Collectie Vloerbekleding Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Vloerbekleding kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre

Karpetten / Laminaat / Marmoleum / PVC vloeren / Tapijt


Moderne vloerbekleding moet niet alleen mooi zijn, maar ook aangenaam in gebruik. Er komt veel kijken bij het uitzoeken van de voor u geschikte vloer bedekking. Ieder type vloerbedekking straalt een bepaalde sfeer uit, een laminaat vloer geeft tenslotte een andere uitstraling als een strakke beton-look. Elke vloer heeft specifieke eigenschappen, uiteenlopend van de structuur tot aan de praktische kenmerken. Een tapijtvloer is heerlijk zacht aan uw voeten en geeft een goede geluiddemping, waartegen een vinyl vloer gemakkelijk te onderhouden is. Al deze kenmerken dragen bij aan de keuze die u maakt. Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u een zeer uitgebreide moderne collectie vloer bekleding van vele topmerken. Zo kunnen wij u altijd helpen aan de voor U geschikte vloer. 

Van Besouw

Van Besouw is een toonaangevend merk dat duurzame tapijten en karpetten maakt. Van Besouw is voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe vloer bekleding, zodat u als klant altijd iets te kiezen heeft. Bovendien worden alle tapijten van Van Besouw op een milieu- vriendelijke manier geproduceerd.

Van_Besouw_Tapijt_Vloerbekleding_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Bonaparte

Bonaparte is een toonaangevend merk op het gebied van jong en trendy wonen. Met een kwalitatief goede, hedendaagse collectie tapijt, kan het merk goed aan de vele eisen van de klant voldoen. Ook de vele kleur- en structuurmogelijkheden dragen hier aan bij.

Bonaparte-tapijt-vloerbekleding-vloerbedekking-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-regio-Eindhoven

Desso

Desso tapijt en tapijttegels. De collectie van het merk is zeer ruim en bestaat uit 3 verschillende lijnen in diverse stijlen. Wollen en synthetische vloerbedekking, van effen tot gemêleerd, met lussen of gekapt, alles is mogelijk zoals u het wilt.

Desso airmaster_gestreepte_vloerbedekking_kopen_eindhoven_desso_bij_Lineo_Moderne_Interieurs_regio_Eindhoven

Forbo

Forbo produceert al meer dan 100 jaar sterke en krachtige marmoleum vloeren, PVC en vinyl. Bij Lineo Moderne Interieurs hebben wij een grote collectie Forbo Flooring Systems.

Marmoleum-vloeren-forbo-kopen-bij-dealer-Lineo-Moderne-Interieurs-regio-Eindhoven

JAB Anstoetz

JAB Anstoetz maakt prachtige, stijlvolle tapijten en karpetten. JAB Anstoetz heeft een uitgebreide collectie vloerbekleding in vele stijlen, bij ons vindt u de moderne lijn. Van unieke prints en opvallende eyecatchers tot basic en effen, JAB geeft u een ruime keuze mogelijkheid!

Jan Anstoetz vloerbekleding bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Marmoleum-click

Marmoleum-click is laminaat gemaakt van marmoleum. Deze vloer is er in vierkante en rechthoekige vormen in diverse kleuren en heeft een goede geluiddemping. Door diverse kleuren met elkaar te combineren kunt u zelf de meest prachtige motieven creëren.

Forbo Marmoleum Click vloerbekleding kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Novilon

Novilon, deze veerkrachtige vinyl vloer is een genot voor je voeten en heeft bovendien honderden mogelijkheden! Strakke lijnen, moderne tegels of een mooi motief, alles is mogelijk met een Novilon vloer. Bovendien heeft vinyl een hoge slijtweerstand en is het zeer gebruiks - en onderhouds
vriendelijk.

Novilon Forbo vloerbekleding vinyl kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Parade

De collectie van Parade bestaat uit vloerbedekking en karpetten die perfect combineren in verschillende interieurs. Van hal, keuken, living, slaapkamer: voor elke ruimte in huis heeft Lineo Moderne Interieurs een passende vloerbedekking.

parade-tapijt-kopen-bij-dealer-lineo-moderne-interieurs-waalre-regio-eindhoven

Quick-Step

Quick-Step heeft voor elke woonstijl de geschikte laminaat of parket vloer. Door middel van kleur, vorm en structuur kunt u uw kamer verbreden of juist verkleinen en de door u gewenste sfeer creëren. Quick-Step past overal en bij iedereen.

Quick Step laminaat vloer vloerbedekking op maat kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Therdex

Therdex maakt natuurgetrouwe PVC vloeren. In hout optiek zelfs met voelbare houtstructuur. Ruime keuze uit kleuren en structuren. Ook mogelijk in Herringbone waarmee u een visgraat motief in uw vloer legt met alle voordelen van PVC; o.a. onderhoudsarm en loopgeluid reducerend. Therdex maakt gebruik van bio weekmakers en is daarmee ftalaatvrij. Therdex maakt ook pvc vloeren in steen- en textieloptiek; een zeer originele vloer.

Therdex vloer vloerbedekking op maat kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken. 

Meer vloerbekleding in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen