 43 kleuren. Door dit concept is er zeker een karpet dat bij u past. Een stevige dichte structuur of juist een licht speels kleed. Niet alleen in heel veel natuurlijke kleuren leverbaar, maar ook voor u in die ene kleur blauw, groen, oranje, rood, geel... Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Neemt u voor een perfecte kleurmatch gewoon een paar stalen van uw gordijnen of verfkleur van de kozijnen mee naar onze zaak.

Perletta_Carpets_Moods_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Door de unieke samenwerking met Co-Designers is het karpet Spaghetti ook in Nederland verkrijgbaar. U bent van harte welkom in onze showroom waar vele karpetten voor u klaar liggen. Ook hebben wij een groot aantal stalen en kleurstalen zodat u gemakkelijk kunt kiezen. Een aantal karpetten liggen in de showroom van Profita, die u via onze showroom gewoon binnendoor kunt bereiken.