Collectie Raambekleding Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Raambekleding bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Binnenzonwering / Gordijnen / Inbetweens / Shutters


Raambekleding draagt bij aan de sfeer in huis, het is een belangrijk element wat kan dienen als basis maar ook als dé finishing touch van uw interieur. Daarom is het uitermate belangrijk dat u de goede keuze in raam bekleding maakt. Wij zijn er graag voor u om samen de geschikte raamdecoratie uit te kiezen. Bij ons vindt u een groot scala aan moderne design raam decoratie in diverse vormen. Strakke lijnen in basic kleuren als wit, zwart, grijs en zilver zorgen voor een prachtige eigentijdse uitstraling. Natuurlijk heeft u de keuze uit zowel effen stoffen als uit opvallende patronen. Dankzij de vele mogelijkheden van raambekleding kunt u zelf de sfeer in huis bepalen, dus kom gerust eens langs en laat u inspireren!

JAB Anstoetz

JAB Anstoetz brengt sfeer in uw huis. Wilt u exclusieve raambekleding van een top kwaliteit? Dan bent u bij JAB aan het juiste adres. De geweldige uitstraling van de JAB Anstoetz gordijnen, panelen en Inbetweens zijn een absolute finishing touch van uw inrichting.

JAB_Anstoetz_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Jasno shutters

Jasno shutters. Deze stijlvolle en unieke Amerikaanse Shutters geven uw interieur een bijzondere uitstraling. U kunt de mate van lichtinval gemakkelijk zelf bepalen. De Shutters worden voor u op maat gemaakt en zijn te verkrijgen in diverse kleuren.

Jasno Shutters zonwering raambekleding kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Luxaflex

Luxaflex is een gerenommeerd topmerk met een grote collectie in zonwering en raamdecoratie voor binnen. Horizontale jaloezieën, verticale lamellen, rolgordijnen, paneelgordijnen, silhouettes, facettes, duettes, plissé shades, roman shades, houten jaloezieën, japanese design collection, gordijnjaloezieën, dakraamproducten, een kindercollectie en horren. Voor ieder raam of deur binnenshuis kunt u de perfecte oplossing vinden in Luxaflex producten. Regel de mate van lichtinval en bepaal zelf uw privacy naar eigen behoefte.

Luxaflex-Japans-design-collectie-kopen-bij-showroom-Lineo-Moderne-Interieurs-nabij-Eindhoven

De Ploeg

De Ploeg probeert zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van de klant. Iedereen heeft zijn favoriete smaak en kleur, om deze reden heeft De Ploeg een zeer brede en diverse collectie in vele kleuren van een hoge kwaliteit zodat er altijd iets bij zit wat naar uw smaak is. De Ploeg collectie bestaat uit gordijnen en Inbetweens.

De Ploeg gordijnen gordijnstoffen kopen bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Verosol

Verosol levert functionele binnen zonwering in diverse vormen. De raambekleding van Verosol zorgt voor een zeer goede licht- en warmtewering, waarbij u uw zicht naar buiten toe goed behoudt. Het merk maakt onder andere paneelgordijnen, jaloezieën, Plissés en rolgordijnen met een strakke uitstraling.

Verosol binnenzonwering serre plisses raambekleding bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Wood & Washi

Wood & Washi. Traditioneel en modern mixt Wood & Washi in de stijl van hun exclusieve rolgordijnen, paneelgordijnen en lamellen. De producten worden gemaakt van Japans papier (washi) wat wordt gecombineerd met aluminium of staal. Er zijn verschillende maten mogelijk.

Wood_en_Washi_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Klik hier voor een overzicht van de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer raambekleding in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen.