Binnenzonwering van Luxaflex en Verosol kopen nabij Eindhoven

Binnenzonwering-collectie-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Wilt u graag mooie en functionele raamdecoraties? Binnenzonwering van Luxaflex of Verosol is daar uiterst geschikt voor. Onze grote collectie bestaat uit jaloezieën, twin plissés, rol- paneel- en vouw gordijnen, lamellen, silhouettes, facettes en duettes. Breng sfeer in uw huis met binnenzonwering van Verosol of Luxaflex. Voor elk raam is een passende zonwering beschikbaar, ook voor een dakraam, kiepraam, serre en bovenlicht. Voor elk interieur is er passende zonwering van Luxaflex of Verosol. U kunt kiezen uit handmatige, elektrische of afstandsbedienbare binnenzonweringen. Bij al deze mogelijkheden behoort ook de service die wij als Lineo Moderne Interieurs u graag bieden. Bij u thuis meten, advies aan huis en plaatsing van de raambekleding; het wordt allemaal voor u verzorgd. Wij heten u van harte welkom om onze hoogwaardige en grote collectie binnenzonwering te komen zien en ervaren. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om u te helpen de beste keuze te maken.

Luxaflex houten jaloezieen binnenzonwering op maat kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Luxaflex zonwering

In onze showroom vindt u de grootste collectie Luxaflex zonwering. Wij hebben alle producten; voor elk interieur is er dus een mooie Luxaflex zonwering te vinden. Elke productgroep heeft vele variaties en kleuren die mogelijk zijn. Bijvoorbeeld de Duette Shades zijn verkrijgbaar in vele kleuren in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. De binnenzonwering van Luxaflex houden licht en warmte buiten dus u houdt het koel in de zomer en warm in de winter. Ook voor schuine ramen of andere soort ramen zijn al deze opties mogelijk. De prachtige Top Down Bottom Up Plissées zijn bovendien een lust voor het oog.

Luxaflex_Duette_Shades_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Verosol binnenzonwering

De raamdecoratie van Verosol is de oplossing voor lichtreflectie- en warmteproblemen. De stoffen van Verosol zijn zo gemaakt, dat scherp licht wordt weerkaatst en tegelijkertijd geen inkijk vanaf buiten mogelijk is. Op deze manier heeft u wel uitkijk maar geen inkijk en creëert u direct meer privacy. Verosol heeft uiteenlopende soorten zonwering; Verosol rolgordijnen, Verosol gordijnen en Verosol plisségordijnen. Ook kunt u kiezen uit meerdere transparanties en uit verschillende kleuren, stoffen en dessins. Van transparant tot ondoorzichtig. Lineo Moderne Interieurs is erkend dealer van Verosol. U bent van harte welkom om de Verosol binnenzonwering te zien en ervaren bij ons in de showroom in Waalre tegen Eindhoven.

Verosol binnenzonwering jaloezieen rolgordijn kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Kijk hier voor de gehele collectie raambekleding van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer binnenzonwering in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen.